@W_Nieszczególny powiedział(a):
Z tym, że wiele tzw. komitetów lokalnych to platformiarze
Zabawny jest przykład Legionowa. Prezydentem od wielu kadencji jest Pan Smogorzewski, członek PO, ale startujący z list lokalnego komitetu. W wyborach do Rady Miasta były natomiast osobne listy - jedna oficjalnie platfusowska a druga - tego Komitetu.
Tak samo tuskoidy oskarżały Bezpartyjnych Samorządowców że to kryptopisowcy. Co okazało się niezbyt ścisłe bo teraz ich część poszła do wyborów z Konfą.
Komentarz
Pan Jan wyszedł trochę jak transseksualna lezbijka. Menadry fotoedytorstwa!
Natomiast zaimponował mnie pomysł pana Andrzeja, żeby tak dogęścić las, żeby dziki nie przełaziły.
Zawsze tak wychodził.
A jaki problem mają dziki?
PiS ich nie lubi.
@MarcinPalade
Zwycięzcy wyborów do rad powiatowych w ujęciu wojewódzkim kolor niebieski @pisorgpl, kolor czerwony @K_Obywatelska
Z tym, że wiele tzw. komitetów lokalnych to platformiarze
Jak to się przekłada na władzę?
Wygrał PiS a rządzi "koalicja.im.SW"?
To się dopiero okaże kto gdzie z kim koalicje potworzy.
Niby tak, ale jednak trochę obciach.
Jakoś nie mam przekonania żeby była inna opcja poza "jebać PiS" dla pozostałych.
@mluzurpator
Za 4 lata rodzina Janka Grabca sama sobie założy koło poselskie.
Wierzę, że elita społeczno-polityczna Tenkraju po jakimś czasie dojdzie do wniosku, że "wszystkich pisowców nie prajebiosz, nawet tych ładniejszych".
Za rok, za dzień, za chwilę, ta wyszukana rozrywka zacznie nużyć.
Wszędzie zdrada...
Zabawny jest przykład Legionowa. Prezydentem od wielu kadencji jest Pan Smogorzewski, członek PO, ale startujący z list lokalnego komitetu. W wyborach do Rady Miasta były natomiast osobne listy - jedna oficjalnie platfusowska a druga - tego Komitetu.
Oskarżenia panów są bezpodstawne. Ja nikogo nie popieram. Ten pan przyszedł z tą szablą i z nią wychodzi.
Stracą sens istnienia.
Nie wróżę.
Niekoniecznie, u mnie np. tzw. lokalny komitet „Ziemia Grodziska” to tak naprawdę PSL,
ale żeby było dziwniej to komitet Czecia Droga PSL-Hołownia startował jeszcze na oddzielnej liście (bez sukcesu).
Tak samo tuskoidy oskarżały Bezpartyjnych Samorządowców że to kryptopisowcy. Co okazało się niezbyt ścisłe bo teraz ich część poszła do wyborów z Konfą.
No więc takie żarty pojawiły się na TT/X
Tusk nie Musk?
i płacić Bajkonuru za przelot?
wolny rynek amerykanski zrobi to taniej, a może i skuteczniej