Skip to content

Źle to widzę... Wuntex pesymistyczny

2

Komentarz

• edytowano December 2015
    Tylko widzi kolega.....Polak to poczciwina jednak jest. Widzi ze biją jakiś frajerów, no może i im się należy jak psu kość, ale jednak biją, .... No i panie ten tego wie pan rząd to jednak zawsze nas a to batem a to pałką (to jest genetyczne u Polaków - rząd to wróg nr 1) więc jeden do drugiego i a nusz widelec się wstawią za łomotanymi? To wcale nie tak kosztowna prowokacja do sprokOOrowania, a zysk? Że HO HO HO!
  • Jak dojdzie do rozpie*duchy to Petru będzie miał krew na rękach i to będzie jego koniec.
    Chodzi o to, żeby do tego nie doszło zanim nie powstanie telewizja Narodowa. To już niedługo.
    @Eden; ad TK: PAD uniknął zastawionej na niego pułapki - i stąd ta wścieklizna.
  • Mania napisal(a):
    Jak dojdzie do rozpie*duchy to Petru będzie miał krew na rękach i to będzie jego koniec.
    Chodzi o to, żeby do tego nie doszło zanim nie powstanie telewizja Narodowa. To już niedługo.
    @Eden; ad TK: PAD uniknął zastawionej na niego pułapki - i stąd ta wścieklizna.
    Nie maniu. Cygan będzie jak Piłat. Jego pierwsze słowa będą: A tak ostrzegałem Polaków, tak bardzo prosiłem i błagałem......
  • A nie: "Proszę, tylko nie na latarnię!"?
  • los napisal(a):
    A nie: "Proszę, tylko nie na latarnię!"?
    Że kto go tam POprowadzi? KOOłko różańcowe?
  • Znowu będzie jak w tej opowieści: Kowal zawinił (nie, nie ten doktor politolog), Cygana powiesili
  • @ Fatuswombatus; Nie! Zostanie mu tylko tokFM itp. - ludożerka ogląda tv, a tam go nie będzie. Petru bez telewizji będzie flakiem.
    Fakty, nawet te w TVN, temu przeczą. TVPropaganda dalej nadaje w najlepsze. A najwmórwniejszą bedzie prowokacja w okresie świątecznym. Czy rząd da radę zrobic to co rząd MUSI zrobić, do świąt?
  • Pierdolicie Hipolicie :)
  • Do których Świąt, tych za rok? Jak przetrwa to może uda mu się przez rok posprzątać po szKODnikach
    Eden napisal(a):
    Do których Świąt, tych za rok? Jak przetrwa to może uda mu się przez rok posprzątać po szKODnikach
    Ano pełna zgoda. im dłużej trwa tym wieksza szansa że przetrwa. dlatego obowiam się przedświątecznego "prezentu". Po świętach się wylOOzuję

Mania napisal(a):
    Chodzi o to, żeby do tego nie doszło zanim nie powstanie telewizja Narodowa. To już niedługo. .
    Jakbym tę nazwę już gdzieś słyszał...

Rano zamiast "Kawa czy herbata" będzie "Herbatka Narodowa", którą serwować będzie Rzeźbiarz Polski? ;-)

• A ja uważam że jak rząd przetrwa histerię i przede wszystkim zdoła opanować tvp to będzie dobrze. Histeria salonu świadczy o tym że im się pod tyłkamii pali.
  • Brzost napisal(a):
    Mania napisal(a):
    Chodzi o to, żeby do tego nie doszło zanim nie powstanie telewizja Narodowa. To już niedługo. .

Rano zamiast "Kawa czy herbata" będzie "Herbatka Narodowa", którą serwować będzie Rzeźbiarz Polski? ;-)

He he he. Sendecki będzie układał ramówkę :D
  • Czy nei balibyście się bardziej, gdyby chirurgicznymi cięciami zabito merdia, gazwyby etc. Co by wtedy było? Cisza przed burzą? Przegrupowanie?

Teraz jazgoczą niczym bankowcy na Sanhedrynie, aj waj, mamełe, co to z nami będzie, Kaczyński geld nam zabierze, do mnie dzieci, wdowy...
  • Brzost napisal(a):
    Mania napisal(a):

:D No, tak ma się podobniesz nazywać.
  • qiz napisal(a):
    czyszczenie tv i po sprawie.
    TVN zostawić leminżerii (żeby nie było, że wolność słowa naruszona). Resztę przejąć i wyczyścić.
    Podobnie z rozgłośniami radia. Zetkę i rynszTOK FM zostawić, resztę zabrać.

