Ubóstwiam drakę :-)
a jutro szykuje się w Zakopanem fajoska zadyma. Prezydent Duda będzie gościł, wraz z małżonką na Dudaskach - Tłustym Czwartku, organizowanym przez Podhalan, a miejscowy KOD skrzykuje demonstrację bojkotującą głowę państwa, w związku z czym górale postanowili odkodzić Zakopane. Mam nadzieje, że ciupażki pójdą w ruch
http://goral.info.pl/aktualnosci/polityka/item/2230-chca-zbojkotowac-bojkot-wizyty-prezydenta-rp-andrzeja-dudy-w-zakopanem
http://goral.info.pl/aktualnosci/polityka/item/2230-chca-zbojkotowac-bojkot-wizyty-prezydenta-rp-andrzeja-dudy-w-zakopanem
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Czy jesteśmy na to przygotowani, damy radę zrobić wtedy rozpierduchę ? Bo ta gierka nie ma innego scenariusza. Gorszy sort wywołał wojnę, jeżeli my nie wywołamy większej za parę lat to słabo to widzę. Takie pojęcia jak obiektywizm, wyrozumiałość, ugoda, dystans, wyrzuciłem ze swojego słownika i z głowy.
JORGE>
Kto? kolega pyta: KODomici, a w większości KODomitki w wieku po-balzakowskim. Głośno komętOOjące "pisdzielców, moherów i ciemnogrOOd"
Nie trzeba oglądać TV TRWAM. Można mieć LIVE
Nazwa KODomici usłyszana od polucjantów z oddziałów prewencji gdy się ich spytałem:
Co się znowu dzieje panowie (szedłem ul. Bagatela karmic kaczki i wiefiurki w Lazienkach)?
Nic. Protestują. Jak nie sodomici to ci, no wie pan.....KODomici
Fakultet Aktywny KOD
Czujność i gotowość - tak. Ale póki co rozpierducha (w sumie to też jakaś forma dialogu:)) byłaby zbędną nobilitacją dla tych szurów.
Ciekawe, czy wybranie Zakopanego to nie z powodu większego niż gdzieś indziej prawdopodobieństwa zebrania wpier*olu i wytęsknionej palmy męczeństwa.
Jestem tego pawian jakem pawian. Cienko obecnie przendą, a ostatnia deska klozetowego ratOOnku to łomot i potOOrbowany, lub co gorsza zamenczony na śmierć góralską ciupagą, mienczennik.
Zresztą górale pienińscy mają charakter - słyszałem np. (z co najmniej kilku źródeł) o obsadzie flisackiej, która zażądała od pasażerów założenia czegoś na koszulki z Che Gewarą
Oczywiście w sytuacji, gdy brona leżała na ziemi pierwsza.