Skip to content

PiS powinien się otworzyć na Młodzież Wszechpolska

13»

Komentarz

• Znaczy chodzi o zamierzchłą endecką rusofilię, czy o jakieś konkrety ? Bosak jakieś związki agenturalne ma z Rosją, czy jak ? A nawet jeśli ma to skąd przypuszczenie, że i ja mam?
    Bo potępiasz nasze... wujostwo?
  • Ruchacze Narodowi nie byli, nie są i nie będą moimi sojusznikami. Skąd takie przekonanie Rafik, że kacapskie tituszki z JBPP powinni takimi być?
  • edytowano August 2015
    @Rafał @Eden
    Czy "nasz" Rafał to Rafik z FF? Bo nie wydaje mi się - tamten był jednym z trójki forumowiczów, których znam z "reala"
  • Nie jestem pewny, bo zbyt krótko tutaj jestem. Ale nie wykluczałbym tego, że Rafał z Katedry to Rafik z nieboszczki FF. W każdym bądź razie dla mnie to Rafik, obok Losowego Psora sznyt tegoż forumka
  • Nieśmiało dopraszam się, aby nie używać zdrobnienia Rafik. Nigdy takiego ncka nie miałem. Zawsze to był Rafał ewentualnie z kropką lub liczbą. Rafik brzmi mi jak Pikuś albo inny Bobik. To dobre imię dla małego kundelka, a ja jestem dość dużym brytanem z wielkimi zębami.

Co to jest JBPP ?
  • Rafał

Co to jest JBPP ?

Nie no, panie, to nawet ja wiem "Jeszcze Bardziej Prawdziwa Prawica"

• Nieśmiało dopraszam się, aby nie używać zdrobnienia Rafik. Nigdy takiego ncka nie miałem. Zawsze to był Rafał ewentualnie z kropką lub liczbą. Rafik brzmi mi jak Pikuś albo inny Bobik. To dobre imię dla małego kundelka, a ja jestem dość dużym brytanem z wielkimi zębami.

Co to jest JBPP ?
    ja zostalam skazana na Balbine i choc znam moje miejsce w szeregu to caly czas mowie: nie!
  • ...W każdym bądź razie ...
    hhhhrrrrrrrrrrrr
    :)
  • Znaczy chodzi o zamierzchłą endecką rusofilię, czy o jakieś konkrety ? Bosak jakieś związki agenturalne ma z Rosją, czy jak ? A nawet jeśli ma to skąd przypuszczenie, że i ja mam?
    Bo potępiasz nasze... wujostwo?
    A co ma piernik do wiatraka?
  • Rafał

Co to jest JBPP ?

Nie no, panie, to nawet ja wiem "Jeszcze Bardziej Prawdziwa Prawica"

Aha, dzięki.
    O tym też był temat na ex Cathedrze, również zaraz podbiję Koledze. Tam wyjaśniam różnice między realistyczną orientacją na Rosję (żadną rusofilią!) Dmowskiego, a tępym uwielbieniem dla Putina ze strony ruchaczy.

A konkrety? Śledził może Kolega wypowiedzi ruchaczy w sprawie agresji na Ukrainę? Czy ktoś, kto nie traktuje Putina jako pryncypała pisałby takie bzdety?
  • Śledził może Kolega wypowiedzi ruchaczy w sprawie agresji na Ukrainę? Czy ktoś, kto nie traktuje Putina jako pryncypała pisałby takie bzdety?

O to Kolega ma widac małe obycie z głupotą. Głupota to potęga. Ona nie wymaga sponsorów i służb specjalnych do wsparcia. Ona rozwija się i kwitnie często samoistnie. Głupota potrafi byc bezinteresoiwna i pławi się w samouwielbieniu byle tylko móc się uzewnętrznić.Głupota nie ma granic.

• Na razie PiS otwiera się na starców i sekuje młodszych; oczywiście, powodów nie znamy, ale każdy wie, co dało zwycięstwo Dudzie (najogólniej: spieprzajcie dziady!); jestem zaniepokojony, Witek i Karczewski nic PiSowi w sensie potencjału medialnego nie dali, wręcz przeciwnie.
    Czarnecki (a może PiS?) już się zabezpiecza.
    http://niezalezna.pl/70459-koalicja-po-sld-czyli-marzenia-scietej-glowy

No przykro mi, ale jeżeli sytuacja rozwinie się w kierunku, o którym jako mniej prawdopodobnej alternatywie pisze Czarnecki, to tą razą będzie to wina JK i władz partii...

• Panią Witek powinno się zamknąć gdzieś w ciemnym kącie, na klucz, a potem ów klucz wrzucić do czynnego wulkanu.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.