Myśl przewodnia prezydentury Andrzeja DUDY
Powierzchowność, temperament, kultura osobista prezydenta Andrzeja DUDY a także najżywotniejszy interes Polski wskazują, że ta prezydentura powinna przebiegać pod hasłem pojednania narodowego. Pojednania na zasadach wskazywanych przez nasz obóz, ponad głowami i z obciążeniem odpowiedzialnoscią za podział magdalenkowych uzurpatorów. Kto zagospodaruje potrzebę jedności - a niech tam, dowartosciuję niektórych - Polaków, ten ma szansę wpływać na losy kraju w następnych latach.
Jest to także w interesie politycznym obozu wolnej Polski przed wyborami parlamentarnymi.
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Jest to także w interesie politycznym obozu wolnej Polski przed wyborami parlamentarnymi.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
odpowiedział
w temacie:
"
Stworzą zdyscyplinowane szeregi przedstawicieli
katolickiego państwa narodu polskiego!"
To "KPNP" to chyba jakiś jego koszmar senny, bo powtarza to conajmniej od 25 lat.
JORGE>
The author has edited this post (w 20.05.2015)
A my się męczymy z tą plastikową Dudą, bo nam Michnik kazał!!!! Psiemu zaś synowi ciąglę się nie podoba się!!!!!!!!!!111
Od 10.04.2010 r. "żyjemy na kredyt" (by Olgierd Halski;)
(rozmowa na moscie po cudem-sie-uratowaniu przed kulka w leb i wrzuceniem do gliniaki a przed wejsciem na chate do Wąsika)
http://wpolityce.pl/smolensk/254248-nasz-news-niemiecka-prokuratura-generalna-wszczela-wstepne-dochodzenie-wyjasniajace-czy-w-smolensku-doszlo-do-zamachu
Po drugie Merkel życzy Andrzejowi Dudzie "bożego błogosławieństwa" oraz przyznaje się zbrodni wojennych!
http://www.bundesregierung.de/Content/DE/Pressemitteilungen/BPA/2015/05/2015-05-25-merkel-duda.html
Ależ! Pobłażanie a pojednanie to dwie różne rzeczy!
Na ten przykład: AD podszedł do premierzycy i pocałował w rękę. Czy to oznacza, że pobłaża, akceptuje i zgadza sie z tą panią w jej poczynaniach?
Notabene - chyba ją zabił tym gestem. No bo jak teraz plwać na prezydenta (znaczy się - kontynuować opluwanie)?!
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
To co nie mam liczyć na żadną refleksję Koleżeństwa w temacie?
The author has edited this post (w 30.05.2015)
O to chodzi, mówiąc dosadnie, abyś chociaż do wyborów wraz z Kolegami i Koleżankami, przestał bez sensu kopać przyzwoitych ludzi i walić w nich pomówieniami, bo to zraża do opcji politycznej i osób które popierasz (i ja popieram) większość ludzi. Ci ludzie to wyborcy więc pracujesz przeciwko sobie, mnie i sprawie którą popierasz. Gdyby mi na tej sprawie nie zależało nie wrócilbym tu nawet na chwilę, bo nikt nie lubi być obrzucany błotem i gównem.
The author has edited this post (w 30.05.2015)
przeczyateł że Prezydent Elekt Andrzej Duda jest poliglota i zna 4 języki
potrzebuje informacji - linka najlepiej - jakie i w jakim stopniu
Boże, użycz mi pogody ducha abym godził się z tym czego nie mogę zmienić, odwagi abym zmieniał to co mogę zmienić i mądrości aby odróżniał jedno od drugiego.