Raz......Stylem dopasowanym do oczekiwań "publiczności". A dwa... to ważne kto co mówi a nie to co mówi
Żaby Potato dostał okienko transferowe musi dłuuuuuuuuuuuuuuugo odpokOOtować swe "winy" w najgłębszych czeluściach Czerskiej. Kuń, choć moim zdaniem o wiele więcey zrobił dla Czerskiej, nawet i szczegOOlnie podczas terroru PiS, swoje musiał odczekać lat kilka. Potato musiałby czekać tak długo, że zachodzi realna groźba totalnej hibernacji w niepamięci. “It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
Rafal Aleksander doszlusowuje do idealu Jakuba Wladyslawa. lingwistycznie, bo poziom cynizmu juz dawno wyrownany. The author has edited this post (w 22.01.2015) "Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz." Pan Jezus
Sarmata1.2 : Wy nic nie wiecie! To była jedynie intelektualna prowokacja!
Niom, Franciszek juz nas do tego przyzwyczaił
kolega sie smieje ale papiez, ktory nie chce byc traktowany powaznie jest gorszy od papiezy z obyczajowymi skandalami. "Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz." Pan Jezus
???? Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ale 40% Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
No i RAZ doigrał się. Lewak pozwał prawaka za obrazę papieża: http://wiadomosci.wp.pl/kat ,130496,title,Ziemkiewicz-ma-powazne-klopoty-za-nazwanie-papieza-idiota,wid,17200839,wiadomosc.html The author has edited this post (w 23.01.2015)
"Do Rzeczy" czytam, choć ostatnio mniej mi pasi, kiedy widzę stado nadętych nosorożców z ciężkimi zadami (to jak wiadomo zwierz ślepawy, słabo widzi do przodu, tylko goni i goni nadstawiając róg dla samego nadstawiania), które prowadzą jakieś dziwne harce po historii. Te wywody pełne wody pana Rafałka, Zychowicza - historyka gówniarza i paru innych zaczęły mnie doprowadzać do szału. Wysmażyłam nawet krótki liścik pt. "Dajcie odpocząć historii. Jest już wami zmęczona" ale znając życie, nie wysłałam, bo i tak podetrą tym sobie dupska. Ja też jestem historykiem, mam na koncie nieco publikacji i książeczyn, jednak nie ośmieliłabym się, bom wszak historyk, prowadzić takiej ponurej, rozwlekłej j i rozpasanej gdybologii. Tego szanujący się historyk nie robi, to zaprzecza sensowi tej nauki. Te szczeniaki intelektualne muszą jednak szczekać i sapać: "- patrz, patrz jaki jak jezdem mundry, nie to co ty". Gównojady i tyle. Przepraszam za to wkur...się, ale naprawdę mnie ponosi. Tym bardziej, że prawych gazet mało a oni tak głupawo marnują okazję po okazji.
Moim zdaniem dla Dorzeczaków nie ma ratunku (także ze względu na ich nosorożenie), Sieciowcy mają lepsze pomysły (nawet comiesięczną Frondę) i zaplecze (chyba że coś rypnie mocniej w SKOKi).
No mnie by to trochę przeszkadzało, gdybym czytał tzw. naszą tzw. prasę. Jakbyco każdy może sprawdzić. Numer 52/2014, strona 100, "Przyjazne urzędy pracy", partner merytoryczny.
Ziemniak ma taką wspaniałą cechę, że czasem por wpływem walnie jakąś głupotę, po czem na czeźwo (?) próbuje się z tego tłumaczyć i dopiero wtedy naprawdę wychodzi na idiotę. Kto chce czytać jego słowo pasterskie w Dorzeczu, niech czyta ale na swoją odpowiedzialność. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
przemk0 napisal(a): Z tweetera: "Trafiłem na wideo z promocji nowej książki RAZa. A tam Lisicki z #DoRz mówi, iż nie jest pewien czy PO rządzi najgorzej po 89. #OJCKP..."
widzialam w calosci to Video: na tekst Lichockiej, ze nalezy w zwiazku z tym (Polska na rowni pochylej) absolutnie glosowac na PIS, reakcja zarowno RAZa jak i jego szefa to bylo cos w rodzaju "ze co"? akompaniowane czyms w rodzaju usmiechosmiechu. ciesze sie bardzo, ze tym panom niewiele dalam ´zarobic bo kupowalam RZepe a Do Rzeszy jeden egzemplarz...
przemk0 napisal(a): Z tweetera: "Trafiłem na wideo z promocji nowej książki RAZa. A tam Lisicki z #DoRz mówi, iż nie jest pewien czy PO rządzi najgorzej po 89. #OJCKP..."
Już wiem dlaczego nigdy nie kupowałem i nie czytałem "DoRzeczaka". Zawsze zastanawiałem się nad tym
Dzięki. Długie - raczej na późnowieczorne ogladanie. Ten kawałek z głosowaniem na PiS jednak udało mi sie przypadkiem schwycić. No straśne , straśne. Trza by chyba do lochu, albo przynajmniej konfiskatę mienia zarządzić. No ja wiem, nie o to chodzi. Chodzi o potwierdzenie, że to esteci i jednak kryptopeowcy cbdu. Koleżeństwo to ma naprawdę księżycowe oczekiwania oraz prokuratorskie inklinacje.
Rafał napisal(a): Dzięki. Długie - raczej na późnowieczorne ogladanie. Ten kawałek z głosowaniem na PiS jednak udało mi sie przypadkiem schwycić. No straśne , straśne. Trza by chyba do lochu, albo przynajmniej konfiskatę mienia zarządzić. No ja wiem, nie o to chodzi. Chodzi o potwierdzenie, że to esteci i jednak kryptopeowcy cbdu. Koleżeństwo to ma naprawdę księżycowe oczekiwania oraz prokuratorskie inklinacje.
powiedz mi czym sie ta reakcja rozni od reakcji Komory, Liza etc...? mylisz sie bardzo: to wlasnie reakcje na poziomie wyrazu twarzy pokazuja kto kim jest i co naprawde mysli. moga sobie pisac cala biblioteke ksiazek, ja i tak wiem kim sa.
Komentarz
A dwa... to ważne kto co mówi a nie to co mówi
Żaby Potato dostał okienko transferowe musi dłuuuuuuuuuuuuuuugo odpokOOtować swe "winy" w najgłębszych czeluściach Czerskiej.
Kuń, choć moim zdaniem o wiele więcey zrobił dla Czerskiej, nawet i szczegOOlnie podczas terroru PiS, swoje musiał odczekać lat kilka. Potato musiałby czekać tak długo, że zachodzi realna groźba totalnej hibernacji w niepamięci.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
lingwistycznie, bo poziom cynizmu juz dawno wyrownany.
The author has edited this post (w 22.01.2015)
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
http://wiadomosci.wp.pl/kat
,130496,title,Ziemkiewicz-ma-powazne-klopoty-za-nazwanie-papieza-idiota,wid,17200839,wiadomosc.html
The author has edited this post (w 23.01.2015)
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
ciesze sie bardzo, ze tym panom niewiele dalam ´zarobic bo kupowalam RZepe a Do Rzeszy jeden egzemplarz...
mylisz sie bardzo: to wlasnie reakcje na poziomie wyrazu twarzy pokazuja kto kim jest i co naprawde mysli.
moga sobie pisac cala biblioteke ksiazek, ja i tak wiem kim sa.