Skip to content

Humer

12627293132455

Komentarz

• Z kodzikami nie ma żartów, wiemy to nie od przedwczorej!
  • Przeczytałem wątek o piramidach i przypomniał mi się stary obrazek
    :)
  • pan Bronek przemawia yako ekspert
    The author has edited this post (w 07.05.2015)

• Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Referendum Komorowskiego
  • https://twitter.com/jgniedzwiecki/status/597509297015279617
    Na zielono zaznaczono okręgi jednomandatowe w których wygrał Kukiz.
  • Krzysztof Feusette

@
    FeusetteK
    Z ostatniej chwili:
    prezydent Bronisław Komorowski podjął rozmowy z Janem Borysewiczem o nagraniu wspólnej płyty.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Panu Lisu oczywiście zależy na Zgodzie i Bezpieczeństwie. Stąd też i taka okładka:
    Dzisiaj rano pojawiła się już odpowiedź:
  • To jest może trafne pijarowo, bo lepiej Bronka wyśmiać niż się go bać, ale w rzeczywistości zamiast Jasia Fasoli winno tam trafić 300 morderców.
  • Zgoda y Bezpieczeństwo między nami, prosze ja Kolegi.
    Ale w sumie to najskuteczniejsza strategia (czego nie chce zrozumieć m.in. kol. Nurni): na wykrzywioną w złości twarz nie ma sensu reagować zachowaniem, które może być odebrane jako agresywne, gdyż obserwatorzy pojedynku nie będą rozróżniać stron konfliktu (a o to m.in. chodzi atakującemu). To byłaby zgoda na narzucanie reguł walki przez Komorowskiego (różnica pomiędzy stronami byłaby tylko ilościowa, a nie jakościowa).

• Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Sukces Pawła Tanajno
    :)
    W polskiej ambasadzie w Korei Północnej oddano łącznie 15 głosów. Siedem osób zagłosowało tam na Bronisława Komorowskiego, a trzy na Pawła Tanajno. Ponadto dwa głosy otrzymał Andrzej Duda, a Paweł Kukiz, Janusz Palikot i Adam Jarubas otrzymali po jednym głosie.
    http://www4.rp.pl/artykul/1200226-Sukces-Tanajno-w-Korei-Polnocnej.html

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • A teraz nie o pospolitej polityce, ale rzecz naprawdę wielka!
    Biblia Szaroszpatacka
    Bóg udziałał niebo i ziemię i wszelka roślinę polską
    .
    ===
  • https://www.youtube.com/watch
    nie wiem jak zrobić, żeby było od razu yutubę widać
    The author has edited this post (w 13.05.2015)
  • "PiS rozrywa głęboko wspólnotę narodową. Obóz polityczny, który stoi za Andrzejem Dudą, nie ma moralnego prawa i politycznych kwalifikacji do sprawowania władzy w naszym kraju"
    Aleksander Hall
  • lupus71
    "PiS rozrywa głęboko wspólnotę narodową. Obóz polityczny, który stoi za Andrzejem Dudą, nie ma moralnego prawa i politycznych kwalifikacji do sprawowania władzy w naszym kraju"
    Aleksander Hall
    - Pchła bekła - jak by powiedział Vigilate

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Rymanowski do Kosiniaka-Kamysza: to jakie teraz bedzie haslo wyborcze Pana Prezydenta? "Rozstrzygnijmy wybory w II turze"?  :)

• Ulica wie swoje.

• celnik.mateusz
    Eeee, mało mnie to śmieszy. Mimo wszystko po 5 ciążach ciężko wyglądać jak pani Agata.
    E, to chyba kwestie osobnicze. Danka Wałęsowa po 8 wyglądała nieźle.
  • celnik.mateusz
    Eeee, mało mnie to śmieszy. Mimo wszystko po 5 ciążach ciężko wyglądać jak pani Agata. Ale niech się ludożerka śmieje. A to z Anny Komorowskiej, a to z Lecha Kaczyńskiego.
    Ciąże nic do tego nie mają.

• Artysta Karolak dołączył do sztabu Bronisława Komorowskiego

• Brzost
    celnik.mateusz
    :
    Eeee, mało mnie to śmieszy. Mimo wszystko po 5 ciążach ciężko wyglądać jak pani Agata.
    E, to chyba kwestie osobnicze. Danka Wałęsowa po 8 wyglądała nieźle.
    Moja żona po każdej ciąży wygląda jeszcze lepiej.
    A co do Dziadzi- to od ciąży robi się podgardle i 5 podbródków?
  • celnik.mateusz
    Eeee, mało mnie to śmieszy. Mimo wszystko po 5 ciążach ciężko wyglądać jak pani Agata. Ale niech się ludożerka śmieje. A to z Anny Komorowskiej, a to z Lecha Kaczyńskiego.
    Nie mam zadnych watpliwosci, ze Komoruski najlepiej wypadlby w Republice w debacie prowadzonej przez "obiektywnych" Goćków czy Lisickich.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.