pawel.adamski To ja potwierdzam zgłoszenie wysłane jako prywatna wiadomość do pani Anny...
Bóg zapłać! Napisz jeszcze do mnie słówko mailem, bo muszę mieć twój aktywny adres. * "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
proszę o wyjaśnienie wszystkiego,nigdy nie należałem do żadnej grupy modlitewnej.... ( co,kiedy i jak ) z Bogiem...Ben...
proszę o wyjaśnienie wszystkiego,nigdy nie należałem do żadnej grupy modlitewnej.... ( co,kiedy i jak ) z Bogiem...Ben...
Rozumiem, że chcesz być Rycerzem Żywego Różańca Forum Frondy? Mamy doskonałe miejsce dla Ciebie. Od dziś rozważać będziesz Tajemnicę:
Róża trzecia; Patron - św. Maksymilian Maria Kolbe ; Promotor - ks. Marcin Socha; Zelator - Szylkrecik * Chrzest Pana Jezusa w Jordanie - Ben
Świetny początek drogi wspólnej z nami
Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
Niech Twoim mieczem będzie Różaniec święty.
W każdą I Niedzielę miesiąca mamy w ŻRFF wymianę Tajemnic. Każdy otrzymuje następną w kolejności do poprzedniej. Komunikat wysyłany jest drogą mailową i pojawia się na czterech naszych forumkach. Wszystkie Damy i Rycerzy ŻRFF prosimy o comiesięczne potwierdzenie swego dalszego uczestnictwa w ŻRFF, w ramach odpowiedzi na Komunikat o wymianie Tajemnic, otrzymany od swego zelatora. Wystarczy znak +
Zapraszamy do wspólnej modlitwy, w razie możliwości codziennie o 22:00 do wątku z intencjami. W razie potrzeby zajrzyj po informacje na stronkę ŻRFF: www.zrff.pl Jeśli jeszcze masz pytania, to pisz do mnie na priv. Najpierw przejrzyj wątek "Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania": http://zrff.pl/?odpowiedzi-na-najczesciej-zadawane-pytan
W skrócie: Codziennie ofiarujemy Panu Bogu przez ręce Maryi (w naszych intencjach) 5 minut. Tyle trwa odmówienie 1 x Ojcze Nasz... 10 x Zdrowaś... 1 x Chwała Ojcu... podczas rozważania jednej Tajemnicy Różańcowej.
Wypisać można się bez problemu, a może akurat odkryjesz miejsce dla siebie w ŻRFF na stałe? Każdy ma za co ofiarować tę modlitwę. Będąc w Róży, masz zasługę odmówienia całego różańca, chociaż rozważysz tylko jedną Tajemnicę. Zapomnienie o modlitwie w danym dniu nie jest obciążone grzechem, jest brakiem zasługi.
Możesz sam zredagować swoje intencje do zamieszczenia w Intencjach stałych ŻRFF.
Prześlij koniecznie do Księdza Dyrektora wypełnione kwestionariusze. Stanowić one będą Twoją kartę w Księdze Żywego Różańca FF. W marcu mamy już IX Rocznicę powstania ŻRFF. Jeśli przybędziesz na nasze spotkanie, zostaniesz osobiście, uroczyście pasowany na Rycerza. Jeśli nie dasz rady, zostaniesz i tak Rycerzem, przyjętym w łączności duchowej. Wierzących w Boga nie ogranicza materia
Niech Cię Bóg prowadzi na wspólnej drodze z ŻRFF +++
Dama Róży XII - Isia prosi o przydzielenie dziesiątki różańca dla jej wnuczki. Bierze na siebie odpowiedzialność za jej wywiązywanie się z przyrzeczenia. Tak jak ja mam z Boksikiem.
marniok napisal(a): Dama Róży XII - Isia prosi o przydzielenie dziesiątki różańca dla jej wnuczki. Bierze na siebie odpowiedzialność za jej wywiązywanie się z przyrzeczenia. Tak jak ja mam z Boksikiem.
Mail kontaktowy: maria.figura@interia.pl
Proszę. Na rebelce misiek szuka Płatka. Napisz mu to co tu w jego wątku. Ucieszy się.
