Skip to content

Losowe proroctwo

loslos
edytowano January 2016 w Forum ogólne
Będzie wielki sukces Beaty.

Dlaczego? Bo SSchulz był agresywny. Czyli idzie nie po jego myśli i chce Beatę zdenerwować. Przed spotkaniem z KE byli mili i łagodzili, bo wiedzieli, że bez problemu zabiją.

Zobaczymy na ile znam tych zachodniaków, na moje oko tak się oni zachowują.
«13

Komentarz

• No a jak to jest z tym zrzutem, że KE wogle nie ma prawa procedować w tej sprawie, a jedynie RE?
    Jedyne co KE pozostaje w tej sytuacji to powiedzieć: "No cóż, tak, dziękujemy wszystkim za uwagę!"
  • No i? Że się zapytam w eskimoskim stylu:

A co my z tego miec będziemy? I czemu tylko tyle? Czy nam urośnie czy zmaleje?
  • No i widzi koleżeństwo? Juz się wyjasniło:

PiS napluł donosami na Polskę w parlamencie jewropejskim, a teraz PO i Nowoczesana musze tam świecic oczami i to wszystko odkręcać.

Dlatego SSzulc był taki wnerwiony.
  • Wg mnie sprawa polska zadecyduje o przyszłości Unii. Jeżeli potraktują nas z buta to będzie początek końca. Właściwie środek końca, bo ten proces już ma miejsce, nabierze jednak przyspieszenia. Unia histerią wobec Polski pokazuje, że jest instytucją podważającą regionalną demokrację. Wystarczy medialny szum i towarzysze unijni lecą na pomoc swoim państwowym kolegom. Polityczna hucpa. A jeżeli tak to Unia jest naszym wrogiem nr 1. Nie tylko naszym, więc ma jej nie być. I nie będzie. Zachód stracił rozum, emigranci pokazują jak ich kopać. Róbmy podobnie.

JORGE>
  • Freedom and PiS would reign. Rzecze Bert KOENDERS
  • Horche, a Ty się zastanowiłeś nad tym, kto wejdzie w tę próżnię, w razie gdyby miało tak być jak wieszczysz, co?
    Jak myślisz, komu na rękę najbardziej byłby taki scenariusz? Widzisz już kogoś na wschód od Bugodrza?
  • No tak odwieczny dylemat:

dać się dymac na kolanach "przyjaciołom"
    czy
    sprOObować walczyć samemu, o własnych siłach
  • Syed KAMALL zaoruje
  • A co rzek?

PS. Lubię bisurmana.
  • ze banda hipokrytow milczala jak lodziarze upchali 14 na 15 do TK
  • E jakiś mu PiS-man podpowiadał, jako żywo!
  • Ryli?
  • Noi się sprawdziło :D
  • yanusson napisal(a):
    Noi się sprawdziło :D
    Czyli jak włączę TVN, czy odpalę Onet, albo WP to będzie, że Europa aż kipiała z oburzenia, a jak TVP i wPolityce to Szydło zaorała i większość mówców broniła Polski ?

JORGE>
  • Yep :D
    Nurrmalnie hydra i poróbstwo
  • edytowano January 2016
    yanusson napisal(a):
    Co - proroctwo? Znaczy jest sukces?
  • Proroctwo.
    Dowód:
    image
  • JORGE napisal(a):
    yanusson napisal(a):
    Czyli jak włączę TVN, czy odpalę Onet, albo WP to będzie, że Europa aż kipiała z oburzenia, a jak TVP i wPolityce to Szydło zaorała i większość mówców broniła Polski ?

JORGE>
    He he he Komediant z Kolegi szanownego :D
  • Powiem tak:

Wyjście z tej sytuacji jest jedno. Albo my ich, albo oni nas. Wspólnej co-egzystencji nie będzie. Ktoś kogoś musi zaje*ać na amen.
  • Normalnie, jak w dobrym amerykańskim kryminale - oglądałam w napięciu.
    PBSz powiedziała wszystko, co powinna była.
    Ten Kurdens, co koło niej siedział- nizrównany miszcz w w gadce o niczym.
    Kobitki "zielone" (ekolo) miały za złe, że PBSz klaskała tym, którzy mówili "jestem Polakiem". =)) Miłe zaskoczenie ze strony Żabojadów. Szczerbaty Guy- jak zwykle - idiota.
    Losowe proroctwo się sprawdziło. Beatka jest nie do przebicia. Podobnie jak Legutko I ten Hindus.
  • edytowano January 2016
    Oglądałem końcowe 1,5h wg mnie bardzo dobrze było.

Pod koniec była wyjątkowa wypowiedź (negatywnie wyjątkowa). "Czy jak pani zobaczy ten wenecki dokument to przyjmie/zaakceptuje czy nie". Zdziwiło mnie to.
    Nie wiem kto to był ale. To była największa kreatura która przemawiała tam z tych wszystkich ludzi. Absolutnie obrzydliwy człowiek.

Sporo osób powiedziało, że jest Polakiem, jako deklaracja poparcia. Niemal zrobił się z tego festiwal antunijny w pewnym momencie.
  • A więc czekam z niecierpliwością na koszulki z napisem "Je suis Polonaise" jako cool i trendy na korytarzach PE :D
  • filystyn napisal(a):
    Sporo osób powiedziało, że jest Polakiem, jako deklaracja poparcia. Niemal zrobił się z tego festiwal antunijny w pewnym momencie.
    Chciała Unia cyrku to ma. Nie wiem jaki ta debata miała cel, ale będą żałować. Czasy miau miau się skończyły.

JORGE>

• Czy jest jakaś linka do przemówienia PBSz albo do calej debaty?
    W pracy byłem cały dzień i nic zgoła nie słyszałem ani nie widziałem.
  • Kuczyński przemówił ludzkim głosem. Co to się dzieje :)
  • Z bólu i strachu to i Jasiek niemowa się opowiedział.
  • edytowano January 2016
    Mania napisal(a):
    Normalnie, jak w dobrym amerykańskim kryminale - oglądałam w napięciu.
    PBSz powiedziała wszystko, co powinna była.
    Ten Kurdens, co koło niej siedział- nizrównany miszcz w w gadce o niczym.
    Kobitki "zielone" (ekolo) miały za złe, że PBSz klaskała tym, którzy mówili "jestem Polakiem". =)) Miłe zaskoczenie ze strony Żabojadów. Szczerbaty Guy- jak zwykle - idiota.
    Losowe proroctwo się sprawdziło. Beatka jest nie do przebicia. Podobnie jak Legutko I ten Hindus.
    No i Petr Mach, który "jest Polakiem"
    image
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.