Skip to content

Humer

12122242627455

Komentarz

• Ale jaja! Strolowali stronę prezydęta! Ledwo się otwiera ale na razie nie zablokowali a ludzie masowo robią swoje plakaty. Co za wtopa!
    http://www.naszprezydent.pl/galeria
    Ten pewnie szybko usuną:
    The author has edited this post (w 07.03.2015)
  • U mnie się nie otwiera
  • Ledwo się otwiera bo pół internetu strzela własne wersje.
  • Podobno to nie jest oficjalna strona. W sumie to co mogli zrobić? Wyparli się.
    :)
    https://twitter.com/RTyszkiewicz/status/574181135330230272
  • no comments...

Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
  • STOP POLONIZACJI KOBIET   nawołuje facet na manifie. Widać woli bliskie kontakty z zagraniczną kobietą.
    POLSKA NIE JEST KRAJEM WYZNANIOWYM     nawołuje manifiantka. Znaczy się chcesz aby była? Zdecyduj się!
    WSZYSTKIE JESTEŚMY U SIEBIE    czyli nas tu nie ma.
    Manifa 2015The author has edited this post (w 09.03.2015)

“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”

“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
  • Ty, tak jest naprawdę!

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Google mocno wspiera się sugestiami użytkowników, więc... kiedyś była historia z "aborcja jest dozwolona" - ten sam mechanizm.
  • Wiceprzewodniczący wrocławskiej rady miejskiej i szef komisji kultury Jerzy Skoczylas z PO w Dniu Kobiet na fejsie:

• Prezydent Komorowski wśród krów. Trzeci z lewej.
    The author has edited this post (w 11.03.2015)

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Jaki naród taki prezydent.
  • O! Jakie cielaki śliczne… Masz. Palec possiesz? Powinna possać… To moje dzieciństwo było. Uwielbialiśmy razem z siostrą dawać im palec. Oj, oj, oj,… Tak…

• Prezydent Zoofil.....

• Złonet publikuje zdjęcia kandydatów na prezydenta z dzieciństwa i młodości. Na ostatniej stronie artykułu informuje, których nie udało mu się znaleźć:
    Inni kandydaci
    Start w wy­bo­rach pre­zy­denc­kich za­de­kla­ro­wa­li jesz­cze m.​in.: Jacek Wilk z Kon­gre­su Nowej Pra­wi­cy, re­ży­ser Grze­gorz Braun, muzyk Wal­de­mar Deska i po­słan­ka Anna Grodz­ka. Nie zna­leź­li­śmy jed­nak ich zdjęć z prze­szło­ści.
    http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/jak-wygladali-kandydaci-na-prezydenta-w-mlodosci-zobacz/q545m
  • Prosz

• P. Ania bardzo dziewczęco wyglądała za młodu.  Niestety wraz z latami przybyło nieco zmarszczek i kilogramów.

"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
  • Eteryczna rusałka, można powiedzieć
    :D

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Co niekorzystne swiatlo potrafi zrobic z twarzą, w glowie sie nie miesci, wyglada jak facet.
  • Foto-szop i tyle. Żadna normalna kobieta tak nie wygąda!

