Skip to content

Aktualności, newsy, krótkie wiadomości tekstowe

1678679680682684

Komentarz

• @Mania powiedział(a):
    Grubo:

Jakiś fejur. Nabyłem 1 egz. w sklepie i co ja czytam? Poza oczywistym robieniem łaski Wielkiemu Szatanowi, dowiadujemy się, że szybko poszła likwidacja tenkrajskiej gospodarki, że marsz. Rokkossowwski to zły człowień, a gęsi uratowały Kapitol przed Asterixem. O Belzebubie nic.

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@Mania powiedział(a):
    Grubo:

Jakiś fejur. Nabyłem 1 egz. w sklepie i co ja czytam? Poza oczywistym robieniem łaski Wielkiemu Szatanowi, dowiadujemy się, że szybko poszła likwidacja tenkrajskiej gospodarki, że marsz. Rokkossowwski to zły człowień, a gęsi uratowały Kapitol przed Asterixem. O Belzebubie nic.

Tu coś jest.

• https://www.youtube.com/live/lgDcfFsmVk8?si=5LoExmdecAjxrxnF

Minister miał okazję rozmawiać ze sztuczną inteligjencją w Centrum Nauki (ok. 3:40).
    Minister Nauki.

• @Mania powiedział(a):
    Element spod ciemnej gwiazdy.

Trzeba sprawdzić czy w ścisłym kierownictwie ministerstwa sprawiedliwości są jacyś ludzie którzy nie pochodzą z rodzin psychopatów kryminalistów i sadystów. Jeśli nie, jest to mocna przesłanka że to był istotny wymóg rekrutacyjny.

• Dobry, liberalny rząd. Dlaczego liberalna konfa miałaby ich nie lubić?

Rząd wycofał się z obiecanego zakazu sprzedaży e-papierosów dzieciom i młodzieży do 18 lat po tym, jak z min. Leszczyną zaczął spotykać się prawnik reprezentujący producentów

• TURL

UE nie wypłaci 7,3 mld Euro z KPO bo Rząd Tuska nie wykonał kamieni milowych

• Ojej, naprawdę? A tak dobrze żarło...

• Sariusz Wolski pisał, że tych pieniędzy już nie ma, więc zdziwienia też nie ma. Nie wypłacą bo nie mają czego, a PO pomogło wypracować uzasadnienie dla niedania. Się durnie nie zorientowali, że też siedzą na gałęzi, którą podpiłowywali.

• Wiadomoś niezweryfikowana jednakowoż. Przestrzegam przed wzburzaniem się.

• @trep powiedział(a):
    TURL

UE nie wypłaci 7,3 mld Euro z KPO bo Rząd Tuska nie wykonał kamieni milowych

Zwali się na PiS. Jest stabilnie.

• CBA aresztowała Sutryka. Brak trochę wątku "niby obcy oby człowiek, a i tak...", ewentualnie "mała rzecz a cieszy".

• @Pigwa powiedział(a):
    CBA aresztowała Sutryka. Brak trochę wątku "niby obcy oby człowiek, a i tak...", ewentualnie "mała rzecz a cieszy".

Co to za pan?

• Chyba prezio pięknego miasta Wroclove

• To ten:

wrotzlove

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@Pigwa powiedział(a):
    CBA aresztowała Sutryka. Brak trochę wątku "niby obcy oby człowiek, a i tak...", ewentualnie "mała rzecz a cieszy".

Co to za pan?

Prezydent pięknego Wrocławia. I chyba też kumpel pięknego Rafała, ale pewna nie jestem.

• Łysego Ryżemu nie będzie szkoda.

Łysego nikomu nie będzie szkoda (oprócz Łysego).

• Ktoś na niego głosował.

• To prawda. On już trochę fikał przed wyborami samorządowymi i właściwie można było się spodziewać, że go kiedyś przytną.

• Poszedł drogą Adamowicza? Ryzykowne.

• qizqiz
    edytowano 14 November

Jak na powca to Sutryk naprawdę spoko koleś. Dobrze żył z lokalnymi katolikami, nie był też fałszywy i nie udawał uczciwego.

Powiem więcej - to jeden z niewielu platformersów, który raczej nie zabiłby człowieka.

• Nie wiem czy celowo czy tak wyszło, ale po tym co obejrzałem w Republice, zastanawiam się czy nie jest to pośrednie grillowanie Rafałka.

• @Brzost powiedział(a):
    Nie wiem czy celowo czy tak wyszło, ale po tym co obejrzałem w Republice, zastanawiam się czy nie jest to pośrednie grillowanie Rafałka.

Tak i ja pomyślałam, ale ja mam skłonność do spiskowych teorii, więc się nie upieram.

• Gitowo by było, gdyby tak było i gdyby forumkowe teorie spiskowe się ziściły.

• edytowano 14 November

@peterman powiedział(a):

@qiz powiedział(a):
    Jak na powca to Sutryk naprawdę spoko koleś. Dobrze żył z lokalnymi katolikami, nie był też fałszywy i nie udawał uczciwego.

Powiem więcej - to jeden z niewielu platformersów, który raczej nie zabiłby człowieka.

Czyli słabe ogniwo poszło za burtę, jak to w mafii.

+1000

Podstawą spoistości gangu jest wymóg, by wszyscy byli kryminalnie umoczeni, więc zdradzający przebłyski uczciwości musi zostać wyeliminowany.

• @Pigwa powiedział(a):

@Brzost powiedział(a):
    Nie wiem czy celowo czy tak wyszło, ale po tym co obejrzałem w Republice, zastanawiam się czy nie jest to pośrednie grillowanie Rafałka.

Tak i ja pomyślałam, ale ja mam skłonność do spiskowych teorii, więc się nie upieram.

Niektórzy to nazywają trzeźwym stosunkiem do rzeczywistości.

• No to Adamowicz nie pasuje do tego schematu bo on był taki jak oni tylko bardziej.

• już był grillowany przez Mazurka/Stanowskiego. Albo lokalny dziennikarz wyszukiwał na niego dane, albo zadarł z kimś mściwym. Przy okazji ujawnili (bez odzewu) rodzaj międzymetropolitarnej spółdzielni - ja dam zarobić twoim ludziom, ty dasz zarobić moim.

• pamiętacie jak posłanki Samoobrony nie potrafiły nawet podać, na jakim kierunku studiują? Ale studiowały i może nawet ukończyły. I tak po dziesięcioleciach fikcji nagle aresztowanie? W kraju, w którym po 3-miesięcznym kursie na Wyższej Szkole Marksizmu Leninizmu (WUML) Leszek Miller wciąż podaje "wykształcenie wyższe"?

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.