• Eden napisal(a):
    Oto chodzi, żeby te wybory nie były np. już w połowie kadencji. Tak trudno będzie przekupić z kilkunastu posłów od Gowina np., jako tzw. rozsądną i umiarkowaną prawicę? Zapomnieliśmy już, że w obalaniu rządu Jana Olszewskiego wydatną rolę odegrał zarówno ZChN, jak i KPN? Tak zastanawiam się, czy nie można było jednak odpuścić tego TK i tą całą Nadętą Rzeplińskość przekupić czymś, albo postraszyć za jakiś czas, gdyby swędziowie chcieli blokować ważne reformy społeczne. Nie znalazłyby się jakieś kompromaty na nich? Nie lubili towarzystwa pań lekkiego prowadzenia się, albo bardzo młodych chłopców? :-?
    Dlatego wszystkie ważne ustawy uchwala się od razu. Później tylko administrowanie a na to nie trzeba większości
  • Eden, trwa pierwsza i to dość łagodna bitwa, a ty już dudy w miech?!? teren się zdobywa, teren się traci, ważne aby na koniec starcia mieć odwody.
    Jeżeli mamy wygrać to takie pieszczoty medialne powinny nas śmieszyć, bo za chwilę może być dużo, dużo ostrzej.
    Kolego Eden, to jest defetyzm!
    Przecież im o to właśnie chodzi! Żebyśmy znów poczuli, że jesteśmy w mniejszości. Bo wprawdzie zagłosowaliśmy w większości, ale teraz niby zmieniamy zdanie, więc co rusz będą pokazywać rozczarowanych, próbując wykazać, że PiS nie ma legitymacji do rządzenia. Tak samo było w latach 2005- 2007*
    Wtedy Kaczyński powiedział "sprawdzam". Teraz tego błędu nie popełni, bo wie, że to Jego ostatnia szansa by zmienić Polskę.
    Inna sprawa, że, mam wrażenie, nasze media pomagają tamtym jak mogą. O siedzących okrakiem nie wspomnę, ale codziennie zaglądam na wpolityce.pl i codziennie czytam o manipulacjach gazwyb i reszty tego gówna i ogarnia mnie frustracja, ale dziś olśniło mnie: co mnie kurwa mać obchodzi co pisze wyborcza!!!!
    Bez pomocy Karnowskim wiem, co to za swołocz. Zamiast jęczeć powinni bez przerwy grać "pobudka wstać! Do boju! PiS rządzi, przecież o to nam chodziło!!!"

*
    image
  • Teraz to jest potrzebne tylko jedno - osłona medialna. Szkoda, że nie zaczęto od tego na samym początku.
    Obecnie walec pancerny prze do przodu, ale bez wsparcia lotnictwa nieźle obrywa i dlatego nawet żelazny elektorat się łamie.
  • Nie popadać w pychę, ale też nie dać się zastraszyć!

https://youtube.com/watch?v=YRKhTvUUYMI&feature=player_detailpage
  • Jak powiedział Sumliński, kilkuset morderców rządziło Polską.
    Już nie rządzą - a więc ich celem teraz jest uniknięcie odpowiedzialności karnej. I to bez przebierania w środkach. Są niebezpieczni, więc strach przed nimi jest naturalny.
  • Eden co to za histeria?
    u mnie w domu nastroje weselne
    nawet moja niewiasta przewyższa cie zajadłością, pazury się jej otwierają w czasie DTV - dobrze bo przecież cały czas karmi małego Szymka to i chłopak wyssie z mlekiem matki co najlepsze....
    reszta drobiazgu w domu jest na bieżąco informowana z kim nam po drodze a kto zdrajca
  • Sondażyki (średnia zaokrąglona z ostatnich wykonanych czterech):
    PiS- 33%
    .N- 19%
    PO- 16%
    Qqizu- 9%
    ZLew- 6%
    ZSL- 4%
    K.rwin-3%
    Razem na barykady- 2%
    http://ewybory.eu/sondaze/
  • Uwzględnia Ibris? No to można sobie tę średnią wsadzić.
  • A jakieś wybory mają być?
  • Fakt24 podbija atmosferę: "Kaczyński „bankrutem”! Panika w PiS"
  • Dentysta very O.K.: Karnowskich nie dasie czytac. Oni bez Wyborczej nie istnieja:(
    los napisal(a):
    A jakieś wybory mają być?
    Powtórzone do sejmików wojewódzkich na jesień 2016 r. Tak ćwierkajo wieffiórky w niektórych parkach i lasach.
    Jeżeli już w tej konwencji chcemy rozmawiać. Czy mam jeszcze przypomnieć, że to urzędy marszałkowskie konstytuowane przez te sejmiki trzymają łapę na środkach unijnych i rozdzielają je do powiatów i gmin?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.