• Eugeniusz Sendecki przeżył straszne chwile. I opisał to na Nowym Ekranie.
    PUTINA ZABILI - ANDRZEJ HADACZ DZIELI SIĘ (dez-)INFORMACJĄ
    ZACHOWAJ ARTYKUŁ
    POLEĆ ZNAJOMYM
    Właśnie rozmawiałem z Hadaczem przez telefon. Stało się to wczoraj. Podobno prezydent Federacji Rosyjskiej został otruty. Nie chce powiedzieć skąd to wie, ale zapewnia, że źródło informacji ma pewne. Boże, chroń Rosję... Matko Boża, chroń Rosję...
    Nie wiem, czy w tej sprawie Andrzejowi ufać. Nie mogę wiadomosci zweryfikować u innego źródła. Może ktoś wprowadza go na kolejną minę? Może Slużby chcą się pozbyć niewygodnego świadka? Przypomnę - że Hadacz był świadkiem jak Służby Niemieckie inicjują stawianie lampek i zamieszki pod pałecem prezydenckim 10-go kwietnia 2010, w kilkadziesiąt minut po ogłoszeniu przez media, że Lecha Kaczyńskiego zabito w Smoleńsku. Hadacz również ujawnił informację, że tzw. "Krzyż Harcerzy" wykonał i przyniósł pod pałac Mieczysław Wachowski, funkcjonariusz Służb Polskich.
    Ciekawe - kto będzie nowym carem, swoją drogą? Jeśli jakiś nowy żydowski oligarcha, to my, Słowianie będziemy mieli jeszcze gorzej niż obecnie.
    /-/ Eugeniusz Sendecki
    P.S. (dopisane o godzinie 17:21 tego samego dnia 12-go marca 2015) sensacyjna wiadomość Hadacza okazała się plotką puszczoną prawdopodobnie przez Antysłowiańskie Służby w ramach wojny psychologicznej WASP-ów przeciwko Słowianom. Hadacz powtózył fałszywkę zasłyszaną gdzieś na ruskim portalu. Albo na chazarskim. Pozostaje ustalić - kto ten chazarski portal, tę dezinformację Hadaczowi podsunął? Szczęśliwie Putin żyje. Chwała Bogu!
    Dobrze się złożyło, bo wyszlo jak wiele osób myśli po polsku i wcale się tą sensacją nie uradowało, lecz wręcz przeciwnie - zmartwiło.
    W związku z powyższym nanoszę poprawkę - Informację Hadacza w tytule nazywam (dez-)informacją.
    Eugeniusz Sendecki

Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
  • Witalij Kliczko zamieszany, rządzi UDAR-em

W jedności siła!

"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
  • Mania
    P.S. (dopisane o godzinie 17:21 tego samego dnia 12-go marca 2015) sensacyjna wiadomość Hadacza okazała się plotką puszczoną prawdopodobnie przez Antysłowiańskie Służby w ramach wojny psychologicznej WASP-ów przeciwko Słowianom. Hadacz powtózył fałszywkę zasłyszaną gdzieś na ruskim portalu. Albo na chazarskim. Pozostaje ustalić - kto ten chazarski portal, tę dezinformację Hadaczowi podsunął? Szczęśliwie Putin żyje. Chwała Bogu!
    Dobrze się złożyło, bo wyszlo jak wiele osób myśli po polsku i wcale się tą sensacją nie uradowało, lecz wręcz przeciwnie - zmartwiło.
    W związku z powyższym nanoszę poprawkę - Informację Hadacza w tytule nazywam (dez-)informacją.
    Eugeniusz Sendecki
    Nie zdajecie sobie sprawy jak ja tego debila nie lubiłem. Wg mnie mroczna postać, z jakimś drugim dnem. Niby Gienio, ale dla mnie toksyczny.
    JORGE>
  • JORGE
    Nie zdajecie sobie sprawy jak ja tego debila nie lubiłem. Wg mnie mroczna postać, z jakimś drugim dnem. Niby Gienio, ale dla mnie toksyczny.
    JORGE>
    mroczny to jest ten Hadacz, prowokator spod Krzyża. Gienek nie był takim prowokatorem, zupełnie inna liga.
  • pamiętacie to ?
    ... w kontekście Mostu Łazienkowskiego?
    Teraz zrozumiałem diaboliczność tych typów. POprzednia kampania Bronkossaka to było "Zgoda buduje"- i zrobili pełną wojenkę i rozpierdziel.
    Oni wszystko, ale to WSZYSTKO robią na odwrót. Zupełnie jak sowiety, kraina dobrobytu i szczęścia.
    Obecne hasło "Zgoda i  bezpieczeństwo" nie pozostawia wątpliwości- wojna już za moment
    :(
    The author has edited this post (w 12.03.2015)
  • zgoda i bezpieczeństwo =  ratuj się kto żyw!

• qiz
    JORGE
    :
    JORGE>
    mroczny to jest ten Hadacz, prowokator spod Krzyża. Gienek nie był takim prowokatorem, zupełnie inna liga.
    ciemny typ

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.