Nie mogę pojąć, jak ktoś może takiego głąba popierać. Ostatnio dyskutował z jakimś dziennikarzem o aborcji i rozwaliła mnie jego ostatnia wypowiedź, genialna i odkrywcza: " - Ale zdrowie może skończyć się życiem, przepraszam bardzo." Szok.
PO nie ma nikogo, kto by się nadawał na lidera opozycji, a tym bardziej na premiera (mają za to grupę wyrobników, którzy by chcieli). Do ich nowego rzecznika mam słabość, bo był moim wykładowcą, ale też wpadł w pułapkę memowych przekazów dnia, chyba że po prostu jest złośliwy. Petru nadrabia bezczelnością i nie ma równego sobie w swoim klubie.
Była taka akcja PO podczas wyborów, aby politycy z rządu śniadali w kawiarni co by się z elektoratem pospolitować. No i na śniadanie z Borysławem przyszedł bodaj 1 człowiek, a i to przypadkiem. Beka z tego była w łódzkiej po niemożebna.
yanusson napisal(a): Na żadnym z dwóch nagrań tego momentu nie ma zarejestrowanych słów o tym, że Sejm nie wybrał kandydata na sędziego TK. Ergo: humanum errare est.
No nie, to jest nagranie z montowanym głosem. Kuchciński na prawdę się pomylił.
Komentarz
:-@
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
A kolacje chcieli?