To nie był dobry pomysł wzywać Prezesa.
@trep powiedział(a): Mojemu przyjacielowi nadejście esesmana objawiał smarkfon komunikantem "Wiadomość, panie!". Bawiło mię to za każdym razem.
Miałem kiedyś takiego herolda który głosem Pazury oznajmiał "jaśnie panie, esemes zajechał". Cudowny był ten komunikat. Odnaleźć już nie mogę.
Aaaaa ...jest! Znalazłem!https://pl.phoneky.com/ringtones/?id=m526446
ruchome obrazki a w tle song:"było nas trzech, w każdym z nas inna krew, ale jeden przyświecał nam cel"
gdy tymczasem w tym samym czasie w mieście Warszawa
demokracja dziś
Zachód zamiast pana z karabinem ma odpowiednie algorytmy.
@janosik powiedział(a): Zachód zamiast pana z karabinem ma odpowiednie algorytmy.
Tak, nie ma żadnych różnic między zachodem a Rosją, zachód nawet gorszy bo bezbożny.
Nie to chciałem przekazać, ale skoro tak twierdzisz
Jedna z nowszych (dla mnie) JBPP nutek w tej melodii to "Trzeba wypchnąć USA z Europy i sprzymierzyć się z Chinami przeciw Rosji".
@Kuba_ powiedział(a): Tak, nie ma żadnych różnic między zachodem a Rosją, zachód nawet gorszy bo bezbożny. Jedna z nowszych (dla mnie) JBPP nutek w tej melodii to "Trzeba wypchnąć USA z Europy i sprzymierzyć się z Chinami przeciw Rosji".
@Kuba_ powiedział(a):
O! To nowość, znaczy teraz Konfucjusz jest Kutachonem. Pewnie też podatki niższe niż w Europie.
Jaki Konfucjusz? Tow. Puchatek
Wynik do zgadnięcia, co wybory miał po 12 punktów procentowych więcej ostatnio.
@Przemko powiedział(a): Wynik do zgadnięcia, co wybory miał po 12 punktów procentowych więcej ostatnio.
Znaczy, że w następnych będzie miał 99% głosiów. Czyli że jest jeszcze przestrzeń.
Może nie zdjęcie dnia ale na czasie
@margerytka powiedział(a):
o,4% i poklep. Poklep też się liczy.
@KazioToJa powiedział(a): @margerytka powiedział(a): o,4% i poklep. Poklep też się liczy.
@KazioToJa powiedział(a):
To jest niezrozumienie sytuacji. Tusk nie potrzebuje żadnych 4%. Nie potrzebuje żadnego poklepania.
E tam, wygląda na niezłego lizusa. Potrzebuje. Widziałam, jak się umizgał do Ulci i jeszcze innych.
Poklep bezcenny.
* "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Dzisiaj, jak znam życie, będzie siedział w norze, bo trzeba by w końcu podjąć jakąś decyzję. Wyśle swoich sługusów, żeby spacyfikowali rolników.
Siedzi w norze ale powarkuje że za chwilę rozprawimy się ostro z wichrzycielami.
Z okazji setnicy
Ten obrazek pokazuje, że Supermeming nie rozumie sytuacji. Liczył się tylko jeden konkret.
Nie zmienia to idei obrazka. Wystarczy podmienić na drogowskazie "100 konkretów" na "1 konkret".
Dlaczego "1 konkret"?
Komentarz
To nie był dobry pomysł wzywać Prezesa.
Miałem kiedyś takiego herolda który głosem Pazury oznajmiał "jaśnie panie, esemes zajechał".
Cudowny był ten komunikat.
Odnaleźć już nie mogę.
Aaaaa ...jest!
Znalazłem!
https://pl.phoneky.com/ringtones/?id=m526446
ruchome obrazki
a w tle song:
"było nas trzech, w każdym z nas inna krew, ale jeden przyświecał nam cel"
gdy tymczasem w tym samym czasie w mieście Warszawa
demokracja dziś
Zachód zamiast pana z karabinem ma odpowiednie algorytmy.
Tak, nie ma żadnych różnic między zachodem a Rosją, zachód nawet gorszy bo bezbożny.
Nie to chciałem przekazać, ale skoro tak twierdzisz
Jedna z nowszych (dla mnie) JBPP nutek w tej melodii to "Trzeba wypchnąć USA z Europy i sprzymierzyć się z Chinami przeciw Rosji".
O! To nowość, znaczy teraz Konfucjusz jest Kutachonem. Pewnie też podatki niższe niż w Europie.
Jaki Konfucjusz? Tow. Puchatek
Wynik do zgadnięcia, co wybory miał po 12 punktów procentowych więcej ostatnio.
Znaczy, że w następnych będzie miał 99% głosiów. Czyli że jest jeszcze przestrzeń.
Może nie zdjęcie dnia ale na czasie
o,4% i poklep. Poklep też się liczy.
To jest niezrozumienie sytuacji. Tusk nie potrzebuje żadnych 4%. Nie potrzebuje żadnego poklepania.
E tam, wygląda na niezłego lizusa. Potrzebuje. Widziałam, jak się umizgał do Ulci i jeszcze innych.
Poklep bezcenny.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Dzisiaj, jak znam życie, będzie siedział w norze, bo trzeba by w końcu podjąć jakąś decyzję. Wyśle swoich sługusów, żeby spacyfikowali rolników.
Siedzi w norze ale powarkuje że za chwilę rozprawimy się ostro z wichrzycielami.
Z okazji setnicy
Z okazji setnicy
Ten obrazek pokazuje, że Supermeming nie rozumie sytuacji. Liczył się tylko jeden konkret.
Nie zmienia to idei obrazka. Wystarczy podmienić na drogowskazie "100 konkretów" na "1 konkret".
Dlaczego "1 konkret"?