Skip to content

Ruch wyborców z PiS do .N

13»

Komentarz

• Poszli na całość- we wszystkich mediach totalny hejt na pis
  • Po co oni to robią? Wybory za cztery lata.
  • Może po to, żeby zatopić POnton i mieć ileś czasu na spokojną budowę nowego brendu?
    GTW już raz przesiadała się z SLD na PO, zapewne doszła do wniosku że bezideowa partia władzy w opozycji nie jest nikomu do niczego potrzebna.
    Miło będzie patrzeć, jak się PO z .N szarpać będą, ja tam obu życzę powodzenia w tych zapasach. Przekonamy się, wieleż życia w PO gdy idą sami, bez GTW.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Miło będzie patrzeć, jak się PO z .N szarpać będą, ja tam obu życzę powodzenia w tych zapasach. Przekonamy się, wieleż życia w PO gdy idą sami, bez GTW.
    Myślisz, że będą się szarpać? Chyba raczej porzuciwszy zbędne partykularyzmy będą zgodnie pracować na rzecz hamowania dyktatury kaczyzmu.

• Raczej Rumun zjada POtrawę, platfusy zachowują się całkowicie biernie i nawet do Rumuna się dźwięczą.

Dla mnie Rumun nie jest zagrożeniem. Nie wierzę w sukces czterdziestoletnich nieudaczników. Przecież największe życiowe sukcesy odnosił 15 lat temu, kiedy jako 28-latek nosił teczkę za Balcerem, odtąd jest tylko ruch w dół. Dlatego kibucuję mu z umiarkowaną życzliwością.
  • Może coaching u szejtana jakoś tam mu pomoże.
  • los napisal(a):
    Raczej Rumun zjada POtrawę, platfusy zachowują się całkowicie biernie i nawet do Rumuna się dźwięczą.

Dla mnie Rumun nie jest zagrożeniem. Nie wierzę w sukces czterdziestoletnich nieudaczników. Przecież największe życiowe sukcesy odnosił 15 lat temu, kiedy jako 28-latek nosił teczkę za Balcerem, odtąd jest tylko ruch w dół. Dlatego kibucuję mu z umiarkowaną życzliwością.
    tyle że Rumun to już jest taki bezczel i się "nie pierd...olą w tańcu", że tam na rympał doradcami mogą być i Piotr Vogel, i mordercy ks. Popiełuszki.
  • los napisal(a):
    Po co oni to robią? Wybory za cztery lata.
    Bo myślą, ciekawe na jakiej POdstawie, że wybory tusz tusz. Mylą się? Hę?
  • Mydlą się. Nie ma żadnych podstaw do oczekiwania wyborów wcześniej.
    qiz napisal(a):
    tyle że Rumun to już jest taki bezczel i się "nie pierd...olą w tańcu", że tam na rympał doradcami mogą być i Piotr Vogel, i mordercy ks. Popiełuszki.
    Jak Palikot. Gdzie on jest teraz?

Skąd w Polakach wiara, że im kto bezczelniejszy, tym większy sukces osiągnie? Rympał jest narzędziem mało subtelnym ale też należy umieć go używać.
  • edytowano December 2015
    Nie ma teraz. Ale stawiam flaszkę Sadówki że będą. Za dużo kasi wpompowano w cygana żeby obeszło sie bez powszechnego buntu i zamieszek na ulicach.

palikmiot to był prototyp. Teraz mamy produkt udoskonalony i stosowany z subtelnością DDT w latach 50tych.
  • Rumun jest produktem gorszym od Palikota.
  • Rumun swojego przekazu nie kieruje do kolegi. Bez balastu transgenderowego Swetru może trafić do byłego elektoratu peło.
    DMC napisal(a):
    Rumun swojego przekazu nie kieruje do kolegi.
    A to on ma jakiś przekaz? Bo nie zauważyłam.
    Poza łomotem w PiS, ofkors.
  • mmaria napisal(a):
    DMC napisal(a):
    Rumun swojego przekazu nie kieruje do kolegi.
    A to on ma jakiś przekaz? Bo nie zauważyłam.
    Poza łomotem w PiS, ofkors.
    "Bronimy demokracji, a co kto zarobi przy okazji to jego. PS. Jebać PiS." Prosty przekaz dla prostych cwaniaczków, czyli elektoratu peło. Jaki przekaz miał Tusk, kiedy skończył z 3x15?
  • Dokładnie. Ta ropucha została nadęta a wy już wpadacie w popłoch. Rumun istnieje tak długo, jak długo jest pompowany, to przecież nikt - 40-letni nieudacznik z twarzy i wypowiedzi podobny do nikogo. Na jego tle Palikot wygląda jak mąż stanu.
  • los napisal(a):
    Dokładnie. Ta ropucha została nadęta a wy już wpadacie w popłoch. Rumun istnieje tak długo, jak długo jest pompowany, to przecież nikt - 40-letni nieudacznik z twarzy i wypowiedzi podobny do nikogo. Na jego tle Palikot wygląda jak mąż stanu.
    A mnie Rumun przypomina Aleksandra Makowskiego i od początku mi się z nim kojarzył. Petru to ten sam model, tylko wyprasowany i ciut młodszy.

