Wykorzystujecie pijane?
https://twitter.com/R_A_Ziemkiewicz/status/514124604332195840
No cóż, kto nigdy nie wykorzystał nietrzeźwej niech rzuci pierwszy kamień...
https://twitter.com/R_A_Ziemkiewicz/status/514141026156429312
Pytanie do oburzonych tłitem o wykorzystaniu nietrzeźwej kobiety A jak facet rano trzeźwieje obok kaszalota też ma prawo skarżyć ją o gwałt?
Ja bym w sumie rzucił, ale czy to nie jest karalne?
No cóż, kto nigdy nie wykorzystał nietrzeźwej niech rzuci pierwszy kamień...
https://twitter.com/R_A_Ziemkiewicz/status/514141026156429312
Pytanie do oburzonych tłitem o wykorzystaniu nietrzeźwej kobiety A jak facet rano trzeźwieje obok kaszalota też ma prawo skarżyć ją o gwałt?
Ja bym w sumie rzucił, ale czy to nie jest karalne?
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Zapomniał wół, jak cielęciem był
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Nie zamiatają sprawy pod dywan tylko lovelasa wywalili i podali to do publicznej wiadomości. Wcześniej przeor zaoferował pomoc rodzinie wykorzystanej ale już nie jurnemu współbratu. Wprawdzie Pismo Święte sugeruje aby gorszycieli traktować ciut brutalniej, ale czasy mamy miętkie więc dobre i to......
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
tego typu
uwaga. Jeden plus, dowiedziałem się przynajmniej, że o. Mogielski, któren trudnych spraw nie zwykł zamiatać pod dywan, nadal ich nie zamiata, acz też nadal chętnie się pojawia na łamach Aborczych.
Jeszcze bym dopowiedział, że jednym z istotnych objawów korwinizma patologicznego jest coś, co mi trudno określić, ale co mógłbym nazwać "bezduszną logiką/sprawiedliwością", nie wiem, czy się ze mną zgodzicie - to się objawia w takich właśnie sądach, niby logicznych i prawdziwych jako zdania, ale jednocześnie zdradzających jakiś rys socjopatyczny. Tutejszym korwinistom mówię: mogę się bardzo mylić i niesłusznie sądzić i w każdym razie nikogo nie chcę urazić.
The author has edited this post (w 23.09.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
To jest ten typ wypowiedzi, formułowania myśli. Bełkot zdeprawowanego pijaka- niczym Stefan o szczawiu i mirabelkach.
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
JORGE>
Właściwie
autodestrukcji
. Gość dalej brnie:
Wiecie co jest straszne? Że tym wszystkim poprawnościowo nadętym durniom cytat "kto bez grzechu niech 1. rzuci..." NIC NIE MÓWI! NIE ZNAJĄ! (3 g. temu - twitter)
I mu się wtedy z duszy ulewa.
The author has edited this post (w 23.09.2014)
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
"A za to, co tu piszemy, odpowiemy przed Bogiem" (Gromit)
W jedności siła!
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
http://youtu.be/bwBokxPAJfs
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
W jedności siła!
Tekst oczywiście skandaliczny i chamski.