Jestem w szpitalu i piszę z telefonu. Pomóż to załatwić. Czy chcesz ją do swej Róży? Nie mam przy sobie wykazu zbiorczego.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Aniu nie chodzę na R, konta nie mam. Moja Róża ma pełny skład. Można wspomóc inną, obojętnie czy na R czy tu. Przekaż miśkowi mail do Isi. Albo podaj mi jego maila. Dziękuję.
Dama Bieggoo jest w VIII Róży Żywego Różańca FF. Rozważa do I Niedzieli października tajemnicę: Dźwiganie krzyża na Kalwarię - Bieggoo
W każdą I Niedzielę miesiąca mamy w ŻRFF wymianę Tajemnic. Każdy otrzymuje następną w kolejności do poprzedniej. Komunikat wysyłany jest drogą mailową i pojawia się na trzech naszych forumkach. Wszystkie Damy i Rycerzy ŻRFF prosimy o comiesięczne potwierdzenie swego dalszego uczestnictwa w ŻRFF, w ramach odpowiedzi na Komunikat o wymianie Tajemnic, otrzymany od swego zelatora. Wystarczy znak +
Zapraszamy do wspólnej modlitwy, w razie możliwości codziennie o 22:00, do wątku z intencjami. W razie potrzeby zajrzyj po informacje na stronkę ŻRFF: www.zrff.pl Jeśli jeszcze masz pytania, to pisz do zelatorki lub do mnie na priv. Najpierw przejrzyj wątek "Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania": http://zrff.pl/?odpowiedzi-na-najczesciej-zadawane-pytan
W skrócie: Codziennie ofiarujemy Panu Bogu przez ręce Maryi (w naszych intencjach) ok. 5 minut. Tyle trwa odmówienie 1 x Ojcze Nasz... 10 x Zdrowaś... 1 x Chwała Ojcu... podczas rozważania jednej Tajemnicy Różańcowej.
Wypisać można się bez problemu, a może akurat odkryjesz miejsce dla siebie w ŻRFF na stałe? Każdy ma za co ofiarować tę modlitwę. Będąc w Róży, masz zasługę odmówienia całego różańca, chociaż rozważysz tylko jedną Tajemnicę. Zapomnienie o modlitwie w danym dniu nie jest obciążone grzechem, jest brakiem zasługi. Możesz sama zredagować swoje intencje do zamieszczenia w Intencjach stałych ŻRFF.
Prześlij koniecznie do Księdza Dyrektora wypełnione kwestionariusze. Stanowić one będą Twoją kartę w Księdze Żywego Różańca FF.
Niech Cię Bóg prowadzi na wspólnej drodze z ŻRFF +++
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Maria napisal(a): Mam vacat w XV Róży - Anna Wiśniewska odeszła do grupy parafialnej. Miło będzie powitać następcę. Zapraszam serdecznie.
Może jeszcze ktoś jest w stanie poświęcić 5 minut swojego wolnego czasu na codzienną modlitwę ? Tyle trwa rozważenie jednej Tajemnicy jedną dziesiątką różańca.
Wypisać można się bez problemu, a może akurat ktoś odkryje miejsce dla siebie w ŻRFF na stałe? Każdy ma za co ofiarować tę modlitwę. Będąc w Róży ma zasługę odmówienia całego różańca, chociaż rozważy tylko jedną Tajemnicę. Zapomnienie o modlitwie w danym dniu nie jest obciążone grzechem. Jest brakiem zasługi.
Zapraszam do wspólnej modlitwy z ŻRFF.
*
Przypomnę: - Rozważanie jednej dziesiątki różańca, to 5 minut modlitwy dziennie, w czasie i miejscu dla Ciebie dogodnym. - Wypisać można się bez problemu, a może akurat odkryjesz miejsce dla siebie w ŻRFF na stałe? - Każdy ma za co ofiarować tę modlitwę. - Będąc w Róży, masz zasługę odmówienia całego różańca, chociaż rozważysz tylko jedną Tajemnicę. - Zapomnienie o modlitwie w danym dniu nie jest obciążone grzechem, jest brakiem zasługi. - Możesz do nas dołączyć jeszcze dziś+
*
Komentarz
+ dziękuję z Bogiem
*
Bierze na siebie odpowiedzialność za jej wywiązywanie się z przyrzeczenia.
