Acha, nie pamietam, czy wyrazilem to dosyc jasno, wiec teraz deklaracja: Mozna sobie wyobrazic sojusz z PO, z SLD, nawet z Palikotem ale nigdy z Mikkem. Dlaczego? To czywiste drogi Watsonie. Partie mejstrimowe sa szkodnikami i czasem bywaja zdrajcami. Czasem tez zdrajcami nie bywaja, oczywiscie nie z patriotyzmu ale z wyczucia wlasnego interesu - jakas szczatkowa Polska jest im potrzebna do zarabiania. Jedynym konsekwentnym i bezwarunkowym wrogiem polskiej racji stanu 365 dni w roku 24 h na dzien jest krul. Liberalizm nie jest dla krula przecza najwazniejsza. Rzecza dla niego najwazniejsza jest wiernosc Moskwie. Wyluskiwanie Mikkemu poslow moze miec taktyczny sens ale nalezy pamietac - sa to dorosle i swiadome osoby, ktore z premedytacja poparly wscieklego wroga Polski. Zero zaufania dla takich. The author has edited this post (w 01.07.2014) Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Mikke "Według ostatnich doniesień wojska Republiki Ukraińskiej odbiły większość Obwodu Ługańskiego (po ukraińsku Łuhanśk) – i w rekach separatystów pozostało samo miasto Ługańsk oraz Obwód Doniecki. Wydaje się, że koniec jest blisko. Żołnierzom walczącym o rosyjskość Doniecka i Ługańska można współczuć – i należy podziwiać. Tak samo jak podziwiamy naszych Żołnierzy Wyklętych. Wiedzieli oni, że nie pomoże im Zachód, że mają przeciwko sobie Sowiety – dokładnie tak samo, jak bohaterscy żołnierze Doniecka mają przeciwko sobie Zachód i wiedzą, że nie pomoże im Rosja. (...) Żołnierze Wyklęci jeszcze walczą... Ale flagi Noworosji niedługo znikną z ulic Ługańska. Niektórzy Polacy wzruszają ramionami. Dokładnie tak samo, jak w 1947 roku wzruszał ramionami Francuz czy Anglik, gdy usłyszał, że w dzikiej Polsce ktoś jeszcze strzela do komunistów...
Rozumiecie teraz, ze Mikke jest gorszy od Palikota? The author has edited this post (w 09.07.2014) Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ja rozumiem, ze pryszczaci mogą (przez krótki moment) dac sie uwiesc darwinizmowi społecznemu kurwina. Bo pryszczaci myslą że bedą wiecznie mlodzi i bez zobowiązań. Ale to, to jest inna bajka. To mozna łyknąć tylko rozlasowanym mózgowiem.
Pewna stara idiotka Te wszystkie bzdury, które wypowiada Korwin-Mikke, o kobietach czy Rosji, do tych ludzi nie docierają, oni tego nie pamiętają.
Oczywiscie, ze nie pamietaja. Slowa nie sluza do tego, by je pamietac ale by sie osadzaly w sercu. Dobre slowa i zle slowa. Pedzial mi to pewien niemiecki ksiadz na kazaniu zreszta poslugujac sie alegoria koszyka, do ktorego lano wode. Nic z tej wody nie zostalo ale koszyk na koniec okazal sie czysty. Lanie nieczystosci tez skutkuje analogicznym efektem. To wlasnie jest slynny mikkowski czip. Mikke popsowal kazdego, kto sie o niego otarl, jednych bardziej innych mniej, jedni byli bardziej zepsuci na starcie a inni mniej ale kazdemu nadgryzl dusze. I po to go wymyslil Urban, ktory w tej sprawie musial miec telefon, nie od Jaruzela, nie z Kremla, od jeszcze wazniejszych. The author has edited this post (w 09.07.2014) Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
los Rozumiecie teraz, ze Mikke jest gorszy od Palikota?
