@marniok powiedział(a):
Główna aleja na mojej dzielnicy jakiś miesiąc temu była zawalona plakatami wyborczymi.
Na dzisiaj został sam Nawrocki i sporo brauna. I jeden czaskoski opisany sprayem "oszust".
A pustych miejsc nie ma? Lodowski mówi że w Krakowie jest jak gdyby dużo niewykupionych bilbordów, albo właśnie wykupionych ale niewykorzystanych, na razie.
W Krakowie cos tak jakby maławo reklamy wizualnej, może przez park kulturowy.
W okolicznych wioskach tak do 100km Memcen żondzi na płotach. Takie tam obserwacje cyklistki.
Jedź na Olkusz, jest inaczej. W Krakowie jest wałek z banerami.
Chciałem zaznaczyć, że jestem zdruzgotany skalą poparcia dla Trzaskowskiego. Mamy przed sobą kolejny Finis Poloniae.
Czyli przed II turą wyjdą na jaw zamysły serca jego?
BTW dziś rano słuchałem we Wnecie rozmowy z Wiplerem. Słabo było słychać rwało połączenie bo był gdzieś w drodze. Ale na pytanie Skowrońskiego, kogo poprze jego kandydat w II turze, uniósł się oburzeniem, że jest to pytanie nieprzyzwoite, "to tak jak bym zapytał Pana Redaktora, kiedy wreszcie zacznie robić dobre radio"
Chciałem zaznaczyć, że jestem zdruzgotany skalą poparcia dla Trzaskowskiego. Mamy przed sobą kolejny Finis Poloniae.
Skala w liczbie banerów, czy w wypowiedziach wyborców?
w procentach. Normalnie to powinni walczyć Nawrocki jako lewica z Mentzenem jako prawicą a reszta 20% max.
W normalnym kraju to Memcen nie miałby nawet szans na przekroczenie tego 5% progu wiążącego dla partii politycznych.
No bądźmy poważni, bo ktoś podczytujący ten forumek np. służbowo może wysnuć pochopny i krzywdzący wniosek, że tutaj o inne procenty biega...
w procentach. Normalnie to powinni walczyć Nawrocki jako lewica z Mentzenem jako prawicą a reszta 20% max.
W normalnym kraju to Memcen nie miałby nawet szans na przekroczenie tego 5% progu wiążącego dla partii politycznych.
No bądźmy poważni, bo ktoś podczytujący ten forumek np. służbowo może wysnuć pochopny i krzywdzący wniosek, że tutaj o inne procenty biega...
Dość śmiała teza w trakcie wyborów z udziałem Zandbergbluma, Biejaty i Szenyszynh.
@robert.gorgon powiedział(a):
Mam wrażenie że atlas Intel źle extra poluje wyniki na lewicy pamiętajmy, że jest to sondażownia specjalizująca się na gruncie amerykańskim.
A dużo będzie od tego zależało.
Jeśli Atlas skrewi tak ważny sondaż na dzień dobry, skończy jak ebay.pl.
przy okazji wyborów z Rafałkiem zawsze mam w głowie tę piosenkę, ale jakoś w ciągu 6 lat obejrzało ją tylko kilkaset osób? Czy rzeczywiście jest taka nieznana?
@Przemko powiedział(a):
Dariusz Matecki na stronie tego stowarzyszenia znalazł ciekawą reklamę Trzaskowskiego, film już usunięty aie ktoś przytomnie zdążył zapisać.
@Przemko powiedział(a):
Dariusz Matecki na stronie tego stowarzyszenia znalazł ciekawą reklamę Trzaskowskiego, film już usunięty aie ktoś przytomnie zdążył zapisać.
@Przemko powiedział(a):
Niemcy się troszczą, Trzaskowski "zbyt miły dla Polaków".
Jaka piękna kompozycja zdjęcia: Rafau zajmuje większość kadru w pozycji aktywnej, otwartej i pozytywnej, a pani odwrócona wprost do obiektywu pięknym uśmiechem ociepla jego wizerunek.
Oboje stoją na tle plakatu z tłumem.
Światło doskonale oświetla.
Ustawienie tego trwało pewnie z pół godziny. Doceńcie wysiłek!
Komentarz
Dobrze wiedzieć+wpisy @qiz i @ms.wygnaniec .
Dziękuję.
Jedź na Olkusz, jest inaczej. W Krakowie jest wałek z banerami.
...ale riposta zacna
Skowroński odpowiedział z pokorą, że stara się robić dobre radio, ale przyjmuje to jako mobilizację aby było lepsze.
...też ładnie!
A buty ten pijaczyna już zjadł zgodnie z obietnicą? Jak dobrze popić, to nie ma problemu.
Nie do końca.
W wyborach do Sejmu PiS zastosował tę metodę, a jak wyszło wiemy.
Tzn nie. Tamtych mobilizuje bo są to istoty zdolne tylko do przeżywania pogardy i strachu. Naszych nie.
FIK
Dość śmiała teza w trakcie wyborów z udziałem Zandbergbluma, Biejaty i Szenyszynh.
Mam wrażenie że atlas Intel źle extra poluje wyniki na lewicy pamiętajmy, że jest to sondażownia specjalizująca się na gruncie amerykańskim.
A dużo będzie od tego zależało.
Jeśli Atlas skrewi tak ważny sondaż na dzień dobry, skończy jak ebay.pl.
Rozmawiałem teraz z ciocią.
Powiedziała że w pierwszej głosuje na brauna, w drugiej na Nawrockiego.
przy okazji wyborów z Rafałkiem zawsze mam w głowie tę piosenkę, ale jakoś w ciągu 6 lat obejrzało ją tylko kilkaset osób? Czy rzeczywiście jest taka nieznana?
Dariusz Matecki znalazł coś ciekawego https://www.facebook.com/DariuszMateckiFanPage/videos/1196255584968492/
https://www.facebook.com/DPJWPNWM
Tu cały spot:
https://www.facebook.com/przemek.piorkowski.5/videos/1376597493663319/?notif_id=1747413537609990¬if_t=video_processed&ref=notif
W pierwszej turze głosiujemy sercem, a w drugiej rozumem, Marnioku ☝️
Nawrocki2025 #JestemzKarolem 👊✌️🇵🇱🇵🇱🇵🇱
A skąd wiadomo że to nie fejk? Takie coś każda sztuczna inteligencja machnie w 3 minuty na zawołanie.
Ktoś chce skompromitować Rafała, taką narrację podaje Platforma.
Jakby to był fejk, dobrze by to świadczyło o tzw. naszych. Powoli zaczyna do ich docierać, że na wojnie się strzela.
Dokładnie niech to oni się tłumaczą. Ja nawet nie kliknąłem w link, a oczekuję wyjaśnień od sztabu trzaskowskiego i ich kandydata.
Niemcy się troszczą, Trzaskowski "zbyt miły dla Polaków".
Podsumowanie dzisiejszego "ataku hakerskiego" na serwer PO (już wszystko działa, atak odparty
)
15 maja 2025.
nowe żaglowiec szkoleniowy.
jprd przecież to pare osób czyta zanim wyśle. Edit: Chociaż tam jest i to moze to poprawnie,
ja bym napisał nowy.
Jaka piękna kompozycja zdjęcia: Rafau zajmuje większość kadru w pozycji aktywnej, otwartej i pozytywnej, a pani odwrócona wprost do obiektywu pięknym uśmiechem ociepla jego wizerunek.
Oboje stoją na tle plakatu z tłumem.
Światło doskonale oświetla.
Ustawienie tego trwało pewnie z pół godziny. Doceńcie wysiłek!