Tak jak ja mam z Boksikiem.
Mail kontaktowy:
maria.figura@interia.pl
Na rebelce misiek szuka Płatka. Napisz mu to co tu w jego wątku. Ucieszy się.
Jestem w szpitalu i piszę z telefonu.
Pomóż to załatwić.
Czy chcesz ją do swej Róży? Nie mam przy sobie wykazu zbiorczego.
*
Moja Róża ma pełny skład. Można wspomóc inną, obojętnie czy na R czy tu. Przekaż miśkowi mail do Isi. Albo podaj mi jego maila.
Dziękuję.
*
Rozważa do I Niedzieli października tajemnicę:
Dźwiganie krzyża na Kalwarię - Bieggoo
W każdą I Niedzielę miesiąca mamy w ŻRFF wymianę Tajemnic.
Każdy otrzymuje następną w kolejności do poprzedniej.
Komunikat wysyłany jest drogą mailową i pojawia się na trzech naszych forumkach.
Wszystkie Damy i Rycerzy ŻRFF prosimy o comiesięczne potwierdzenie swego dalszego uczestnictwa w ŻRFF, w ramach odpowiedzi na Komunikat o wymianie Tajemnic, otrzymany od swego zelatora. Wystarczy znak +
Zapraszamy do wspólnej modlitwy, w razie możliwości codziennie o 22:00, do wątku z intencjami.
W razie potrzeby zajrzyj po informacje na stronkę ŻRFF:
www.zrff.pl
Jeśli jeszcze masz pytania, to pisz do zelatorki lub do mnie na priv.
Najpierw przejrzyj wątek "Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania":
http://zrff.pl/?odpowiedzi-na-najczesciej-zadawane-pytan
W skrócie:
Codziennie ofiarujemy Panu Bogu przez ręce Maryi (w naszych intencjach) ok. 5 minut.
Tyle trwa odmówienie
1 x Ojcze Nasz...
10 x Zdrowaś...
1 x Chwała Ojcu...
podczas rozważania jednej Tajemnicy Różańcowej.
Wypisać można się bez problemu, a może akurat odkryjesz miejsce dla siebie w ŻRFF na stałe?
Każdy ma za co ofiarować tę modlitwę.
Będąc w Róży, masz zasługę odmówienia całego różańca, chociaż rozważysz tylko jedną Tajemnicę. Zapomnienie o modlitwie w danym dniu nie jest obciążone grzechem, jest brakiem zasługi.
Możesz sama zredagować swoje intencje do zamieszczenia w Intencjach stałych ŻRFF.
Prześlij koniecznie do Księdza Dyrektora wypełnione kwestionariusze. Stanowić one będą Twoją kartę w Księdze Żywego Różańca FF.
Niech Cię Bóg prowadzi na wspólnej drodze z ŻRFF
+++
*
*
Smutno mi się zrobiło.
+
+
*
Tyle trwa rozważenie jednej Tajemnicy jedną dziesiątką różańca.
Wypisać można się bez problemu, a może akurat ktoś odkryje miejsce dla siebie w ŻRFF na stałe?
Każdy ma za co ofiarować tę modlitwę. Będąc w Róży ma zasługę odmówienia całego różańca, chociaż rozważy tylko jedną Tajemnicę. Zapomnienie o modlitwie w danym dniu nie jest obciążone grzechem. Jest brakiem zasługi.
Zapraszam do wspólnej modlitwy z ŻRFF.
*
=D>
Poczekaj na @AnneE.
Zachęć koleżankę, żeby zarejestrowała się na naszym forum i wpisała w tym wątku.
*
*
- Rozważanie jednej dziesiątki różańca, to 5 minut modlitwy dziennie, w czasie i miejscu dla Ciebie dogodnym.
- Wypisać można się bez problemu, a może akurat odkryjesz miejsce dla siebie w ŻRFF na stałe?
- Każdy ma za co ofiarować tę modlitwę.
- Będąc w Róży, masz zasługę odmówienia całego różańca, chociaż rozważysz tylko
jedną Tajemnicę.
- Zapomnienie o modlitwie w danym dniu nie jest
obciążone grzechem, jest brakiem zasługi.
- Możesz do nas dołączyć jeszcze dziś+
*