Skip to content

Odnoszę wrażenie, że rząd znalazł się w wizerunkowej defensywie. Dlaczego i jak to odwrócić?

13»

Komentarz

• rdrrdr
    edytowano April 2017

trudno sie z tym wszystkim pogodzic
  • edytowano April 2017
    Exspectans napisal(a):
    Mnie się wydaje, że PiS trwale zyska wizerunkowo, jeśli doprowadzi do posadzenia jakiejkolwiek grubszej ryby z poprzedniego rządu, co najmniej wielkości Sławko Nowakiwa.
    !!!
  • edytowano April 2017
    romeck napisal(a):
    Exspectans napisal(a):
    Mnie się wydaje, że PiS trwale zyska wizerunkowo, jeśli doprowadzi do posadzenia jakiejkolwiek grubszej ryby z poprzedniego rządu, co najmniej wielkości Sławko Nowakiwa.
    !!!
    Będąc na rodzinnej prowincji i rozmawiając z ludźmi, jednym z głównych pytań jest: "Kiedy PiS powsadza do mamra złodziei?"

• Od dawna powtarzam:

HEADS MUST ROLL
  • Exspectans napisal(a):
    Tak jest. Ale jakoś straciłam nadzieję, że będzie to za tej kadencji, a drugiej może nie być wcale.
  • Jednak, żeby posadzić, musi być pewien, że żaden sędzia w swej łaskawości nie wypuści.
  • Po co państwo czemuś, co nie jest narodem?
  • edytowano April 2017
    mmaria napisal(a):Żebyś wiedział! Tak durnych błędów się nie wybacza. Nawet po przeprosinach.
    Mam zatem nadzieję, że kroki, jakie podjęło Biuro Ochrony Rządu w tej tak bulwersującej i doniosłej sprawie, będą dla Sz. K. choćby częściowo satysfakcjonujące!

image

• Noji popacz extraneus, jak taka durnota może zaprzątnąć uwagę tzw. czynników, o mediach nie wspominając.
    Acha, nie odczuwam żadnej satysfakcji.
  • Kij się zawsze znajdzie, już raz dziennikarze śledczy mierzyli na ile cm zaparkował Duduś. A jeśli innego miejsca do zaparkowania tam nie było to należało po prostu zawrócić, żeby pismaki miały używanie że minister ma w dupie uczniów.
  • Przemko napisal(a):
    Kij się zawsze znajdzie, już raz dziennikarze śledczy mierzyli na ile cm zaparkował Duduś. A jeśli innego miejsca do zaparkowania tam nie było to należało po prostu zawrócić, żeby pismaki miały używanie że minister ma w dupie uczniów.
    Matko jedyna - należało wysadzić ministrową z jej ochroną przed szkołą, następnie odjechać i poszukać innego miejsca do zaparkowania. Nawet prosząc ciecia uwentualnie dyrekcję o wskazanie takowego. Z granitową pewnością nie wolno było parkować na kopercie dla inwalidy. Bo ta zasada obowiązuje nas wszystkich. Elementarne drogi Watsonie.
    I skończcie ten debilny temat, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz.
    Ja się w każdym razie z niego wy-eot-ułtuję :-O :-L
  • Dopóki nie zobaczę Tuska w więzieniu, odmawiam jakiegokolwiek znaczenia temu, że Zalewska zaparkowała na "kopercie". Ludzie! :)
  • ... albo ta Szonert-Binienda, ta to dopiero narobiła: 5 lat temu "podała dalej" żarcik z Tuskiem w gestapowskim mundurze! No dosłownie słów brak, co za nieostrożność! Teraz "Gertych" podał ją do prokuratury i znowu dobra zmiana zachwieje się w posadach!
  • To poważna sprawa, zdradziła tajemnicę państwową.
  • extraneus napisal(a):
    ... albo ta Szonert-Binienda, ta to dopiero narobiła: 5 lat temu "podała dalej" żarcik z Tuskiem w gestapowskim mundurze! No dosłownie słów brak, co za nieostrożność! Teraz "Gertych" podał ją do prokuratury i znowu dobra zmiana zachwieje się w posadach!
    Ech. Chciałbym dożyć chwili, w której Qń wyspowiada się przed sądem z bankowych interesów z posłem Hatką tudzież z ewentualnej wiedzy o okolicznościach przedwczesnego zejścia w/w.
  • extraneus napisal(a):
    Dopóki nie zobaczę Tuska w więzieniu, odmawiam jakiegokolwiek znaczenia temu, że Zalewska zaparkowała na "kopercie". Ludzie! :)
    Noji tu mnie gupią Kulega przekonał. Ja się przejmuję kalekimi dziećmi na wózkach, a zapomniałam o Tusku!!!
  • edytowano April 2017
  • Dariusz Gawin o Trumpie: "Ponieważ nie ma faszyzmu a jest chaos, nienawiść liberalnych elit zamienia się w pogardę".

Nie kojarzy wam się to z czymś? :)
  • Chodzi o to, że zmiana nienawiści na pogardę działa w Polsce bardzo skutecznie. Była możliwa tylko dzięki tym wszystkim procesom i taktyce, którą tu od kilku miesięcy ze zdziwieniem opisujemy.
  • Chaosu nie ma natomiast jest walka na śmierć i życie, taka przy której zniszczenie Polski jest uboczną stratą, na którą się nie zwraca uwagi. Konflikt między Wielkomorawianami a PiSem chyba jest ostrzejszy niż między PiSem a PO.
  • extraneus napisal(a):
    Chodzi o to, że zmiana nienawiści na pogardę działa w Polsce bardzo skutecznie. Była możliwa tylko dzięki tym wszystkim procesom i taktyce, którą tu od kilku miesięcy ze zdziwieniem opisujemy.
    Nadal uważam, że tamci nie stanowią już żadnego zagrożenia. Zagrożenie jest jedno i tylko jedno.
  • Ano trzeba.
  • 7dmy napisal(a):...z jednej strony ekspansywny Morawiecki z drugiej strony pisowski TKM...
    Nie ma w tym obrazku patriotów? To co nam przeszkadzała PO?

• Który władca nasłał na nas Wielkomorawian?
  • Obawiam się, że Jarosław, tym razem chyba nie bardzo mądry.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.