Skip to content

Humer

12526283031455

Komentarz

• Zakrztusiłam się kakałkiem
    :D
    To jest hit  nad hity i mam nadzieję, że Bronosłaf jeszcze nie powiedział ostatniego słowa.

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Końcówka filmiku: prezydęt ze swoim zachrypniętym już głosem i powtarzaniem tego samego w kółko
    brzmi dla mnie jak.... Owsiak!
    :)
  • romeck
    brzmi dla mnie jak.... Owsiak!
    :)
    Toczka w toczku skojarzenie. Nawet ta sama firmowa resortowa chrypa...
  • Specjalista od kur vs BOR

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • kokokoko
    eurospoko
  • japierdziu to się nie dzieje naprawdę
    :D
    A tu taki mój mały hotelowy kawałek z wczoraj. Melduje się dwóch gości z corpo. Chcą być zabawni:
    -poprosimy apartament prezydencki!
    -u nas proszę panów wszystkie pokoje są jak apartamenty prezydenckie - odpowiadam
    -zamiast łóżek są krzesła, jest gdzie stanąć -dorzuca kolega
    <gromki śmiech gości i stafu>
  • lupus71
    kokokoko
    eurospoko
    Specjalistki od kur

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.

• Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Ten ....rzeczywiście uwalony jak stodoła.

• Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.

• Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Zaduma nad członkiem niestałym...
  • Krzesełka na dębie Komorowskiego
    WIOSNA!!!
    W niedzielę rano, 26 kwietnia, posadzony przez Bronisława Komorowskiego dąb (WOLNOŚCI?)
    przy sali BHP Stoczni Gdańskiej
    wypuścił nie liście, a ....krzesełka.
  • Ech się rozmaziłem...
    Stoi Bronx na krzesełku, pod dębem, ubrany w konopny krawat, a tu buch, ktoś krzesełko spod nóg kopnął, a krawat mocno trzyma......

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Skoro jesteśmy przy krzesłach:
  • Wczoraj w Trujce goscila Pani Wiesława Taranowska, wiceprzewodnicząca OPZZ i czlonek rady nadzorczej ZUS. Komentujac konkluzje raportu Komorowskiego o przyszlosci systemu emerytalnego, w pewnym momencie wypalila, ze podniesienie wieku emerytalnego sluzylo tylko i wylacznie temu, by "skrocic czas do zycia".
    Ja oczywiscie wiem, ze ona powiedziala "czas dozycia" - jak potocznie okresla sie prognozowany dalszy czas zycia (po osiagnieciu wieku emerytalnego) - ale czyz to nie fenomenalne podsumowanie "reformy emerytalnej" i w ogole okupacji - "By skrocic czas do zycia! (Prawie) Wszystkim!"
    Swoja droga chyba tylko Strzyczkowski podjal temat raportu Komorowskiego, reszta mediow bardzo skwapliwie go przemilczala. Z raportu wynika (co zreszta jest wiadome od samego poczatku), ze dla obecnie podejmujacych zatrudnienie, po 37 latach pracy, emerytura bedzie wynosic 20% ostatniego wynagrodzenia. Pani Duczkowska-Malysz otwarcie zaatakowala kancelarie prezydenta za "straszenie" wyborcow i stwierdzila, ze raport jest bez sensu, bo za 30 lata na pewno bedzie lepiej niz dzis (sic!)
    The author has edited this post (w 30.04.2015)

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • - Niestety, kochanie, ja zostaję w Casablance, gdyż w tutejszym konsulacie muszę zagłosować na Andrzeja Dudę.

• Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • :)
    https://www.youtube.com/watch?v=JwgMrXYiGFA&feature=youtu.be

"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
  • :D
    The author has edited this post (w 04.05.2015)
  • http://wawalove.pl/Byli-urzednicy-nie-chcieli-oddac-dostepu-do-Facebooka-Afera-na-Pradze-Polnoc-a18345
    Na Facebookowej stronie Urzędu Dzielnicy Praga Północ zaczęły pojawiać się wpisy oczerniające działania tej placówki. Umieszczono tam niedawno zdjęcia i wpis krytykujące organizację
    Jarmarku Floriańskiego
    , który odbył się w Parku Praskim 25 kwietnia. Na stronie pojawiła się na przykład opinia, że poprzedni festyn był zorganizowany lepiej. Okazało się, że
    fanpage ten prowadzą wciąż... urzędnicy z poprzedniej ekipy, którzy odmówili przekazania dostępu swoim następcom.
    Kiedy rządy w praskim urzędzie dzielnicy przejęli burmistrz z PiS i jego zastępcy z Praskiej Wspólnoty Samorządowej, poprosili swoich poprzedników z PO o przekazanie dostępu do Facebookowej strony urzędu dzielnicy.
    Nie dostali go, bo byli urzędnicy, którzy nim administrowali, postanowili się z nim nie rozstawać.
    Pozbawili dostępu do administrowania stroną pozostałe osoby, które miały do niego dostęp.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.