fajny trolling z tej strony: http://natemat.pl/166263,wrog-publiczny-nr-1-prawicy-popelnil-wielka-wpadke-kijowski-z-kod-u-nie-placil-alimentow?fb_comment_id=1269470099745309_1269540019738317&comment_id=1269540019738317#f24b6821f8 Daria Sawicka Przyznam sie. Głosowałam na Dudę ,głosowałam na pis,ale wierzcie mi nie mogę sobie tego wybaczyć jak mogłam być taka głupia,wybaczcie mi Polacy nie wiedziałam co czynię bo wtedy nic nie wiedziałam o partii pana profesora Ryszarda Petru. A wszystko przez to, jak Uważam, że na Petru nałożona jest blokada informacyjna. Mainstrimowe media nie są mu przychylne. PiS w panice. Hejterzy się dwoją i troją, żeby tylko obrzydzić wszystkim R. Petru. Na temat R. Petru piszą bzdurne komentarze, we wszystkich tematach. Oj, słaba ta wasza PiS-owska dyktatura, skoro boi się jednego profesora R. Petru Emotikon smile
Daria Sawicka napisal(a): Przyznam sie. Głosowałam na Dudę ,głosowałam na pis,ale wierzcie mi nie mogę sobie tego wybaczyć jak mogłam być taka głupia,wybaczcie mi Polacy nie wiedziałam co czynię bo wtedy nic nie wiedziałam o partii pana profesora Ryszarda Petru. (...) Oj, słaba ta wasza PiS-owska dyktatura, skoro boi się jednego profesora R. Petru.
Profesora? Taki z niego profesor jak zeszły Bartoszewski, nawet doktoratu nie zrobił - co ze względu na dotychczasowy zawód świadczy o mocno umiarkowanym potencjale intelektualnym. To niegroźny pajac.
Ruch Kukiza może być teraz mocno on the rise i stać się dla PiS poważnym rywalem na prawicy. Chociaż to oczywiście nie partia polityczna. Chcą zrobić coś co formacja Kaczyńskiego powinna zainicjować już wiele lat temu. Masowy wielonurtowy ruch od centrum do poziomu gminy. That's the winning strategy.
dr Merkwürdigliebe
Masowy wielonurtowy ruch od centrum do poziomu gminy najprościej wywołać popijając ogórki kiszone kefirem.
Komentarz
http://natemat.pl/166263,wrog-publiczny-nr-1-prawicy-popelnil-wielka-wpadke-kijowski-z-kod-u-nie-placil-alimentow?fb_comment_id=1269470099745309_1269540019738317&comment_id=1269540019738317#f24b6821f8
Daria Sawicka
Przyznam sie. Głosowałam na Dudę ,głosowałam na pis,ale wierzcie mi nie mogę sobie tego wybaczyć jak mogłam być taka głupia,wybaczcie mi Polacy nie wiedziałam co czynię bo wtedy nic nie wiedziałam o partii pana profesora Ryszarda Petru. A wszystko przez to, jak Uważam, że na Petru nałożona jest blokada informacyjna. Mainstrimowe media nie są mu przychylne. PiS w panice. Hejterzy się dwoją i troją, żeby tylko obrzydzić wszystkim R. Petru. Na temat R. Petru piszą bzdurne komentarze, we wszystkich tematach. Oj, słaba ta wasza PiS-owska dyktatura, skoro boi się jednego profesora R. Petru Emotikon smile
EDIT: normalnie, taksowki przywiozly go Swietojanska, chlopcy dziennikarze nie traccie ducha
ojaniemogie, fejk czy autentyk?
Han Solo. Pewnie by przeżył, gdyby płacił alimenty.
Radzio na tłiterze:
Na Święta kupiłem papierowe wydania @NewsweekPolska i @gazeta_wyborcza. Wspierajmy niepokorne media póki jeszcze są.
JORGE>