Piotr Buras opuszcza Narodową Radę Rozwoju
Zdarzenie nieistotne a zauważam je jako naukę - do czego prowadzi niunianie się z tymi, którzy najchętniej by nas w łyżce wody utopili.
Mądry uczy się na jednym błędzie, głupszemu trzeba ich więcej a jak kto ciągle popełnia ten sam błąd i ciągle tak samo dostaje w dupę, to jak go nazwać?
Mądry uczy się na jednym błędzie, głupszemu trzeba ich więcej a jak kto ciągle popełnia ten sam błąd i ciągle tak samo dostaje w dupę, to jak go nazwać?
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Jak ten "naród" w osobach POsłów się zachowywał, mieliśmy niedawno okazję obserwować. Oni biorą pod uwagę tylko jedną formę koegzystencji z nami - że pochylimy głowy i będziemy zapierdalać na ich ośmiorniczki. A za jedno słowo sprzeciwu zabiją ze szczególnym udręczeniem a zwłoki sponiewierają.
Jeden naród... To nie jest nawet jeden gatunek biologiczny. Z Hunami i Tatarami się łatwiej porozumiemy niż z nimi.
Może Duda tę lekcję odrobi, ja obstawiam, że nie odrobi, my cierpimy na patologiczną dobrotliwość.
To jest fenomen - taka zaciekłość to się chyba od rewolucji bolszewickiej nie zdarzyła.
http://www.sideshowtoy.com/mas_assets/extra/8910_extra01.jpg
Zechce zwierz grzecznie przyjąć żarcie - git, treser ma plus za okiełznanie.
Zacznie się ono miotać i kąsać pręty - żadna strata, a może i zysk, bo potwierdzi się jego prawdziwa natura.
"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy"
Moja osoba uniosła kąciki ust, gdy oczy mojej osoby padły na tę frazę osoby Piotra Burasa, bue bue bue.
Takie ciała jak ta Rada zawsze będą nieco nieruchawe i będą zmieniac składy. Mają reprezentować szerokie spectrum poglądów więc jest ryzyko skrajności. Drugą zasadą jest więc eliminowanie ujawnionych skrajności. No i Buras się wyeliminował. Uznał że należy krzyknąć to może ktoś go najmie poza Radą na lepszych warunkach w nagrodę za pohukiwanie.