Skip to content

Legia v. Ktoś tam skądś - JORGE proszony o komentarz

1237238239240241243»

Komentarz

• Natomiast, nawiązując do tytłu wątka, Legia obiła Lecha Zdecha 2:1 i przytuliła Superpuchar.

Legiunia obiła też miszczunia Kazakistanu, Aktobe, ale w proporcji zaledwie 1:0, czyli tzw. "najmniejsza zaliczka". Nu, w czwartek kolejna szansa obić Kazaków, tak?

• No i nasi wygrali Ligę Mistrzów w siatkówce.
    Z Włochami 3:0
    Drugie złoto.
    Brawo!

• No, drugie w LN, ale to kontynuacja LŚ a tam było jedno złoto.

Co jest niesamowite, to fakt, że Polska grała bez 5-6 najlepszych zawodników.
    Na rozegraniu Janusz, Łomacz pauzują więc sypał 3. w kolejce.
    Na ataku Kurek kontuzja, Kaczmarek pauzuje, ale nie grał w podstawie 3. w kolejce tylko debiutant.
    Na środku Bieniek pauzuje, Huber kontuzja. Grbić wystawia nastolatka z drugiej ligi. W finale gość nie daje rady, więc zmienia go debiutant.
    Na przyjęciu Śliwka kontuzja, Fornal kostka, ale tu akurat mamy bogactwo.
    Na libero Zatorski odpadł i a Popiwczak oczywiście nie grał pierwszy raz, ale jako pierwszy grał pierwszy raz.

A Włosi w wyjściowym garniturze.

• Polska w turnieju finałowym nie przegrała seta. Niesamowite.

• A ten Kewin to ile miał dzisiaj %?
    W pracy jeste i tylko relację "na sucho" podglądałem w apce, bo wczoraj ponad 80 w ataku miał. Dalej żarło mu?

• Dzisiaj w ataku mocno się męczył. Starał się dawać więcej w innych zagraniach. Bardzo ładnie bronił, co u atakujących jest rzadkie. Ale Grbić przez cały mecz go nie zmienił ani na jedną akcję.

• Doczytałem że:
    "Polacy wywalczyli szósty medal w siódmej edycji tych zawodów."

• Potęga, brawo!

• @marniok powiedział(a):
    Doczytałem że:
    "Polacy wywalczyli szósty medal w siódmej edycji tych zawodów."

Po zmianie nazwy zawodów.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.