Małgorzata Rozenek z Majdanem po lewej stronie, a Jacek Rozenek z dziećmi po prawej stronie" "Czy mąż słyszy przez ścianę o czym rozmawia Małgosia z Radkiem?" - pyta publicysta FAKT-u. Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Kto to jest ten łysy w ławie rządowej, który się śmieje?
Janusz Zaleski, wiceminister środowiska, z zawodu leśnik.
nicked Od dziś jakiś bezrobotny.
E tam. To lis kuty na cztery łapy. Zawsze może powiedzieć że śmiał się z Kaczora. W środowisku słynie z bon motu, który był podtytułem jego referatu: "Jak się zaadaptować by przetrwać". Karierę na szczeblu centralnym zaczął za Millera kiedy nagle z nadleśniczego awansował na zastępcę dyrektora generalnego. Czasy kaczyzmu przetrwał na mniej eksponowanym ale całkiem lukratywnym stanowisku. Za Tuska został wiceministrem i jest nim do tej pory. The author has edited this post (w 25.01.2014)
Na bezrybiu i rak ryba. Gdyby siedział na kontrakcie w jakiej dużej stacji to by pewnie nie mógł pofikać. Choć oczywiście talentu odmówić mu nie można. Kolejny raz uderza celnie i z humorem.
No ale może nie siedzi bo chce mieć luz w robieniu takich rzeczy? Nie wiem, już parę razy pokazał że myśli dość samodzielnie. Maniu - to ma tytuł "Mordy na łonie natury"?
Komentarz
Jaka impreza tacy goście.
Jaka telewizja tacy reporterzy.
(Tym, co nie kliknęli - gość napastliwie odpowiada na posta, którego sam napisał, nie wiedząc/pamiętając/zauważając tego.)
"Rozenek przyjmuje Majdana, a za ścianą były mąż!
Małgorzata Rozenek z Majdanem po lewej stronie, a Jacek Rozenek z dziećmi po prawej stronie""Czy mąż słyszy przez ścianę o czym rozmawia Małgosia z Radkiem?" - pyta publicysta FAKT-u.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Michał Szułdrzyński
@
szuldrzynski
Tomek
@
sekielski
robi niezłe dziennikarstwo, więc TVP przesuwa go z primetime'u (2 h później) (via
@
PressRedakcja
). Ech, media misyjne...
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
http://youtu.be/wxk-O_A6Jfs
W środowisku słynie z bon motu, który był podtytułem jego referatu: "Jak się zaadaptować by przetrwać". Karierę na szczeblu centralnym zaczął za Millera kiedy nagle z nadleśniczego awansował na zastępcę dyrektora generalnego. Czasy kaczyzmu przetrwał na mniej eksponowanym ale całkiem lukratywnym stanowisku. Za Tuska został wiceministrem i jest nim do tej pory.
The author has edited this post (w 25.01.2014)
Jestem pod coraz większym wrażeniem leśników, w każdej sytuacji się odnajdą.
http://www.youtube.com/watch
Choć oczywiście talentu odmówić mu nie można. Kolejny raz uderza celnie i z humorem.
Maniu - to ma tytuł "Mordy na łonie natury"?
The author has edited this post (w 25.01.2014)