Exspectans napisal(a): Mnie się wydaje, że PiS trwale zyska wizerunkowo, jeśli doprowadzi do posadzenia jakiejkolwiek grubszej ryby z poprzedniego rządu, co najmniej wielkości Sławko Nowakiwa.
Exspectans napisal(a): Mnie się wydaje, że PiS trwale zyska wizerunkowo, jeśli doprowadzi do posadzenia jakiejkolwiek grubszej ryby z poprzedniego rządu, co najmniej wielkości Sławko Nowakiwa.
!!!
Będąc na rodzinnej prowincji i rozmawiając z ludźmi, jednym z głównych pytań jest: "Kiedy PiS powsadza do mamra złodziei?"
Tak jest. Ale jakoś straciłam nadzieję, że będzie to za tej kadencji, a drugiej może nie być wcale.
mmaria napisal(a):Żebyś wiedział! Tak durnych błędów się nie wybacza. Nawet po przeprosinach.
Mam zatem nadzieję, że kroki, jakie podjęło Biuro Ochrony Rządu w tej tak bulwersującej i doniosłej sprawie, będą dla Sz. K. choćby częściowo satysfakcjonujące!
Kij się zawsze znajdzie, już raz dziennikarze śledczy mierzyli na ile cm zaparkował Duduś. A jeśli innego miejsca do zaparkowania tam nie było to należało po prostu zawrócić, żeby pismaki miały używanie że minister ma w dupie uczniów.
Przemko napisal(a): Kij się zawsze znajdzie, już raz dziennikarze śledczy mierzyli na ile cm zaparkował Duduś. A jeśli innego miejsca do zaparkowania tam nie było to należało po prostu zawrócić, żeby pismaki miały używanie że minister ma w dupie uczniów.
Matko jedyna - należało wysadzić ministrową z jej ochroną przed szkołą, następnie odjechać i poszukać innego miejsca do zaparkowania. Nawet prosząc ciecia uwentualnie dyrekcję o wskazanie takowego. Z granitową pewnością nie wolno było parkować na kopercie dla inwalidy. Bo ta zasada obowiązuje nas wszystkich. Elementarne drogi Watsonie. I skończcie ten debilny temat, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz. Ja się w każdym razie z niego wy-eot-ułtuję :-O :-L
... albo ta Szonert-Binienda, ta to dopiero narobiła: 5 lat temu "podała dalej" żarcik z Tuskiem w gestapowskim mundurze! No dosłownie słów brak, co za nieostrożność! Teraz "Gertych" podał ją do prokuratury i znowu dobra zmiana zachwieje się w posadach!
extraneus napisal(a): ... albo ta Szonert-Binienda, ta to dopiero narobiła: 5 lat temu "podała dalej" żarcik z Tuskiem w gestapowskim mundurze! No dosłownie słów brak, co za nieostrożność! Teraz "Gertych" podał ją do prokuratury i znowu dobra zmiana zachwieje się w posadach!
Ech. Chciałbym dożyć chwili, w której Qń wyspowiada się przed sądem z bankowych interesów z posłem Hatką tudzież z ewentualnej wiedzy o okolicznościach przedwczesnego zejścia w/w.
Chodzi o to, że zmiana nienawiści na pogardę działa w Polsce bardzo skutecznie. Była możliwa tylko dzięki tym wszystkim procesom i taktyce, którą tu od kilku miesięcy ze zdziwieniem opisujemy.
Chaosu nie ma natomiast jest walka na śmierć i życie, taka przy której zniszczenie Polski jest uboczną stratą, na którą się nie zwraca uwagi. Konflikt między Wielkomorawianami a PiSem chyba jest ostrzejszy niż między PiSem a PO.
extraneus napisal(a): Chodzi o to, że zmiana nienawiści na pogardę działa w Polsce bardzo skutecznie. Była możliwa tylko dzięki tym wszystkim procesom i taktyce, którą tu od kilku miesięcy ze zdziwieniem opisujemy.
Nadal uważam, że tamci nie stanowią już żadnego zagrożenia. Zagrożenie jest jedno i tylko jedno.
Komentarz
trudno sie z tym wszystkim pogodzic
HEADS MUST ROLL
Acha, nie odczuwam żadnej satysfakcji.
I skończcie ten debilny temat, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.
Ja się w każdym razie z niego wy-eot-ułtuję :-O :-L
http://wpolityce.pl/polityka/337836-minister-jaki-na-utrzymanie-wieznia-w-systemie-stacjonarnym-kazdy-z-nas-placi-ok-3-tys-zl-miesiecznie-to-jest-kwota-strasznie-wysoka-wideo?strona=2
Nie kojarzy wam się to z czymś?