Może po to, żeby zatopić POnton i mieć ileś czasu na spokojną budowę nowego brendu? GTW już raz przesiadała się z SLD na PO, zapewne doszła do wniosku że bezideowa partia władzy w opozycji nie jest nikomu do niczego potrzebna. Miło będzie patrzeć, jak się PO z .N szarpać będą, ja tam obu życzę powodzenia w tych zapasach. Przekonamy się, wieleż życia w PO gdy idą sami, bez GTW.
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Miło będzie patrzeć, jak się PO z .N szarpać będą, ja tam obu życzę powodzenia w tych zapasach. Przekonamy się, wieleż życia w PO gdy idą sami, bez GTW.
Myślisz, że będą się szarpać? Chyba raczej porzuciwszy zbędne partykularyzmy będą zgodnie pracować na rzecz hamowania dyktatury kaczyzmu.
Raczej Rumun zjada POtrawę, platfusy zachowują się całkowicie biernie i nawet do Rumuna się dźwięczą.
Dla mnie Rumun nie jest zagrożeniem. Nie wierzę w sukces czterdziestoletnich nieudaczników. Przecież największe życiowe sukcesy odnosił 15 lat temu, kiedy jako 28-latek nosił teczkę za Balcerem, odtąd jest tylko ruch w dół. Dlatego kibucuję mu z umiarkowaną życzliwością.
los napisal(a): Raczej Rumun zjada POtrawę, platfusy zachowują się całkowicie biernie i nawet do Rumuna się dźwięczą.
Dla mnie Rumun nie jest zagrożeniem. Nie wierzę w sukces czterdziestoletnich nieudaczników. Przecież największe życiowe sukcesy odnosił 15 lat temu, kiedy jako 28-latek nosił teczkę za Balcerem, odtąd jest tylko ruch w dół. Dlatego kibucuję mu z umiarkowaną życzliwością.
tyle że Rumun to już jest taki bezczel i się "nie pierd...olą w tańcu", że tam na rympał doradcami mogą być i Piotr Vogel, i mordercy ks. Popiełuszki.
Mydlą się. Nie ma żadnych podstaw do oczekiwania wyborów wcześniej.
qiz napisal(a): tyle że Rumun to już jest taki bezczel i się "nie pierd...olą w tańcu", że tam na rympał doradcami mogą być i Piotr Vogel, i mordercy ks. Popiełuszki.
Jak Palikot. Gdzie on jest teraz?
Skąd w Polakach wiara, że im kto bezczelniejszy, tym większy sukces osiągnie? Rympał jest narzędziem mało subtelnym ale też należy umieć go używać.
DMC napisal(a): Rumun swojego przekazu nie kieruje do kolegi.
A to on ma jakiś przekaz? Bo nie zauważyłam. Poza łomotem w PiS, ofkors.
"Bronimy demokracji, a co kto zarobi przy okazji to jego. PS. Jebać PiS." Prosty przekaz dla prostych cwaniaczków, czyli elektoratu peło. Jaki przekaz miał Tusk, kiedy skończył z 3x15?
Dokładnie. Ta ropucha została nadęta a wy już wpadacie w popłoch. Rumun istnieje tak długo, jak długo jest pompowany, to przecież nikt - 40-letni nieudacznik z twarzy i wypowiedzi podobny do nikogo. Na jego tle Palikot wygląda jak mąż stanu.
los napisal(a): Dokładnie. Ta ropucha została nadęta a wy już wpadacie w popłoch. Rumun istnieje tak długo, jak długo jest pompowany, to przecież nikt - 40-letni nieudacznik z twarzy i wypowiedzi podobny do nikogo. Na jego tle Palikot wygląda jak mąż stanu.
A mnie Rumun przypomina Aleksandra Makowskiego i od początku mi się z nim kojarzył. Petru to ten sam model, tylko wyprasowany i ciut młodszy.
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Miło będzie patrzeć, jak się PO z .N szarpać będą, ja tam obu życzę powodzenia w tych zapasach. Przekonamy się, wieleż życia w PO gdy idą sami, bez GTW.
Myślisz, że będą się szarpać? Chyba raczej porzuciwszy zbędne partykularyzmy będą zgodnie pracować na rzecz hamowania dyktatury kaczyzmu.
Będą się szarpać - super. Będą się prześcigać w coraz cieńszym antykaczystowskim pisku - jeszcze lepiej, do tego śmieszniej.
Troszkę docenienia komfortu aktualnej sytuacji - proponuję.
los napisal(a): Rumun jest produktem gorszym od Palikota.
