Skip to content

co sądzicie o sytuacji w Syrii?

13»

Komentarz

• A, czepiasz się. No to się odczep. Jak piszę do Mani, to do Mani, jak bez adresata - to bez adresata, więc i do ciebie. Ale jak z adresatem, to nie podsłuchuj i się nie wtrącaj, bo to nieładnie. No, stalking.
  • mmaria
    rebel002_janusz1200
    :
    Maniu, zapomniałaś się przelogować?
    Kolego drogi, proponuję przeczytać informacje zawarte tu
    http://ec.mixxt.pl/networks/forum/thread.289448
    Mani w tej chwili nie ma forum, ale zaręczam (z granitową pewnością), że wszelkie decyzje podjęte przez Losa i dotyczące moderowania forumkiem są niepodważalne.
    Dziękuję. Z wpisu Mani wnioskowałem, że to ona podjęła decyzję, na pewno dla niej trudną, choć ją rozumiem. Ale chciała zbanować tylko czasowo, jak znowu zrozumiałem z jej wpisu, jednak później zmieniła zdanie, więc może i teraz mogła by zmienić. No cóż, pewnie nie.
    Szkoda Dedona bo miał gość w tym wątku rację, a szkoda żeby ktoś leciał z forum za to, że nie wytrzymał złośliwości, mimo, że miał rację. No, tak sobie rozumuję.
  • Celem wyjaśnienia - decyzja była leciutka jak piórko, podjęta z radością, niecierpliwością i żałowaliśmy jedynie tego, że jest taka cząstkowa. Osoby zwracające się do rozmówcy per "ty chuju" najchętniej byśmy ekspediowali w trybie nagłym i bez odwołanie z naszej galaktyki a nie tylko z naszego forum.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
  • Prawda, że zrobił źle. Natomiast Mania pisała o banie czasowym i to po konsultacji, myślałem, że dostanie czasowego bana. Nie dziwię się, że poleciał. Ale go prowokowałeś, to jest też fakt, i wciskałeś mu rzeczy, których ani nie sugerował, ani prawdopodobnie nie myślał. Tak się nie powinno dyskutować, tak można jedynie prowokować. No cóż, chciałeś go wywalić, to wywaliłeś, szkoda mi Mani, że - a mam ją za bardzo uczciwą osobę, mało, ona JEST bardzo uczciwą osobą - że, jak sobie wyobrażam, ma pewnien niesmak. A ty być może też masz, ale ty jesteś facet.
    Dedona szoda jeszcze o tyle, że w innym wątku coś wspominał o możliwości zorganizowania jakiś prezentacji czy zaporoszeń tutejszych literatów/poetów czy co. To byłaby wielka wartość, gdyby wokół forum Mani można było budować niewirtualną działąlność.
  • Zamykam wątek, bo w temacie powiedziano w nim wszystko a obecna dyskusja jest poboczna.

Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.