yanusson napisal(a):Kamera kanadyjskiej policji drogowej w Montrealu.
yanusson napisal(a):Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
* "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
mmaria napisal(a):) Aż musiałam sprawdzić, czy to nie fotomontaż. Ale nie. To rzeczywista instalacja przed teatrem Dramatycznym.
mmaria napisal(a):Dobra, dobra Brzoście. Pytanie było do Mani....
romeck napisal(a):Położyłem się o pół do czwartej
fatuswombatus napisal(a): i pobOOdka o 4:30.
romeck napisal(a): romeck napisal(a):Położyłem się o pół do czwartej fatuswombatus napisal(a): i pobOOdka o 4:30. Powinniśmy się jakoś zsynchronizować: dzień dobry - dobranoc!
KAnia napisal(a):FF nie zasypiało nigdy
mmaria napisal(a):Nie. To Krzesło dla Kantora.BTW - czy Ty jeszcze sypiasz i kiedy?
Komentarz
uchwycić w locie takiego pilota!
źródło: http://tatromaniak.pl/aktualnosci/c/turysci-utkneli-w-eksponowanym-terenie-calonocna-akcja-topr-zdjecia
Aż musiałam sprawdzić, czy to nie fotomontaż. Ale nie. To rzeczywista instalacja przed teatrem Dramatycznym.
Ło matko. Zobaczyć taką ćwarz w oknie i umrzeć.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
BTW - czy Ty jeszcze sypiasz i kiedy?
Położyłem się o pół do czwartej w wstałem pół do ósmej.... (Parzę drugą kawę, po pierwszej herbacie... )
Piękny piec i nieco podobny do pieca mojej babci [-O<
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia