Skip to content

Humer

12324262829455

Komentarz

• Mania
    Zgadza się
    :D
    W komentach wyczytałam, ze jeździł 157. On już zyskał szacun za "poprawianie nastroju na cały dzień."
    Tekst o pierwszej i trzeciej żonie jest u niego stałym elementem
    ;)
    Swoją drogą, ciekawe1 kiedy go ktoś zgłosi za homofobię - "preferowane kontakty damsko-męskie".
    The author has edited this post (w 25.03.2015)
  • Wesoły kierowca - Robert Chilmończyk:
    https://www.facebook.com/pages/Weso%C5%82y-Kierowca/269083819870902

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Nic mnie tak dzisiaj nie rozczuliło, jak ten text Czarka, jest przeuroczy!
    :)
    A zdanie: "Houellebecq, znając świetnie francuską literacką tradycję, chciałby być Brasillachem czy Drieu La Rochelle nadchodzącej jego zdaniem we Francji nowej epoki Vichy" rozwala!
    http://m.krytykapolityczna.pl/felietony/20150325/kiedy-facebook-stanie-sie-rozumnym

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • jutjub
    dziesięć-godzin-i-jedna-sekunda-czarnego-ekranu-i-cis
    zy
    !
    &^@#$7%23721
    The author has edited this post (w 25.03.2015)

• Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • 1 600 000 słomianych płomyczków

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • @gazzeta.peel (słupki z karteczek)
    Obejrzałem również galerię - zdjęcia kandydatów. TYLKO JEDEN  spośród wszystkich jest uśmiechnięty/pogodny/towarzyski
  • Apropos zdjęć kandydatów, ciekawy1 jestem, wiele wzrostu ma pan po lewej, a wiele pan po prawej, w sensie w realu.
  • Aresztowana zona pana Amber Gold jest w ciąży z wychowawcą z wieziennym:)

• Dzisiejszy news dnia na Pudelku:
    Małgorzata Rozenek została twarzą papieru toaletowego!

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Jakże pani do twarzy z tym papierem!

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Eee tam, do ... ten papier.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Szturmowiec.Rzplitej
    Apropos zdjęć kandydatów, ciekawy1 jestem, wiele wzrostu ma pan po lewej, a wiele pan po prawej, w sensie w realu.
    Internety podają, że Komorowski ma tyle samo co Tusk, 174. Wpiszcie sobie w Google frazę "Tusk Komorowski" i zobaczcie jak różnie to wygląda na różnych zdjęciach, ale zasadniczo Komor wyższy. A przecież o Tusku mówią że sobie obcasami dodaje. Co do Dudsona to nic poza selfi z Malejonkiem do porównania nie znalazłem, ew. można porównywać z Jarrem - z 10 cm różnicy może być, a Jarro ma 167. Podobno, bo Kwaśniewski ma niby mieć 170 a na zdjęciach jest wyższy od Tuska.
  • Budyń miszcz.  Oby to było prorocze.

• przemk0
    Szturmowiec.Rzplitej
    :
    Apropos zdjęć kandydatów, ciekawy1 jestem, wiele wzrostu ma pan po lewej, a wiele pan po prawej, w sensie w realu.
    Internety podają, że Komorowski ma tyle samo co Tusk, 174. Wpiszcie sobie w Google frazę "Tusk Komorowski" i zobaczcie jak różnie to wygląda na różnych zdjęciach, ale zasadniczo Komor wyższy. A przecież o Tusku mówią że sobie obcasami dodaje. Co do Dudsona to nic poza selfi z Malejonkiem do porównania nie znalazłem, ew. można porównywać z Jarrem - z 10 cm różnicy może być, a Jarro ma 167. Podobno, bo Kwaśniewski ma niby mieć 170 a na zdjęciach jest wyższy od Tuska.
    Mastalerka (wysoki facet)) i Dudę (równego mu wzrostem) oceniam na jakieś 177, 178;  obaj są o głowę wyżsi od Jarra.
    The author has edited this post (w 27.03.2015)

• Bliźniacy byli równego wzrostu, więc jeśli LK miał 167, to Duda spokojnie - 178

• The author has edited this post (w 28.03.2015)
  • Duda ma spokojnie 180 cm wzrostu, niemiecki kundel nie wiem czy ponad 170 cm. Z niego tylko medialnie robią kawał chłopa, to jest drobniutki cherlaczek.
  • Nie wiem czy tak się stało, czy też porwnanie (real-gazeta) jest także manipulacją, ale
    w gazecie.peel obok p. Dudy stoją trz (3x) słupki papierków, czyli niby manipulacja, ale jednak jest (jakieś) odzwierciedlenie liczb.
    dwa. Wszyscy kandydaci są na obrazkach tego samego wzrostu!
    The author has edited this post (w 28.03.2015)
  • W „Do Rzeczy” także „Ziemkiewicza alfabet ludzi upadłych”. Amerykanie mawiają, że nie ma nic przyjemniejszego niż jazda do piekła. Jako pisarz uważam też, że nie ma rzeczy ciekawszej. Nie tylko w literaturze. Dlatego jako komentator życia publicznego szczególną uwagę zwracałem zawsze na osoby w prywatnych rozmowach kwitowane frazą: „Ale się stoczył(a)”. Jak się ludzie staczają i przede wszystkim dlaczego? – pisze Ziemkiewicz we wstępie do swojego „Alfabetu…”. I podkreśla, że pisze o subiektywnie wybranych postaciach z polskiego życia publicznego. Nie wyceniam ich przewin, czasami poważnych, czasami będących raczej śmiesznostkami. Niech Państwo potraktują te portrety jako swego rodzaju brulion postulowanej od lat przez krytykę literacką realistycznej powieści o współczesnej Polsce, „nowego »Przedwiośnia«”  - zapowiada publicysta. A w „Alfabecie…” m.in.Tomasz Arabski, Bartosz Arłukowicz, Leszek Balcerowicz, Jerzy Buzek, Tomasz Lis, Wojciech Młynarski, Dominika Wielowieyska, Jacek Żakowski… Pełna lista i historie ich upadków – w nowym „Do Rzeczy”.

• Asan jako spowiedź czyni,
    spowiedź, widzę, cudzych grzechów;
    Acan się zalewa łzami,
    duszę krwawi, serce krwawi;
    ale znać z Acana mowy,
    że jest – tak – przeciętnie zdrowy;
    jutro humor się naprawi. -
    Gotów mi płakać najrzewniej,
    rozczulać się cudzych grzechów,
    u bliskiego widzieć tramy,
    zbrodnie, brudy, grzechy, plamy
    i za swojego bliskiego
    uczynić publiczną spowiedź. -
    A! doprawdy! warte śmiechów -
    może jeszcze rozgrzeszenie
    wziąć kapłańskie z cudzych zbrodni – ?
  • W jaki dzień wychodzi DoRzecze?

• Papierowe w poniedzialek, elektroniczne jest dostepne od niedzieli od 20:00.

• Już kupiłam. Jestem przed lekturą.

• http://www.irishmirror.ie/news/irish-news/polish-football-association-official-arrested-5429813
    W skrócie - działacz PZPN skazany za bycie konikiem przed meczem Irlandia-Polska.
  • Pznań, ul.Winogrady, obok osiedla domów studenckich

Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły.
  • dodatkowy plus za zdolności aktorskie
    https://youtu.be/WmLjMH639A8

• Kowin to wolność, Korwin to nadzieja!

• Korwin to Nadieżda
    :D

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.