image
  • rumun to tusk bis - niestety
  • van.den.budenmayer napisal(a):
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Myślisz, że będą się szarpać? Chyba raczej porzuciwszy zbędne partykularyzmy będą zgodnie pracować na rzecz hamowania dyktatury kaczyzmu.

Będą się szarpać - super.
    Będą się prześcigać w coraz cieńszym antykaczystowskim pisku - jeszcze lepiej, do tego śmieszniej.

Troszkę docenienia komfortu aktualnej sytuacji - proponuję.
    los napisal(a):
    Rumun jest produktem gorszym od Palikota.
    Mydli sie kolega. Palikot był kmiotem i zboczeńcem. Jego atrybutami były gumowy hOOj i flaszka obalana z innym kmiotem na ulicy. palikot to był produkt wycelowany w niszową grupę która ktoś pomylił z "mass market". Cygan za to jest wyprasowany ale na luzie, ogolony ale nie gładki jak pedał, jest starannie ubrany ale nie wystrojony. On jest wycelowany w grupę sierot po PO i kawiorowej lewiźnie. On walczy także o krusowców z Marszałkowskiej i Mordoru.

Cygan to produkt tak stworzony żeby nie był obciachem jak Giertych czy palikmiot. To nie jakiś brodaty rewolucjonista ani rozhisterowana lewaczka (tą role powierzono jakiejś ździrze z jego ferajny).

Cygan to tribuni plebis walczący przeciwko siłom podłego uzurpatora który pociagnął za sobą wichrzycieli i jakąś hołotę (vide artykOOł tego pajaca z TTV BetlejeWSIego)
  • Dlatego nie wolno lekceważyć Cygana. Bugoodrzanie uwierzyli Tuskowi i przez 8 lat ochoczo dawali soba pomiatać. Uwierzą więc w Cygana który ich wyzwoli.
  • Rafał napisal(a):
    No a na portalach masowych 27:24 PiS:Nowoczesna. Szczypię się w policzki i nie pomaga. W Polsce zyja dwa narody w dwóch rzeczywistościach. Jedna jest wirtualna, ale trudno to odróżnić, szczególnie w demokracji gdzie rzeczywistość wirtualna zamienia sie w realną dopiero po podliczeniu głosów.
    Ale też trzeba tu dodać, że ten sondaż był na zamówienie Wybiórczej. Czyly gów...
  • Przecież dla nich to bardzo ryzykowna gra: jakaś tam zauważalna część PO może nie zechcieć dać się udupić jakiemuś romane bez rodowodu i będzie chciała wesprzeć większość polską.
  • extraneus napisal(a):
    Przecież dla nich to bardzo ryzykowna gra: jakaś tam zauważalna część PO może nie zechcieć dać się udupić jakiemuś romane bez rodowodu i będzie chciała wesprzeć większość polską.
    Zero ryzyka. Gra w otwarte karty. Albo robisz u Cygana albo nie ma koryta. Co wybiera POseł?
  • Ja liczę, że wygrana Grzesia No Mercy spowoduje rozpad peło i przejście jej części do .N, a Grzesiu będzie musiał zacząć z nimi walczyć nie na żarty, co może dać szansę na zmianę konstytucji i przejęcie władzy w sejmikach.
  • Rafał napisal(a):
    No a na portalach masowych 27:24 PiS:Nowoczesna. Szczypię się w policzki i nie pomaga. W Polsce zyja dwa narody w dwóch rzeczywistościach. Jedna jest wirtualna, ale trudno to odróżnić, szczególnie w demokracji gdzie rzeczywistość wirtualna zamienia sie w realną dopiero po podliczeniu głosów.
    Kufa również teraz pokazali ten sondaż w "Republice"... Nie no, jeżeli tak miało by być, to ja się nie bawię dalej tak, zabieram swoje zabawki i idę do domu. Bo to oznacza, że nigdy i nic nie będzie można zmienić w TenKraju.
    Dyktatura leminżerii z pamięcią rybki akwariowej... X_X
  • Grzesia juz nie ma. Nie istnieje. A wujek Google twierdzi że kiedyś, dawno temu, w odległej galaktyce POdobno ktoś taki był. Ale znikł z mediów więc go nie ma.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.