Wódz (a kimś takim jest polityk) musi mieć orszak, już to turecki poseł mówił królowi Zygmuntowi Staremu, jak go samego spotkał w Krakowie. Król Zygmunt wybrnął, że wszyscy mieszczanie w gospodzie są jego orszakiem, ale ochroniarze Radka tym z niemcenowej knajpy na to nie pozwolili.
Zrobili co mogli w zaistniałych warunkach. Polacy to dobrzy partyzanci.
A, no i żeby był zwiazek z tematem: czy Mentzen dałby się skusić stołkiem wicepremiera w rządzie Sikorskiego?
Abstrakcyjne pytanie. Nie ma takiej kombinacji w obecnym sejmie, gdzie Konfa byłaby potrzebna PO. Może być potrzebna do większości PiS-PSL-Konfa.
Więc to musiałby być przyszły sejm, a jego składu nie znamy. Jak Konfa zadeklaruje w trakcie wyborów chęć koalicji z PO, to można jednak przypuszczać, że jej miejsce jako "trzeciej siły" zajmie Braun.
Uznali, że już się zawody skończyły, nie zauważyli tylko, że to nie oni decydują o ich końcu. Dać za darmo wizerunek budowany latami... jakaś promocja była?
@JORGE powiedział(a):
Wszystko wskazuje na to, Menzen nie rozumie w jaką grę wszedł, zachowuje się jak idiota, nie zauważając, że podał tlen zdychającemu Trzaskowskiemu. A może też i zrozumiał w końcu, wytłumaczono mu o co tu chodzi. I mówiąc językiem obrazowym - sesrał się. A skoro tak, to ktoś go musi przestraszyć bardziej, jeżeli jest taką fają i go strach tylko motywuje.
Ja myślę, że to nie Rocky, tylko Mem-Man ma problem.
Mem zirytował swoich wyborców i okazał, że jest motzno zblatowany z Trzaskiem, a więc siłą przekory ci zirytowani pójdą en masse głosiować na Rockyego. Natomiast Trzasku dostał fangę od Applebauma, na zasadzie że Trzasku faszol, więc lepiej zostańmy w domu, co ja będę między faszolami wybierać.
@JORGE powiedział(a):
Tak na marginesie, widzieliście skurwiałe media dzisiaj ? Ja nie jestem w stanie przejść z tym do porządku dziennego.
Tak. Widać, ze Niemcy włączyli propagandę w trybie full speed. Właściwie to jestem zdziwiony ze Nawrocki ma takie dobre notowania mimo takiego ataku medialnego.
Żydopedał Bielan powiedział dokładnie to co może się stać. Masz chłopie obsesję z tym PiSem, a im bardziej dupy daje strona przeprawicowa tym większą. A wiesz, że obecny ruch kontroli wyborów zaczyna być lepszy i na większą skalę niż ten oryginał, który sam się zamiótł ?
Rozważanie w tym momencie porażki i znajdowanie winnego (Mem) to dziecinada.
Naprawdę, to takie skomplikowane, żeby trzeba było tlumaczyc? Teraz ?
Gdy Mem to aucik i narcyzik? Prowokować go do destruction mode? Gdy jego już nie ma?
Pretensje do Mema można mieć o przykrycie (i nie podjęcie w rozmowie z T.) dragów.
Skoro na koniec rozmowy gadał o kawalerce, to tu mógł zagadać o kwestie tych badań.
Mógł?
Mógł.
"Aucik" - świetne. Juz sprzedałem kumplowi na ławeczce.
Komentarz
Czy możecie mnie oświecić - dupiarz podpisał w końcu niemcenowe warunki, czy z tego też się wywinął?
Nie, tylko deklarację LGBT+
Zrobili co mogli w zaistniałych warunkach. Polacy to dobrzy partyzanci.
To Polska gościnność, gospodarz sam usługuje gościom
Zamiast kelnera posłać i zostawić przy ich stoliku
Mentzen jakio Extintor ignis catholicus
@Pigwa powiedział(a):
Abstrakcyjne pytanie. Nie ma takiej kombinacji w obecnym sejmie, gdzie Konfa byłaby potrzebna PO. Może być potrzebna do większości PiS-PSL-Konfa.
Więc to musiałby być przyszły sejm, a jego składu nie znamy. Jak Konfa zadeklaruje w trakcie wyborów chęć koalicji z PO, to można jednak przypuszczać, że jej miejsce jako "trzeciej siły" zajmie Braun.
Uznali, że już się zawody skończyły, nie zauważyli tylko, że to nie oni decydują o ich końcu. Dać za darmo wizerunek budowany latami... jakaś promocja była?
Ja myślę, że to nie Rocky, tylko Mem-Man ma problem.
Mem zirytował swoich wyborców i okazał, że jest motzno zblatowany z Trzaskiem, a więc siłą przekory ci zirytowani pójdą en masse głosiować na Rockyego. Natomiast Trzasku dostał fangę od Applebauma, na zasadzie że Trzasku faszol, więc lepiej zostańmy w domu, co ja będę między faszolami wybierać.
Nie, a co?
Panowie, policzmy głosy! Przecież Konfa ma dzisiej 16 szabli, co oni mogo, jak ich niemnogo?
Podpisał mu swoją książkę xd
Dwóch anonimowych, ale wiarygodnych i sprawdzonych świadków zeznało Onetowi, że Nawrocki to sutener.
Nie zapominaj o Deklaracji LGBT+. Niby trochę wcześniej ale nie aż tak bardzo.
Tak. Widać, ze Niemcy włączyli propagandę w trybie full speed. Właściwie to jestem zdziwiony ze Nawrocki ma takie dobre notowania mimo takiego ataku medialnego.
"Aucik" - świetne. Juz sprzedałem kumplowi na ławeczce.