Skip to content

Losowe proroctwo

2

Komentarz

• edytowano January 2016
    ARTUR DĘBSKI @artur_debski

Powinni wyć i drapać ściany . Premier Szydło wygrała . Reszta jest w głebokiej dupie.
    Kropka Nad I @KropkaNadI

Halicki: Jeśli dziś ktoś bardzo cieszył się z tej debaty, to właśnie na Kremlu.
    Z FB KOD: "Poczucie bezradności mnie przytłoczyło" #debata
  • Nigdy skurwysynom nie zapomnę tego sponiewierania Polski.
  • edytowano January 2016
    Trochę mi tam na koniec Losa brakowało. Wstał prof. Legutko i brak zniknął.

A Beatka dała radę. Chałwa i to królewska.
    ^:)^
    Jestem dumna.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• https://z-1-static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif
    extraneus napisal(a):
    Nigdy skurwysynom nie zapomnę tego sponiewierania Polski.
    I tego się trzymajmy.

JORGE>
  • marniok napisal(a):
    Czy jest jakaś linka do przemówienia PBSz albo do calej debaty?
    W pracy byłem cały dzień i nic zgoła nie słyszałem ani nie widziałem.
    Na stronie RM jest sporo:
    http://www.radiomaryja.pl/multimedia/video/

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."

• *

• *

• *

• edytowano January 2016

Cytat z końcowej wypowiedzi:
    Prof. Legutko mówi o „dwóch podstawowych wrogach - niewiedzy i uprzedzeniach.

Z uprzedzeniami bardzo ciężko walczyć. (…) Jeśli mamy TK o proporcjach 9:6 i ma obradować w pełnym składzie i obowiązuje większość, to jest to paraliż? To nonsens, na który nie warto odpowiadać. To całkowicie racjonalna i normalna konstrukcja.

Sprawa mediów - czy teraz mamy media lepsze czy gorsze? Czy mamy jedną narrację jak do tej pory, czy wiele narracji? Mamy wiele. A co z dziennikarzami, którzy zostali wyrzuceni 8 lat temu? Oni wracają - czy nie można ich przyjmować, bo ma być jedna narracja? Nie, nie ma jednej narracji i tyle!

*

• Exspectans napisal(a):
    Kuczyński przemówił ludzkim głosem. Co to się dzieje :)
    Aż mi się wierzyć nie chce, że wpis prawdziwy. Szok.

• *

• *

• Dawno się tak nie cieszyłam. Tusk i jego banda się pogrążyli antypolskimi wypowiedziami. Tusk, że w pełni popiera decyzję KE w sprawie Polski, Petru, że opozycja chce przejąć władzę w Polsce. Na Interii takie komentarze, że gdyby dziś były wybory, PiS by miał większość konstytucyjną. :) Ludzie nie lubią zdrajców. A myśleli kapusie, że nam dziś dokopią.
  • Cóż, można uznać ten dzień za bardzo udany ! Bardzo udany !

JORGE>
  • edytowano January 2016
    Kocham panią Beatkę. :-*
    I mófta co chceta, nasza piękna para PAD i PBSz wyrasta na naturalnych przywódców Europy.
  • edytowano January 2016
    A tak w ogóle uważam, że Unia Europejska powinna być zniszczona !

He, he, cymbał jeden. I chyba z nim się zgadzam.

JORGE>
  • JORGE napisal(a):

JORGE>
    Korwiniści na Wykopie : "Weź się Korwin ucz od Legutki jak orać w białych rękawiczkach a nie zachowywać się jak niepoważny stary dziad."

:-D

• JORGE napisal(a):

JORGE>
    Pierwszy raz w życiu zgodziłam się prawie z każdym jego słowem.
  • A na Onecie pierwszy nius z Petru, że czeka na współpracę z PO. To musi być portal niemiecki, finezja na to wskazuje.

JORGE>
  • Cwany Rychu i nieboszczka Placforma wyruszają na podbój świata!
  • JORGE napisal(a):

JORGE>
    Pamiętam wpis Kulegi, chyba z nowego EC, gdzie teza była z grubsza o 180 stopni abarot ;)
  • alcor napisal(a):

Pamiętam wpis Kulegi, chyba z nowego EC, gdzie teza była z grubsza o 180 stopni abarot ;)
    Tłumaczyłem się już - bardzo często zmieniam poglądy na pewne sprawy. Z dwóch przyczyn, bo albo zupełnie źle coś oceniałem, albo zmieniły się okoliczności. Jako Korwinowiec nienawidziłem socjalistycznej Unii, bo tak. Później zauważyłem wielki plus, że ktoś za nas chociaż próbuje w sensowny sposób wydawać pieniądze, dlatego mamy m.innymi drogi. I generalnie Szenegen, swobodny przepływ towarów i ludzi, nawet byłem skłonny Euro przyjąć. Fajnie.

Ale mnie wukrwili. I to nie tak dawno. Raz - uchodźcami. Bo chcą nam pałą multikulti wprowadzić, w czym widzę wielkie zagrożenie. Dwa - uważam, że ich opętało i nie wyciągają wniosków, a do tego stworzyli taki syf rasowy u siebie, że to jest już nie odratowania. No i trzy - wypowiedzieli wojnę Kaczorowi. A to już zbyt dużo.

A więc uważam, ze Unia Europejska powinna być zniszczona. Przynajmniej w takiej konfiguracji jaką mamy obecnie.Jak się zmieni to może i ja zmienię pogląd. Ale raczej będzie ciężko, bo demografia jest nieubłagana. W perspektywie raczej widzę masowe migracje białych ludzi do Polski i zabarykadowanie granic. Piszę poważnie.

JORGE>

• Dlaczego Kurski jeszcze nie wywalił Ordyńskiego w tvp Info?!!!?
  • edytowano January 2016
    Wróż Jackowski mówi, że styczniu i lutym opozycja zadziała bardzo ostro. Widzi jedno słowo - barykada. Ktoś będzie okupował jakąś instytucję. I radzi, żeby PiS zareagował natychmiast i zdecydowanie, wtedy nic się nie stanie. Ale jak się będzie ociągał to wyjdzie na tym źle. Wróż Jackowski może PiS lubi, może nie. Na pewno nie trawi PO, Tuska i mejnstrimu.

Aż wkleje co on mówi w innym temacie (nie o barykadach). Tu nie wróży, tu mówi co myśli:

JORGE>
  • Wróz chyba naczytał sie ex-cathedry :D
  • Jackowski był stałym konsultantem i kolegą ś.p. Leppera, więc na pewno nie lubi Balcerka i Petru, czyli Placformy bis. .
  • Przyjaciel i duchowy guru "Pershinga".
  • Bardzo mało na portalach o wczorajszej debacie. Znaczyć może to tylko jedno - to była egzekucja.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.