Oczywiście. Do niedawna myślałem, że jest troche niżej, potem na równi, aż odkryłem, że jest gorszy. Nawet wątek o tym założyłem:-) Najbardziej mnie dziwi, że z krulem utożsamia się wiele osób, którzy deklarują się jako patrioci. Tyle, że januszek nie przedstawia ani grama myślenia polskiego. Nie chodzi nawet o interes gospodarczy, bo jakąś jego pokraczną wersje tam nawet prezentuje, ale nie ma to nic wspólnego z żadnym poważnym sposobem myślenia jakie reprezntowały różne grupy Polaków w ostatnich kilkuset latach. A spustoszenie czyni że głowa mała. To w sumie nie dotyczy ściśle tematu, ale ciekawe były komenty pod artykułem opisującym wprowadzenie przez Orbana podatku dla mediów od wpływów z reklam. Zostawmy całą resztę wątków wokół Orbana z boku, widziałem lamenty kurwinistów, że podatki są złe. KAŻDE! I to niedobrze, bo bzidcy węgierscyurzędnicy będą przejadali wincej piniondzóf, zamiast zostawić je w kieszeniach wspaniałych właścicieli mediów. Wszystko opada jak się takie coś czyta...
Korwin to agent, być może. Lepper też miał być agentem, ale można było wejść w koalicję. Będzie wicepremierem, a jego postulaty są tak samo realne jako 900 zł dla każdego od Endrju.
Nie idzie o to czy realne ale czy zgodne z polską racją stanu. Lepper się jeszcze mieścił, Mikke przekracza. PS. Ten poziom trollowania jest dla mnie do zaakceptowania bez problemów, Rozum. Ale sugerowałbym powrót do zwykłego nicka, po co robić cyrk? PS1. Widzisz, styl to człowiek. Rozum jest do rozpoznania po dwu wpisach, oba Tomcie też. Dlatego dociekanie jaki kto miał nick 8 lat temu nie ma sensu. Placek (przekręcam nick, przekręcam nick!) nie jest ani jednym Tomciem ani drugim. A że się nie lubicie? Przykro mi ale zdarza się to ludziom. Moja metodą jest unikanie tego, którego nie lubię. The author has edited this post (w 09.07.2014) Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Rozum, nikt nie docieka, to widać. Jak pisałem - styl to człowiek. Dlatego nicki są po prostu nieważne. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Wracając to tematu. Wentyl nieźle zadziałał. Ciśnienia nie ma. Zamiast, są podśmiechOOjki z Kaczora i charkanie na PiS. Wszystko wróciło do normy. Korwin może odpocząć. Uffff....... “It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
“I quickly laugh at everything for fear of having to cry.”
fatuswombatus Wracając to tematu. Wentyl nieźle zadziałał. Ciśnienia nie ma. Zamiast, są podśmiechOOjki z Kaczora i charkanie na PiS. Wszystko wróciło do normy. Korwin może odpocząć. Uffff.......
W mediach, ale nie w rozmowach. Trzeba nadal działać. Ujawniać tasmy, ujawniać prawdę. Merdia oraz włądzia oczywiście chciałyby tak - przejść do wysmiewania Kaczora. Nie da się tak łatwo i z pewnościa juz nie tak jak dawniej. Na Węgrzech gnili dwa i poł roku, a moim zdaniem byli znacznie lepsi niz nasza władzia.Zanczy mniej paskudni i mniej sprawni. The author has edited this post (w 10.07.2014)
rafal.ignorant W mediach, ale nie w rozmowach. Trzeba nadal działać. Ujawniać tasmy, ujawniać prawdę. Merdia oraz włądzia oczywiście chciałyby tak - przejść do wysmiewania Kaczora. Nie da się tak łatwo i z pewnościa juz nie tak jak dawniej. Na Węgrzech gnili dwa i poł roku, a moim zdaniem byli znacznie lepsi niz nasza władzia.Zanczy mniej paskudni i mniej sprawni.