Mydli sie kolega. Palikot był kmiotem i zboczeńcem. Jego atrybutami były gumowy hOOj i flaszka obalana z innym kmiotem na ulicy. palikot to był produkt wycelowany w niszową grupę która ktoś pomylił z "mass market". Cygan za to jest wyprasowany ale na luzie, ogolony ale nie gładki jak pedał, jest starannie ubrany ale nie wystrojony. On jest wycelowany w grupę sierot po PO i kawiorowej lewiźnie. On walczy także o krusowców z Marszałkowskiej i Mordoru.
Cygan to produkt tak stworzony żeby nie był obciachem jak Giertych czy palikmiot. To nie jakiś brodaty rewolucjonista ani rozhisterowana lewaczka (tą role powierzono jakiejś ździrze z jego ferajny).
Cygan to tribuni plebis walczący przeciwko siłom podłego uzurpatora który pociagnął za sobą wichrzycieli i jakąś hołotę (vide artykOOł tego pajaca z TTV BetlejeWSIego)
Dlatego nie wolno lekceważyć Cygana. Bugoodrzanie uwierzyli Tuskowi i przez 8 lat ochoczo dawali soba pomiatać. Uwierzą więc w Cygana który ich wyzwoli.
Rafał napisal(a): No a na portalach masowych 27:24 PiS:Nowoczesna. Szczypię się w policzki i nie pomaga. W Polsce zyja dwa narody w dwóch rzeczywistościach. Jedna jest wirtualna, ale trudno to odróżnić, szczególnie w demokracji gdzie rzeczywistość wirtualna zamienia sie w realną dopiero po podliczeniu głosów.
Ale też trzeba tu dodać, że ten sondaż był na zamówienie Wybiórczej. Czyly gów...
Przecież dla nich to bardzo ryzykowna gra: jakaś tam zauważalna część PO może nie zechcieć dać się udupić jakiemuś romane bez rodowodu i będzie chciała wesprzeć większość polską.
extraneus napisal(a): Przecież dla nich to bardzo ryzykowna gra: jakaś tam zauważalna część PO może nie zechcieć dać się udupić jakiemuś romane bez rodowodu i będzie chciała wesprzeć większość polską.
Zero ryzyka. Gra w otwarte karty. Albo robisz u Cygana albo nie ma koryta. Co wybiera POseł?
Ja liczę, że wygrana Grzesia No Mercy spowoduje rozpad peło i przejście jej części do .N, a Grzesiu będzie musiał zacząć z nimi walczyć nie na żarty, co może dać szansę na zmianę konstytucji i przejęcie władzy w sejmikach.
Rafał napisal(a): No a na portalach masowych 27:24 PiS:Nowoczesna. Szczypię się w policzki i nie pomaga. W Polsce zyja dwa narody w dwóch rzeczywistościach. Jedna jest wirtualna, ale trudno to odróżnić, szczególnie w demokracji gdzie rzeczywistość wirtualna zamienia sie w realną dopiero po podliczeniu głosów.
Kufa również teraz pokazali ten sondaż w "Republice"... Nie no, jeżeli tak miało by być, to ja się nie bawię dalej tak, zabieram swoje zabawki i idę do domu. Bo to oznacza, że nigdy i nic nie będzie można zmienić w TenKraju. Dyktatura leminżerii z pamięcią rybki akwariowej... X_X
Grzesia juz nie ma. Nie istnieje. A wujek Google twierdzi że kiedyś, dawno temu, w odległej galaktyce POdobno ktoś taki był. Ale znikł z mediów więc go nie ma.
Komentarz
GTW już raz przesiadała się z SLD na PO, zapewne doszła do wniosku że bezideowa partia władzy w opozycji nie jest nikomu do niczego potrzebna.
Miło będzie patrzeć, jak się PO z .N szarpać będą, ja tam obu życzę powodzenia w tych zapasach. Przekonamy się, wieleż życia w PO gdy idą sami, bez GTW.
Skąd w Polakach wiara, że im kto bezczelniejszy, tym większy sukces osiągnie? Rympał jest narzędziem mało subtelnym ale też należy umieć go używać.
palikmiot to był prototyp. Teraz mamy produkt udoskonalony i stosowany z subtelnością DDT w latach 50tych.
Poza łomotem w PiS, ofkors.
Będą się prześcigać w coraz cieńszym antykaczystowskim pisku - jeszcze lepiej, do tego śmieszniej.
Troszkę docenienia komfortu aktualnej sytuacji - proponuję.
Cygan to produkt tak stworzony żeby nie był obciachem jak Giertych czy palikmiot. To nie jakiś brodaty rewolucjonista ani rozhisterowana lewaczka (tą role powierzono jakiejś ździrze z jego ferajny).
Cygan to tribuni plebis walczący przeciwko siłom podłego uzurpatora który pociagnął za sobą wichrzycieli i jakąś hołotę (vide artykOOł tego pajaca z TTV BetlejeWSIego)
Dyktatura leminżerii z pamięcią rybki akwariowej... X_X