Kurka na pierwszy rzut oka celnie, ale na drugi nie do zaakceptowania. Zobaczcie jak w tym tekście przedstawieni są katolicy, zaczyna się od wydzielenia ich z ludzi normalnych, potem że pedalska tęcza jest w Biblii, że można ją oswoić święcąc oraz stawiając kolorowy krzyż. Lemingom można takie teksty wysyłać ale my nie powinniśmy tego czytać a może nawet i dać mu w mordę.
Suchejcie, nie mam pewności bo nie obserwowałem merdiów, ale czy mi się wydaje, że jednak nawalanka jest w obóz rządowy. Donek to na marszu prezydęta był w ogóle czy tylko pobiegł?
przemk0 Zobaczcie jak w tym tekście przedstawieni są katolicy, zaczyna się od wydzielenia ich z ludzi normalnych, potem że pedalska tęcza jest w Biblii, że można ją oswoić święcąc oraz stawiając kolorowy krzyż.
No, MK delikatny nie jest, rzeczywiście można się obrazić. Proponuje go jednak nie bić, przynajmniej do roztrzygnięcia procesu z Owsiakiem. Na marginesie, stara strategia misjonarzy to przeflancowanie pogańskich miejsc kultu pod patronat świętych kościoła.
Proces z Owsiakiem zakończy się niczym, jak wszystkie inne procesy Kurki. Jest to swoją drogą ciekawe że jednemu za żarciki z Komorowskiego wjeżdżają do domu a drugi nazywa Tuska i Komorowskiego "ruskim cwelem" i "pedałem" i nic się nie dzieje.
Może, albo dowód że koleś jest podstawiony. Nie mieści mi się w głowie jak można (w tym wieku!) przeflancować się z PO na PiS po Smoleńsku i nie zapaść się ze wstydu pod ziemię tylko jak gdyby nigdy nic pisać w najlepsze dalej. Koleś jest kretem albo świrem, nie ma innej możliwości. The author has edited this post (w 15.11.2013)
Nie mieści mi się w głowie jak można (w tym wieku!) przeflancować się z PO na PiS po Smoleńsku i nie zapaść się ze wstydu pod ziemię tylko jak gdyby nigdy nic pisać w najlepsze dalej.
Dokładnie nie wiem - on sam o sobie pisze że od Smoleńska to już tylko wali w PO ale wychodzi że po prostu taka jest prawda etapu. Więc jakie to jest przejrzenie na oczy?
Kurak oskarzony, ze w tekscie o cwelach obrazal prezydenta, przyznal, ze istotnie - wielokrotnie pisal krzywdzace i nieprawdziwe teksty o prezydencie i bardzo tego zaluje i sie wstydzi, zwlaszcza, ze teraz nie ma jak przeprosic. Prezydencie Kaczynskim oczywiscie. Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Przez "niczym" rozumiem też że żadne ciekawe papiery nie wyjdą. Ale sytuacja jest rozwojowa, może się okazać że dla odwrócenia uwagi od sytuacji politycznej na pożarcie zostanie rzucony nawet jeden ze świętych III RP, kto wie.
Komentarz
Na marginesie, stara strategia misjonarzy to przeflancowanie pogańskich miejsc kultu pod patronat świętych kościoła.
The author has edited this post (w 15.11.2013)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
http://niezalezna.pl/48456-dwie-prowokacje-dwu-autorow
The author has edited this post (w 19.11.2013)