Skip to content

Ewa Kopacz w oparach absurdu

edytowano March 2015 w Forum ogólne
image
Ja nie życzę tego, tej kobiecie, ale jest to najlepsza droga do:
image
«13

Komentarz

• No ale oni się uśmiechają do ludzi.
  • Taki jest pomysł Miśka na kampanię; rozmawiać ze swoimi wyobrażeniami... Paranoja.
  • Nie. To jest pomysł, żeby za wszelką cenę sprowokować JK albo chociaż AM: no odezwijcie się, pleeeeeeeeeeeeeeeeeese..........
  • Liczą przede wszystkim, że odezwie się padre.

I wtedy buchnie ryk: 'czarni znowu mieszają się do polityki!'.
  • O właśnie, pominęłam najważniejszą osobę ;)
  • Pani Ewo, niech pani wreszcie przestanie maltretować chomika!
  • Pani Ewo, niech pani wreszcie przestanie kraść i zadłużać Polskę na ponad 200 milionów dziennie.
  • Pani Ewo, niech pani wreszcie przestanie
  • Pani Ewo, na dżewo!
  • Czy można powiedzieć "ulizana twarz"? Bo kiej patrzę na oną, takie cuś mi do łba przychodzi. Taki odruch.
  • Można. Jest nawet powiedzenie: pies jej ekhem twarz lizał.
  • To musiał być co najmniej pies łyżew. A nawet dog (niemiecki rzecz jasna).
  • Życzę sobie jeszcze więcej pani premiery. Bilbordy,rypleje w tv,co się da.
    Żaden pisowski spindoktor lepiej by tego nie wymyslil nawet przy nieograniczonych mozliwosciach
  • Normalnie "Ciotka - Dobra Rada".

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Pańcia w podomce (by Eska - określenie z defilady 15 sierpnia)
  • Postawię panu loda...- to winno przejść do annałów.
    (to nie jest Droga Redakcjo wyraz od: "analne") >-)
  • Zazuzi, co Ci chodzi po główce... [-X
  • Dzisiaj PEK , że problem uchodźców jest poważny bo Europie grozi przeludnienie a Afryce wyludnienie
  • edytowano October 2015
  • A może jeszcze mamusię zabierze?

Przekonała mnie. Głosuję na PiS.
  • Ta córcia mieszka w Polsce chyba od miesiąca...
  • Zakończyliśmy budowę terminala LNG w Świnoujściu - powiedział w poniedziałek w Świnoujściu minister skarbu Andrzej Czerwiński na wspólnym briefingu z premier Ewą Kopacz.
    A otwarcie elektrowni atomowej to PEK zaplanowała na czwartek czy piątek?

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• oprócz "politycznych" i "ekonomicznych" trzeba będzie wprowadzić kategorię "uchodźców psychiatrycznych"
  • Janecki o patriotyźmie Kłamacz i jej córci; nic dodać nic ujać:

• edytowano October 2015
    Nie wiem kto tej pani dał tytuł lekarza. Ale wczoraj mówiąc o tym, że wstydziła się za słowa KaczJara o tym, że emigranci przynieść mogą choroby, które w Europie zanikły wiele lat temu, to mówiła to chyba jako kompletna ignorantka.
    Tak się okazało, że kiedy Ewa Kopacz wypowiadała te słowa o wstydzie, jej ulubiona stacja, czyli TVN nadała cykliczny program "Szpital". I tak się akurat złożyło, że ten odcinek poświęcony był pewnej pani, które przywiozła do Polski trąd po powrocie z rocznego pobytu w Indiach.
    I teraz nasuwa się pytanie. Czy Ewa Kopacz może zagwarantować, że wśród przyjętych przez Polskę imigrantów nie będzie trędowatych?
    Ja sobie we wcześniejszych wpisach trochę żartowałem, ale ten jest jak najbardziej na serio. Trąd w Europie zwalczono pod koniec XVIII wieku, w obu Amerykach dopiero po odkryciu penicyliny, a więc w latach czterdziestych XX wieku.
    A tu pańcia mówi, żeby się nie bać.
    Sorry niech się zarazi trądem i sama siebie leczy. Ciekawe1 co?
  • starybelf napisal(a):
    Nie wiem kto tej pani dał tytuł lekarza. Ale wczoraj mówiąc o tym, że wstydziła się za słowa KaczJara o tym, że emigranci przynieść mogą choroby, które w Europie zanikły wiele lat temu, to mówiła to chyba jako kompletna ignorantka.
    Tak się okazało, że kiedy Ewa Kopacz wypowiadała te słowa o wstydzie, jej ulubiona stacja, czyli TVN nadała cykliczny program "Szpital". I tak się akurat złożyło, że ten odcinek poświęcony był pewnej pani, które przywiozła do Polski trąd po powrocie z rocznego pobytu w Indiach.
    I teraz nasuwa się pytanie. Czy Ewa Kopacz może zagwarantować, że wśród przyjętych przez Polskę imigrantów nie będzie trędowatych?
    Ja sobie we wcześniejszych wpisach trochę żartowałem, ale ten jest jak najbardziej na serio. Trąd w Europie zwalczono pod koniec XVIII wieku, w obu Amerykach dopiero po odkryciu penicyliny, a więc w latach czterdziestych XX wieku.
    A tu pańcia mówi, żeby się nie bać.
    Sorry niech się zarazi trądem i sama siebie leczy. Ciekawe1 co?
    To samo pomyślałam, ale nie wierzę, że Kopacz nie wie o zagrożeniach. W końcu jakiś ten dyplom ma. Jest tym bardziej niebezpieczna (i chyba zdesperowana, bo ma dużo na sumieniu), że pieprzy takie głupoty zupełnie świadomie i świadomie wprowadza ludzi w błąd, żeby ratować skórę.
  • nie na darmo jej drugi pseudonim to "Kłamacz", metr-w-głąb itd. - robi to z wielką wprawą, trzeba jej przyznać

ta kobieta prawdopodobnie w życiu słowa prawdy nie powiedziała inaczej niż przez pomyłkę
  • image
    Zadeklarowaliśmy pomoc, jeśli chodzi o wzmocnienie granicy węgiersko-syryjskiej – mówiła Ewa Kopacz.
  • Tutaj, bo nie wiem gdzie.

Dziś radiowa Trójka, 9:30, śniadanie z politykami.
    Piechociński (?), ktoś z PSL:
    "PiS jeszcze nie wygrał i mam nadzieję, że nie.
    Do wyborów trochę czasu zostało.
    I jeszcze niejedno może się znaleźć. Eeee, zdarzyć."

Frojdowska pomyłka?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.