Sarmata1.2 napisal(a): ostatnio od pewnego Amerykanina usłyszałem, że lubi słuchać jak Polacy ze sobą rozmawiają, bo brzmi to tak, jakbyśmy do siebie śpiewali :-)
niczym Elfy Tolkiena
Ciekawe dlaczego nas tak Węgrzy postrzegali i nazwali.
Heh, w zapadnickich internetach ekscesy Ruchu na plaży w Gdyni robią teraz za przykład tego, jak "polscy mężczyźni zareagowali na seksualną przemoc ze strony imigrantów" Ech, życie, życie
Sarmata1.2 napisal(a): ostatnio od pewnego Amerykanina usłyszałem, że lubi słuchać jak Polacy ze sobą rozmawiają, bo brzmi to tak, jakbyśmy do siebie śpiewali :-)
niczym Elfy Tolkiena
Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
Chiba naoglądali się "Alternatywy 4"
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Kolega rozum. zapodał link do forum IVrp w winnym wątku. wszedłem i zostałem na chwilę....
W końcu się zalogowałem.... Chciałem zapisać się do Żywego Różańca, aby to zrobić miałem się zalogować. Czy wiecie jakie postawiliście wymagania w kwestii rejestracji?! hasło składa się z większej ilości liter niż wymagają niektóre banki, choćby PKO Pytanie zabezpieczające przed botem wymaga wypowiedzi "pełnym zdaniem", przecież nie będę się rozpisywał tylko w celu jakiejś weryfikacji!
Tyle uczonych traktatów napisano o kondycji współczesnego człowieka, a wystarczy odpowiednie rzeczy dać słowo i można w kilku wersach wyjaśnić istotę sprawy!
"W zielonym tropikalnym gaju Wśród kokosowych szumu palm Małe małpiatki dorastają Słuchając starej małpy rad:
Trzymajcie drzewa się łapami Nie skaczcie gdy gałęzi brak Jak są banany - zjedzcie sami Bo inny zjedzą wam i tak!
Bo to jest właśnie małpie tango I zawsze tańczyło się tak go Złap ciągnij w swoja stronę, pomagaj se ogonem A może trafi się słodziuśkie mango!"
Komentarz
"Ryszard Petru i jego Nowoczesna są zdumieni. Chcieli zmienić gospodarkę, a będą bronić demokracji w Polsce" (GW)
Ech, życie, życie
Chiba naoglądali się "Alternatywy 4"
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
*
Nekrofilia jest obrzydliwa.
Grzegorz Piękny Umysł Braun daje radę kolejnej części Gwiezdnych Wojen
wszedłem i zostałem na chwilę....
"W zielonym tropikalnym gaju
Wśród kokosowych szumu palm
Małe małpiatki dorastają
Słuchając starej małpy rad:
Trzymajcie drzewa się łapami
Nie skaczcie gdy gałęzi brak
Jak są banany - zjedzcie sami
Bo inny zjedzą wam i tak!