przeklejka z nielubianego fR, mocne, ostrzegam https://www.youtube.com/watch Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
Śpiewała? Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
No właśnie, dlaczego Ogórek nie śpiewa? Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Noworusienia Wrocławia c. d.: "- Nie przewidujemy zmiany daty otwarcia. Nie po to zorganizowaliśmy konferencję z panem prezydentem, aby ten termin odkładać przez niedokończone prace budowlane - mówi Agnieszka Frei z biura prasowego NFM. " Narodowe Forum Muzyki- kolejny pomnik wielkości Pana Dutkiewicza, słomiana inwestycja dokładająca się do i tak gigantycznego już zadłużenia W-wia. Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Wiem. Mmaria znów powie, że ten humer nie jest wesoły, ale mnie to rozśmieszyło. Mówi Bolek: Były lider "Solidarności" stwierdził, że gdyby wygrał drugą turę wyborów prezydenckich, wiele rzeczy teraz wyglądałoby inaczej. - Spełniłem się politycznie tylko do połowy. Byłem gotowy na dwie kadencje, Polska i Europa inaczej by wyglądały. Wymusiłbym wejście do struktur zachodnich Białorusi i Ukrainy - mówił. http://wiadomosci.onet.pl/kraj/walesa-gdyby-rosyjski-but-stanal-na-polskiej-ziemi-to-siegnalbym-po-bron/p6zg1
Jak usłyszałem o bolesnym opluciu, to też oplułem monitor. Nie wiem czy boleśnie. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Jarkacz o asystencie pediatry z Radomia: Dla mnie człowiek, który wsadza sobie 37 tysięcy złotych na rękę, jest przede wszystkim zabawny. To są aspiracje nuworyszów. I tyle w temacie w tym temacie
Z serii - Bronek na krześle. The author has edited this post (w 01.03.2015) Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Był Chairman Mao Był Chairman Stalin Było Daewoo Chairman I jest bugoodrzański chair man Bronek! The author has edited this post (w 28.02.2015) “It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Pawel Lisicki, Eliza Olczyk, Piotr Stasinski, Slawomir Sierakowski, Loza prasowa przed chwila. Z calego tego towarzystwa jedynym rozsadnym i konsekwentnym wydaje sie byc ten ostatni. O Matko!:) Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Nowa wunderwaffe. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
1) Wojownik mongolski armii inwazyjnej Batu Chana. Ruś Kijowska, okolice Kijowa, rok 1240. 2) Spokojny traktorzysta z Donbasu, który porzucił rolę, by walczyć z faszystami i żydobanderowcami. Ukraina, okolice Doniecka, rok 2015.
Nowa nazwa partii gorzelanego z Biłgoraja: Bezruch Palikota Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Komentarz
https://www.youtube.com/watch
Jeżeli ziarno pszenicy wpadłszy w ziemię nie obumrze, zostanie tylko samo, ale jeżeli obumrze, przynosi plon obfity.
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
"
- Pani Ogórek będzie mówić własnymi słowami, własnymi ustami."
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Magdalena-Ogorek-przemowi-na-konwencji-wyborczej-w-Ozarowie-Mazowieckim-w-Walentynki,wid,17236387,wiadomosc.html
The author has edited this post (w 14.02.2015)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Piszą tylko, że "przemówiła i padły mocne słowa".
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
"- Nie przewidujemy zmiany daty otwarcia. Nie po to zorganizowaliśmy konferencję z panem prezydentem, aby ten termin odkładać przez niedokończone prace budowlane - mówi Agnieszka Frei z biura prasowego NFM. "
Narodowe Forum Muzyki- kolejny pomnik wielkości Pana Dutkiewicza, słomiana inwestycja dokładająca się do i tak gigantycznego już zadłużenia W-wia.
Były lider "Solidarności" stwierdził, że gdyby wygrał drugą turę wyborów prezydenckich, wiele rzeczy teraz wyglądałoby inaczej. - Spełniłem się politycznie tylko do połowy. Byłem gotowy na dwie kadencje, Polska i
Europa
inaczej by wyglądały. Wymusiłbym wejście do struktur zachodnich Białorusi i Ukrainy - mówił.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/walesa-gdyby-rosyjski-but-stanal-na-polskiej-ziemi-to-siegnalbym-po-bron/p6zg1
Tweet kury56 wymiata
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
A teraz?
http://youtu.be/ludvufOkZkw
The author has edited this post (w 22.02.2015)
Dla mnie człowiek, który wsadza sobie 37 tysięcy złotych na rękę, jest przede wszystkim zabawny. To są aspiracje nuworyszów.
I tyle w temacie w tym temacie
The author has edited this post (w 01.03.2015)
Był Chairman Stalin
Było Daewoo Chairman
I jest bugoodrzański chair man Bronek!
The author has edited this post (w 28.02.2015)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
O Matko!:)
2) Spokojny traktorzysta z Donbasu, który porzucił rolę, by walczyć z faszystami i żydobanderowcami. Ukraina, okolice Doniecka, rok 2015.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.