Skip to content

To są idioci...

13»

Komentarz

• @ Przemko,
    w objawieniach stoi: "
    Najpierw
    Polska ".
    nie rozumiem co jest w magicznego/uroszczonego w procesie myslowym: zeby osiagnac to lub to, musze zrobic to lub to?
    kazdy dobry podrecznik dla pierwszakow, kazde szkolenie dla manadzerow zasadza sie na tym przeslaniu.
    "Kto sie so Mnie przed swiatem przyzna..."

"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
    Pan Jezus
  • Przypominam, że babcie z różańcami mają w tych różańcach busolę, która wskazuje im zawsze właściwy kierunek. Dlatego przychodziły modlić się pod krzyż.
    Babcie z różańcami modlą się  o intronizację.
  • A że kierunek na Chrystusa najlepszy, to dobrym przykładem jest Kolumbia.
  • qiz
    Qń jest zdrajcą. A nie został obity, bo to pedałki w okularkach.
    Chłopczyki są miętkimi fajkami- spójrz, że RNowska ekipa z MW to Winniczek, Tancerz i figurant Tumano. Dorzuć do tego wielkiego rycerza. Żadni tam fighterzy. Kto miałby prać?
    Niezgodność słów z czynami w moich oczach dyskwalifikuje.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • los
    qiz
    :
    Qń jest zdrajcą. A nie został obity, bo to pedałki w okularkach.
    Chłopczyki są miętkimi fajkami- spójrz, że RNowska ekipa z MW to Winniczek, Tancerz i figurant Tumano. Dorzuć do tego wielkiego rycerza. Żadni tam fighterzy. Kto miałby prać?
    Niezgodność słów z czynami w moich oczach dyskwalifikuje.
    a czy ktoś tu się ciepło wypowiadał o napoleonkach z RN?  PRzecież oni nawet Mańka wystawili na siłę, pod wpływem 'terenu'. Chcieli Zmieniaka.
  • Niech ów mityczny "teren" pokaże, ile jest wart. Bo na dziś to narządy pciowe komara.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • tom.vinci
    oszołomska cepelia kolego to źle wyćwiczone nlp
    NLP to satanizm, proszę nie bagatelizować problemu.
  • los
    Niech ów mityczny "teren" pokaże, ile jest wart. Bo na dziś to narządy pciowe komara.
    Wolałbyś wczoraj Zmieniaka obsikującego nogawki Dudzie, czy Mańka, który - gdyby padło za dużo o Kościele Katolickim- mógłby obić ryj Palikowi?
    A wiece Komorce to kto rozwala, w KAŻDYM mieście? RN z KORwinem. Doceńmy, co mamy. Naprawdę, eliminacja RN i Korwina nie byłaby receptą na zwycięstwo PiSu.
  • Ano. Nie jeźdźcie bracia za bardzo po Maryjanie, bo on akuratnie prawdziwek jest, o czym snadnie zaświadcza brak tzw. zaplecza wystającego zza jego szerokich pleców.
    Tela, że lutrzyk, no ale cóż.
  • peterman
    Ano. Nie jeźdźcie bracia za bardzo po Maryjanie, bo on akuratnie prawdziwek jest, o czym snadnie zaświadcza brak tzw. zaplecza wystającego zza jego szerokich pleców.
    Tela, że lutrzyk, no ale cóż.
    Maniek jest kacerz ????????  W ogóle po nim tego nie widać !
  • JORGE
    rozum.von.keikobad
    :
    A Juve ograł Real, ale widać oglądaliście co innego i nie będzie z kim pogadać...
    Wiesz gdzie ja mam te rozgrywki. Ale jutro obejrzę Bayern, bo bardzo ciekawy jestem jak Lewadowski sobie poradzi. Jeżeli wyjdzie na boisko, będzie w arcytrudnej sytuacji, jak sobie poradzi, szacun 10. A w NBA zespół Wizards, przy dużym udziale naszego rodaka, idzie przez playoffy jak burza, nie przegrali jeszcze meczu, obecnie wygrywają 1-0 z półfinale konferencji wschodniej z faworyzowaną Atlantą. Powiem tak, sukcesy Lewandowskiego i Gortata, obok epizodu Kubicy to chyba jedne z większych wydarzeń sportowych ostatnich kilkudziesięciu lat. Tylko muszą postawić kropkę nad i. Piekielnie trudne, bo obydwaj uczestniczą w najtrudniejszych i najbardziej prestiżowych rozgrywkach na świecie.  To nie jest niszowe pitu pitu.
    JORGE>
    Ja oglądam LM, szału nie ma jest mimo wszystko ciekawsza niż większość lig krajowych, zwłaszcza że system pucharowy wymusza jakąś tam dramaturgię, której mecze ligowe raczej nie mają. Ciekawsza jest LE.
    Co do Lewandowskiego. Dla mnie fenomen pt. polski pracownik spółki na zachodzie nie istnieje. No sorry, nie, patriotyzm na tym nie polega. Koleś pracuje dla Bayernu, inny dla Torino, Arsenalu, Sevilli, to jest z punktu widzenia mojego jako Polaka bez znaczenia. To nie są polskie kluby, nie pracują na nasze konto. Co innego reprezentacja.
    Więc ja do takiego meczu jak dziś podchodzę jak do każdego innego. Z lekką sympatią dla Barcy, bo przy obecnych stylach to bardziej Bayern gra sriki-srakę. Barca - tu uwaga do Gerwazego (choć nie wiem do jakiej rozmowy nawiązuje) - z tym skończyła i pod Enrique zaczęła wreszcie grać miły dla oka,
    szybki
    , ofensywny futbol. Potrafią strzelić z główki i z kontry, czego za Guardioli nie potrafili. W sumie muszę powiedzieć, że pojedynek Barca-Bayern to z taktycznego punktu widzenia chyba najciekawsze starcie w tej edycji, a przynajmniej tak się zapowiada.
  • Zabrakło jednak największego idioty:
    Po debacie kandydatów na prezydenta RP, urzędujący prezydent BK komentuje ich tak:
    "
    Prezydent z mocy konstytucji nie podpisuje budżetu
    , nie ma prawa go wetować. ... Jeżeli kandydaci tego nie wiedzą i opowiadają bajki, jakby kandydowali na premiera, to jest to element kompromitacji politycznej.."
    Natomiast prezydenta BK komentuje sama Konstytucja RP:
    art. 224
    1.
    Prezydent Rzeczypospolitej podpisuje w ciągu 7 dni ustawę budżetową
    albo ustawę o prowizorium budżetowym przedstawioną przez Marszałka Sejmu.
    ===
    za tokfm
    jedenasty akapit
    The author has edited this post (w 07.05.2015)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.