Nie nie nie. A jusz myślałem że mamy po drodze. Nie tylko w mediach lecz i w kryterium ulicznym. Jak jusz kiedyś wspominałem nadkładam drogi aby przejść się kiedy tylko mogę alejami Ujazdowskimi by wyrazić należne Ryżemu Wujowi wyrazy szacunku. Jakby to koledze powiedzieć delikatnie: Się jusz przyzwyczaiłem że mój serdeczny palec i ja jesteśmy w tym geście samotni The author has edited this post (w 10.07.2014) “It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
Komentarz
Partie mejstrimowe sa szkodnikami i czasem bywaja zdrajcami. Czasem tez zdrajcami nie bywaja, oczywiscie nie z patriotyzmu ale z wyczucia wlasnego interesu - jakas szczatkowa Polska jest im potrzebna do zarabiania. Jedynym konsekwentnym i bezwarunkowym wrogiem polskiej racji stanu 365 dni w roku 24 h na dzien jest krul.
Liberalizm nie jest dla krula przecza najwazniejsza. Rzecza dla niego najwazniejsza jest wiernosc Moskwie.
Wyluskiwanie Mikkemu poslow moze miec taktyczny sens ale nalezy pamietac - sa to dorosle i swiadome osoby, ktore z premedytacja poparly wscieklego wroga Polski. Zero zaufania dla takich.
The author has edited this post (w 01.07.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
The author has edited this post (w 09.07.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Ale to, to jest inna bajka. To mozna łyknąć tylko rozlasowanym mózgowiem.
Te wszystkie bzdury, które wypowiada Korwin-Mikke, o kobietach czy Rosji, do tych ludzi nie docierają, oni tego nie pamiętają.
Czytaj oryginalny artykuł na:
http://www.stefczyk.info/publicystyka/opinie/prof-staniszkis-mlodziez-dusi-sie-w-tym-systemie,11006279407#ixzz36xGVnxYY
Te słowa są prawdą, gdyż i jam tak miał.
To wlasnie jest slynny mikkowski czip. Mikke popsowal kazdego, kto sie o niego otarl, jednych bardziej innych mniej, jedni byli bardziej zepsuci na starcie a inni mniej ale kazdemu nadgryzl dusze. I po to go wymyslil Urban, ktory w tej sprawie musial miec telefon, nie od Jaruzela, nie z Kremla, od jeszcze wazniejszych.
Do niedawna myślałem, że jest troche niżej, potem na równi, aż odkryłem, że jest gorszy. Nawet wątek o tym założyłem:-) Najbardziej mnie dziwi, że z krulem utożsamia się wiele osób, którzy deklarują się jako patrioci. Tyle, że januszek nie przedstawia ani grama myślenia polskiego. Nie chodzi nawet o interes gospodarczy, bo jakąś jego pokraczną wersje tam nawet prezentuje, ale nie ma to nic wspólnego z żadnym poważnym sposobem myślenia jakie reprezntowały różne grupy Polaków w ostatnich kilkuset latach.
A spustoszenie czyni że głowa mała. To w sumie nie dotyczy ściśle tematu, ale ciekawe były komenty pod artykułem opisującym wprowadzenie przez Orbana podatku dla mediów od wpływów z reklam. Zostawmy całą resztę wątków wokół Orbana z boku, widziałem lamenty kurwinistów, że podatki są złe. KAŻDE! I to niedobrze, bo bzidcy węgierscyurzędnicy będą przejadali wincej piniondzóf, zamiast zostawić je w kieszeniach wspaniałych właścicieli mediów. Wszystko opada jak się takie coś czyta...
Lepper też miał być agentem, ale można było wejść w koalicję. Będzie wicepremierem, a jego postulaty są tak samo realne jako 900 zł dla każdego od Endrju.
PS. Ten poziom trollowania jest dla mnie do zaakceptowania bez problemów, Rozum. Ale sugerowałbym powrót do zwykłego nicka, po co robić cyrk?
PS1. Widzisz, styl to człowiek. Rozum jest do rozpoznania po dwu wpisach, oba Tomcie też. Dlatego dociekanie jaki kto miał nick 8 lat temu nie ma sensu. Placek (przekręcam nick, przekręcam nick!) nie jest ani jednym Tomciem ani drugim. A że się nie lubicie? Przykro mi ale zdarza się to ludziom. Moja metodą jest unikanie tego, którego nie lubię.
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”
The author has edited this post (w 10.07.2014)
The author has edited this post (w 10.07.2014)
“It is not necessary to understand things in order to argue about them.”