Też mnie zaskoczył brak komentarzy. No, ale może to dlatego, że wyniki nie były jakoś specjalnie zaskakujące, więc nikt nie jest ani bardzo zdołowany, ani zachwycony. Tym, co mnie zaskoczyło, jest dobry wynik Brauna. Jednak ruskie służby to profesjonaliści. Dobry wynik Zandberga też jest lekkim zaskoczeniem. Reszta nie zaskakuje.
Kurde, nikt na forumku nie dysponuje cudowną pastą?
Lokale wyborcze zamknięte, już wszystko jasne - znamy wyniki badania exit poll IPSOS dla telewizji TVN, Polsat i TVP (za TVN24.pl) dla pierwszej tury wyborów prezydenckich:
Radujmy się też, że kandydatem Konfy był Niemcen a nie pewien fagas Giertycha. Niemcen nade wszystko chce zostać minfinem i taką ofertę może dostać w zamian za poparcie w drugiej turze a giertychowy fagas wzorem swego pryncypała nade wszystko nienawidzi PiSu.
@los powiedział(a):
Radujmy się też, że kandydatem Konfy był Niemcen a nie pewien fagas Giertycha. Niemcen nade wszystko chce zostać minfinem i taką ofertę może dostać w zamian za poparcie w drugiej turze a giertychowy fagas wzorem swego pryncypała nade wszystko nienawidzi PiSu.
A jednak Tumanowicz od tegoż fagasa Gertycha właśnie 3 razy poparł Nawrockiego w Kanale Zero.
Nie jest jasne, jak podzieli się elektorat Miemcena. Tam jest dużo młodzieży, więc pewnie polecą na plewy. Tylko profesjonalne ośmieszenie Trzaskowskiego metodą na Bronka by pomogło.
Komentarz
A jak tam sondaż z gęb w TVN24? Bo ja nie mam telkewizora...
a! , to cieszy
koło Mośka to ten King Kong nawet nie stał 🤦♂️
Ło!
Widzę, że na forumku cisza powyborcza
Też się dziwię. Zamurowało ludzi?
Nikt się nie wyrywa, żeby się nie błaźnić!
Cecha mądrych ludzi
druga tura nie wg osób, a wg elektoratów
Teraz najważniejsza będzie mobilizacja prawej strony.
Prawi w przewadze - nie wolno tego spieprzyć!!!
Też mnie zaskoczył brak komentarzy. No, ale może to dlatego, że wyniki nie były jakoś specjalnie zaskakujące, więc nikt nie jest ani bardzo zdołowany, ani zachwycony. Tym, co mnie zaskoczyło, jest dobry wynik Brauna. Jednak ruskie służby to profesjonaliści. Dobry wynik Zandberga też jest lekkim zaskoczeniem. Reszta nie zaskakuje.
30% to nie jest przewaga. To mniej niż 1/3.
Były zaskakujące, zaskakujący jest ostateczny upadek Hujowni. Cieszy mnie to niezmiernie, strasznie brzydził mnie ten dwulicowiec.
Kurde, nikt na forumku nie dysponuje cudowną pastą?
Lokale wyborcze zamknięte, już wszystko jasne - znamy wyniki badania exit poll IPSOS dla telewizji TVN, Polsat i TVP (za TVN24.pl) dla pierwszej tury wyborów prezydenckich:
Rafał Trzaskowski - 30,8 proc.
Karol Nawrocki - 29,1 proc.
Sławomir Mentzen - 15,4 proc.
Grzegorz Braun - 6,2 proc.
Adrian Zandberg - 5,2 proc.
Szymon Hołownia - 4,8 proc.
Magdalena Biejat - 4,1 proc.
Joanna Senyszyn - 1,3 proc.
Krzysztof Stanowski - 1,3 proc.
Marek Jakubiak - 0,8 proc.
Artur Bartoszewicz - 0,5 proc.
Maciej Maciak - 0,4 proc.
Marek Woch - 0,1 proc.
Frekwencja wyniosła 66,6 proc.
https://wiadomosci.wp.pl/wybory-prezydenckie-2025-znamy-wyniki-exit-poll-7158118889581248a
Rachoń pokazał właśnie sondaż co wyborcy deklarują w drugiej turze. Prawie 15 % powiedziało "nie wiem".
Tzw. „prawica" ma łącznie ponad 52%. No to chyba radujmy się, co?
Spełniło się też moje ciche marzenie, żeby Brown doszedł przed Kałownią. Ale że Zoidberg też? A niech ma!
jak reklamuje się KOBE grill w Jeleniej Górze
najlepszy burger w życiu
nie sp***dol tego!
https://www.facebook.com/KobeGrillHouse
To on, z wsparciem PSL, umożliwił Donkowi niszczenie Polski. Nigdy mu tego nie można zapomnieć. I jego rodzinie.
po nazwiskach połowa to po niemcach, albo po pn niem dialekcie z 12 wieku , dialekt na j
Dupiarze, łącznie 46,2 (razem z Zandbergiem)
Zandberg nie poprze Czajkowskiego.
Tragedia.
Wszyscy trzej z jednej stajni. To był bratobójczy bój.
Poprze. Razemki żyją z dotacji.
Obraz upadku.
Nie poprze, on nie jest cyniczny. A nawet jakby poparł, to jego wyborcy zagłosują na PiS albo zostaną w domu.
A jednak Tumanowicz od tegoż fagasa Gertycha właśnie 3 razy poparł Nawrockiego w Kanale Zero.
Być może Tumanowicz doszedł do rozumu, Bosak obsesję dzieli z pryncypałem.
Nie jest jasne, jak podzieli się elektorat Miemcena. Tam jest dużo młodzieży, więc pewnie polecą na plewy. Tylko profesjonalne ośmieszenie Trzaskowskiego metodą na Bronka by pomogło.