Przede wszystkim przerażają mnie te jej krzywe usta. Tak jakby wykrzywione w grymasie obrzydzenia dla tych kłamstw, które ciągle z nich wychodzą. Oczy też (czy ktoś próbował popatrzeć jej prosto w oczy, nawet na zdjęciu - nie da się) - są niewiadomego koloru, białek prawie nie widać, jak u zwierzęcia. Sztucznie powiększone makijażem szparki. W dodatku skóra twarzy jest nienaturalnie naciągnięta - ale to efekt pracy chirurgów. I te diabelskie, haczykowate brwi. Całość daje wrażenie upiorne. Czy to jest jeszcze ludzka twarz czy to twarz wampira?
Ludzie, Kłamacz jest po prostu klasycznym funkcjonariuszem Partii Oszustów i wykonawcą dyspozycji swoich mocodawców, którzy za to płacą jej i to sowicie. A poza tym niezmiernie głupim babskiem, której głupota przekracza wszystkie wskaźniki, Przestańcie naśladować "Sturmera" z lat 30-tych ubiegłego wieku, w którym w podobny sposób dehumanizowano Żydów nadając im zwierzęce cechy fizyczne i świadomościowe. Tego nie da się czytać normalnie
Eden napisal(a): Ludzie, Kłamacz jest po prostu klasycznym funkcjonariuszem Partii Oszustów i wykonawcą dyspozycji swoich mocodawców, którzy za to płacą jej i to sowicie. A poza tym niezmiernie głupim babskiem, której głupota przekracza wszystkie wskaźniki, Przestańcie naśladować "Sturmera" z lat 30-tych ubiegłego wieku, w którym w podobny sposób dehumanizowano Żydów nadając im zwierzęce cechy fizyczne i świadomościowe. Tego nie da się czytać normalnie
No właśnie, wygląd. Z wyglądu nie należy się śmiać. Ale czy w tym wypadku?
los napisal(a): 10 lat temu była bardziej błyskotliwa.
Zaszpachlowali na matowo, żeby blacha czołowa nie blikowała. Niestety, podczas klepania facjaty uszkodzili główny procesor. Albo kabelki jem się pomieszali.
A mnie jej buźka specjalnie nie rusza (do botoksu i martwych oczu najwyraźniej już się przyzwyczaiłam), natomiast pierwszy wydany głos wywołuje natychmiastowy odruch no, ten, tego ...
Kłamstwa Kopacz stały się "legendarne". Właściwie, to nie mogę jej zrozumieć. Chyba wie, że każde jej słowo wypowiedziane publicznie jest rejestrowane, dlaczego więc to robi? Może się nie kontroluje do tego stopnia, że nie wie co mówi? W czasie debat często mijała się z prawdą, ale mnie zaszokowała dwa razy - kiedy powiedziała, że PiS nic nie robił w spawie Nord Stream 1 i że nie będzie NS 2. Dziś słuchałam konferencji prasowej i prawie spadłam z krzesła, kiedy dziennikarz ją spytał, na jakiej podstawie twierdzi, że dzięki unii energetycznej nie będzie wybudowany NS2, a ona się wyparła swoich własnych słów. Traci pamięć czy celowo ludzi wprowadza w błąd?
Ludzie, którzy znaleźli się w studio, opowiadali o wizji Polski. Nasi oponenci naruszyli zasadę, że ma być cicho i spokojnie. Skoro było przyzwolenie na to, to nie mogliśmy być gorsi
Ja rządzę od roku! No tak, Platforma [osiem - dopowiedział do dziennikarz - dop. wP]… Ale z funkcji marszałka trudno mi było wpływać na decyzje. (…) Ale gdyby nie było tych siedmiu lat przed tym jednym rokiem, to byłoby mi trudniej wpływać .
Nawet gdyby pan Jarosław Kaczyński bardzo chciał, to nasze PKB jest bilion osiemset… Życzę mu powodzenia. Nawet ten, kto nie wie, jakie są dochody, myśli sobie: chyba trochę gościu przesadziłeś!
Czasy PiS i negocjacji, choćby pakt klimatyczny, gdy tłumaczono nam, że to, co mamy wynegocjowane… To miał być ukłon wobec Merkel. Ja się kanclerz Merkel nie kłaniam!
Spotkał pan kiedyś człowieka idealnego w swoim życiu? Pan redaktor nie chce odpowiedzieć… Jak słucham Kaczyńskiego, to jest to człowiek bez wad i mocno zakompleksiony.
Jej wypowiedzi to jedna wielka tragedia. Zdania wielokrotnie złożone, w których brak logiki. Na końcu zdania już nie pamięta, co powiedziała na początku. Ton głosu, który doprowadza do szału i koszmarne słownictwo.
Bardzo się cieszę z poruty faworyty krula Ełropy, ale ma to ten minus ujemny, że nikt tak jak owa faworyta nie ciągnął placformy w dół. Z tego względu życzę placformie nowego prezesa w osobie posła Stefana Niesiołowskiego.
starybelf napisal(a): Nawet sami platfusi stwierdzili, że Ewa Kopacz jest w oparach absurdu i wybrali Neumanna na przewodniczącego klubu parlamentarnego PO
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
:ar!
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Oczy też (czy ktoś próbował popatrzeć jej prosto w oczy, nawet na zdjęciu - nie da się) - są niewiadomego koloru, białek prawie nie widać, jak u zwierzęcia. Sztucznie powiększone makijażem szparki. W dodatku skóra twarzy jest nienaturalnie naciągnięta - ale to efekt pracy chirurgów. I te diabelskie, haczykowate brwi. Całość daje wrażenie upiorne.
Czy to jest jeszcze ludzka twarz czy to twarz wampira?
http://wpolityce.pl/m/polityka/268791-drzacy-glos-i-wielkie-nerwy-ewy-kopacz-w-programie-olejnik-bedzie-rzadzic-partia-ktora-sprowadzi-nas-do-sredniowiecza-oni-juz-rzadza
Niech się ludziska napatrzą i nasłuchają.
<:-P
*
Mów do mnie jeszcze!
Brawo, pani premier.
POWYBORY
Botoxu brak
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Slawomir-Neumann-zostal-szefem-klubu-parlamentarnego-PO,wid,17969322,wiadomosc.html