Znaczy chodzi o zamierzchłą endecką rusofilię, czy o jakieś konkrety ? Bosak jakieś związki agenturalne ma z Rosją, czy jak ? A nawet jeśli ma to skąd przypuszczenie, że i ja mam?
Nie jestem pewny, bo zbyt krótko tutaj jestem. Ale nie wykluczałbym tego, że Rafał z Katedry to Rafik z nieboszczki FF. W każdym bądź razie dla mnie to Rafik, obok Losowego Psora sznyt tegoż forumka
Nieśmiało dopraszam się, aby nie używać zdrobnienia Rafik. Nigdy takiego ncka nie miałem. Zawsze to był Rafał ewentualnie z kropką lub liczbą. Rafik brzmi mi jak Pikuś albo inny Bobik. To dobre imię dla małego kundelka, a ja jestem dość dużym brytanem z wielkimi zębami.
Nieśmiało dopraszam się, aby nie używać zdrobnienia Rafik. Nigdy takiego ncka nie miałem. Zawsze to był Rafał ewentualnie z kropką lub liczbą. Rafik brzmi mi jak Pikuś albo inny Bobik. To dobre imię dla małego kundelka, a ja jestem dość dużym brytanem z wielkimi zębami.
Co to jest JBPP ?
ja zostalam skazana na Balbine i choc znam moje miejsce w szeregu to caly czas mowie: nie!
Znaczy chodzi o zamierzchłą endecką rusofilię, czy o jakieś konkrety ? Bosak jakieś związki agenturalne ma z Rosją, czy jak ? A nawet jeśli ma to skąd przypuszczenie, że i ja mam?
O tym też był temat na ex Cathedrze, również zaraz podbiję Koledze. Tam wyjaśniam różnice między realistyczną orientacją na Rosję (żadną rusofilią!) Dmowskiego, a tępym uwielbieniem dla Putina ze strony ruchaczy.
A konkrety? Śledził może Kolega wypowiedzi ruchaczy w sprawie agresji na Ukrainę? Czy ktoś, kto nie traktuje Putina jako pryncypała pisałby takie bzdety?
Śledził może Kolega wypowiedzi ruchaczy w sprawie agresji na Ukrainę? Czy ktoś, kto nie traktuje Putina jako pryncypała pisałby takie bzdety?
O to Kolega ma widac małe obycie z głupotą. Głupota to potęga. Ona nie wymaga sponsorów i służb specjalnych do wsparcia. Ona rozwija się i kwitnie często samoistnie. Głupota potrafi byc bezinteresoiwna i pławi się w samouwielbieniu byle tylko móc się uzewnętrznić.Głupota nie ma granic.
Na razie PiS otwiera się na starców i sekuje młodszych; oczywiście, powodów nie znamy, ale każdy wie, co dało zwycięstwo Dudzie (najogólniej: spieprzajcie dziady!); jestem zaniepokojony, Witek i Karczewski nic PiSowi w sensie potencjału medialnego nie dali, wręcz przeciwnie.
No przykro mi, ale jeżeli sytuacja rozwinie się w kierunku, o którym jako mniej prawdopodobnej alternatywie pisze Czarnecki, to tą razą będzie to wina JK i władz partii...
Komentarz
Czy "nasz" Rafał to Rafik z FF? Bo nie wydaje mi się - tamten był jednym z trójki forumowiczów, których znam z "reala"
Co to jest JBPP ?
A konkrety? Śledził może Kolega wypowiedzi ruchaczy w sprawie agresji na Ukrainę? Czy ktoś, kto nie traktuje Putina jako pryncypała pisałby takie bzdety?
O to Kolega ma widac małe obycie z głupotą. Głupota to potęga. Ona nie wymaga sponsorów i służb specjalnych do wsparcia. Ona rozwija się i kwitnie często samoistnie. Głupota potrafi byc bezinteresoiwna i pławi się w samouwielbieniu byle tylko móc się uzewnętrznić.Głupota nie ma granic.
http://niezalezna.pl/70459-koalicja-po-sld-czyli-marzenia-scietej-glowy
No przykro mi, ale jeżeli sytuacja rozwinie się w kierunku, o którym jako mniej prawdopodobnej alternatywie pisze Czarnecki, to tą razą będzie to wina JK i władz partii...