A ja dalej zgrzytam zębami na wspomnienie, że sejm w łapach PO odrzucił wniosek o uznanie 2013 Rokiem Powstania Styczniowego, w 150 jego rocznicę. To było dla mnie - historyka - ohydne! Chcieli to potem przykryć Kolbergiem (zresztą słusznie), ale tamtą tak ważną dla nas rocznicą po prostu wzgardzili. Dało to wreszcie pewność, że PO nie ma polskiej duszy, polskich korzeni. Może Michnik nie zezwolił...
są jakieś pisma, programy, liczące się kobiety czy też mężczyźni związani z tzw. modą któzry mogliby wypromować styl Pani Premier Beaty Szydło jako dobry trend? wiecie taka identyfikacja i jednocześnie promocja stylu i wartości poprzez promowanie brosz, broszek jako dodatku do odzieży będącego symbolem i samej Premier i "Dobrej Zmiany" taki marketing popkulturowy, PR czy jak to się tam zwie
To zdjęcie mi przypomniało anegdotę z pracy (autentyk). Koleżanka, wiecznie odchudzająca się, matka dorosłego syna, wykłada zakupy na stół. - Co ty matka, gości zaprosiłaś?! - Nie, nową dietę zaczynam...
Jakem pawian. Jeśli zdjątko (H2Ospad) to tak sfotoszopowane że nie wygląda jak zdjątko tylko wytwOOr natOOralisty. A stoliczkunakryłeś się ewidentnie malunek
Zapytano kiedyś znanego malarza pejzażystę, dlaczego zawsze kiedy maluje las/łaki/wzgórza pojawia się na jego obrazach ryczący jeleń z boku. - Ależ ja go wcale nie chcę malować! Jednak zawsze kiedy pejzaż zaczynam malować, ten jeleń zawsze tam sam przychodzi i sam sie tak ustawia....
fatuswombatus napisal(a):I w oOOle na prawdziwym zdjęciu takiego landszaftu byłby jednorożec.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
KOP w Melbourne
wiecie taka identyfikacja i jednocześnie promocja stylu i wartości poprzez promowanie brosz, broszek jako dodatku do odzieży będącego symbolem i samej Premier i "Dobrej Zmiany"
taki marketing popkulturowy, PR czy jak to się tam zwie
@-) @-) @-) @-) @-) @-) ?
Koleżanka, wiecznie odchudzająca się, matka dorosłego syna, wykłada zakupy na stół.
- Co ty matka, gości zaprosiłaś?!
- Nie, nową dietę zaczynam...
Rzut beretem i kilka krokOOw od byłej fatusowej rezydencji:
http://wpolityce.pl/lifestyle/279336-tego-balujacy-celebryci-sie-nie-spodziewali-kasliwa-relacja-tyrmanda-z-balu-dziennikarzy-rozgrzala-twittera
Miiiooooooooooooooodzio
O! I w oOOle na prawdziwym zdjęciu takiego landszaftu byłby jednorożec.
Ten malarz z filmiku losa to z jakiegoś programu typu "piórkiem i węglem" psora Zina?
- Ależ ja go wcale nie chcę malować! Jednak zawsze kiedy pejzaż zaczynam malować, ten jeleń zawsze tam sam przychodzi i sam sie tak ustawia....