Wygląda na to, że Tak. Niestety, nie mamy mediów. Na TVPInfo pokazują fragment w kółko Macieju z nienawistnymi komentarzami, Republika chce kasy, a reszta milczy. Ech, załamka. X_X
W sumie zostaje TVP Info, można wyłączyć dźwięk, to jakoś da się #:-S
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
nie da się słuchać InfoTVP nagonka na Dudę, Kaczyńskiego, PIS i wychwalanie wczorajszego marszu na tle dzisiejszego - Krytyka Polityczna i Wprost w żywiole
Zmieniono w ostatniej chwili trasę przemarszu. Już został oficjalnie rozwiązany. Wydaje się, że tym mykiem uniknięto szykowanych na uprzedniej trasie ewentualnych prowokacji.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Wyłączyłam, bo nie muszę się umartwiać. Prowadząca zatroskana retoryką Kaczyńskiego, że dzieli "my-oni". Jakoś jej nie raziło, kiedy Kopacz ciągle stosowała taką retorykę.
A na poważnie, super marsz, bardzo jasne wyłożenie ludożerce sprawy Trybunału. Jestem- jak zwykle- optymistą. Jeszcze ten nowy prezes PKP podał się do dymisji. Dzień udany- dziekuje Polakom.
u mnie wlasnie dzieciaki odsypiają w aucie. ja popijam kawke ze stacji. byla moc. i chyba Losa widzialem ale nie jestem pewien bo w życiu nie spotkawszy...
Z przyjemnością słuchałam wystąpienia pana Gwiazdy. Dobrze, że tam był. To była prawdziwa Solidarność, państwo Gwiazdowie i Anna Walentynowicz, a nie Komorowski i Henia tramwajarka.
Sarmata1.2 napisal(a): taka mysl. Jarek pstryknie palcami i ma 100000 szabel na ulicach. oni jak sie napna, omal nie wybuchajac, 15000 funkcjonariuszy wyprowadza.
Milicja i walcowizna łżą jak najęci do do liczby uczestników - do przewidzenia.
Sarmata1.2 napisal(a): u mnie wlasnie dzieciaki odsypiają w aucie. ja popijam kawke ze stacji. byla moc. i chyba Losa widzialem ale nie jestem pewien bo w życiu nie spotkawszy...
Czy to dwaj chłopcy w czapeczkach z buziami zwierzaków?
Nas była trochę większa grupka - Mania, mmaria, państwo MS-ostwo, wachmistrz i ja. Rozglądaliśmy się za dyziem i w parę razy dostrzegliśmy człowieka o podobnej fizjognomii, ale żaden z nich dyziem nie był. Losa i Sarmaty też nie dostrzegliśmy, znaczy że tłum był jednak spory. Widzieliśmy za to Zofię Romaszewską, Pospieszalskiego i Skowrońskiego.
Komentarz
w TvTrwam skończyła się
znalazłem info że jest 0,5 miliona ludzi
prawda to?
gnida
Niestety, nie mamy mediów. Na TVPInfo pokazują fragment w kółko Macieju z nienawistnymi komentarzami, Republika chce kasy, a reszta milczy.
Ech, załamka.
X_X
W sumie zostaje TVP Info, można wyłączyć dźwięk, to jakoś da się
#:-S
*
nagonka na Dudę, Kaczyńskiego, PIS i wychwalanie wczorajszego marszu na tle dzisiejszego - Krytyka Polityczna i Wprost w żywiole
oglądam - razem z grypą
Co my byśmy bez Ciebie zrobili
*
oby tylko działało, bo ruch jest duży
w razie czego można jeszcze raz startować ze strony pis.org.pl
*
Łżemedia.
*
*
podobnie było z MN w listopadzie...
Wydaje się, że tym mykiem uniknięto szykowanych na uprzedniej trasie ewentualnych prowokacji.
*
Jeszcze to na koniec, bo zgodne z ExC przemyśleniami:
*
Ojtam, ojtam, smoki nie marzną. Zwłaszcza wawelskie.
*
A na poważnie, super marsz, bardzo jasne wyłożenie ludożerce sprawy Trybunału. Jestem- jak zwykle- optymistą. Jeszcze ten nowy prezes PKP podał się do dymisji. Dzień udany- dziekuje Polakom.
Warzecha to idiota albo psuj
Losa i Sarmaty też nie dostrzegliśmy, znaczy że tłum był jednak spory.
Widzieliśmy za to Zofię Romaszewską, Pospieszalskiego i Skowrońskiego.