@Maria powiedział(a): @Przemko
A już na pewno nie tutaj.
Pamiętam wstrząsający oryginał.
Cenzurę jednak pokonuje się śmiechem. To zdjęcie to też przykład dobrej propagandy, na Placu wojsko strzelało z ciężkich karabinów do tłumu a do przestrzeni medialnej przebiło się to zdjęcie sugerujące, że biernym oporem cywile zatrzymali czołgi partii komunistycznej. Nie zatrzymali, tam była masakra, zginęło kilka tysięcy osób a więcej zostało rannych.
Oburzanko było, że zaatakowali tą 7 latkę. Słusznie, słusznie to rozdmuchano.
Nie potrafię się jednak z tego nie śmiać. Z tej wściekłej bezsilności, która każe komuś tłuc pięściami w klawiaturę. Bo gdzieś tam w tle mignęło mu uśmiechnięte dziecko.
Czytałem parę dni co europejczycy wypisują w internecie. W końcu dałem spokój, bo troche żal czasu. Co się uśmiałem to moje.
Najlepsze jakie zapamiętałem. Bo to jednak dział humor.
"Co jeszcze mamy zrobić aby te pier** wsioki nie głosowały na prawicę ??
Już nawet odpuściliśmy temat uchodźców! Mamy jeszcze zacząć rzygać na lgbt ??"
Bez związku z obecną sytuacją, dowcip z czasów prlu mnie naszedł:
nowy dyrektor w Kombinacie, podczas przejmowania obowiązków, od swojego poprzednika dostaje 3 ponumerowane koperty z instrukcją aby otwierał je w czasie kolejnych kryzysów. Pierwszy kryzys nadszedł prawie natychmiast, dyrektor otwiera kopertę, a tam: 'Zwalaj wszystko na mnie'. Przez chwilę działało, ale przyszedł drugi kryzys, więc zagląda do drugiej koperty, a tam 'rób reorganizację'. Na chwilę zadziałało, ale trzeci kryzys, trzecia koperta, a w niej 'Pisz koperty dla następcy'.
Obecna rekonstrukcja rządu nie ma z tym nic wspólnego złośliwcy.
Komentarz
Tą razą jaja, ale muszę przyznać, że ta niepewnoś jest fascynująca.
Też się zastanawiałam nad tym.
Te spodenki mogłyby być z tęczowym paskiem.
Hitleroski pasek ok, ale same mogłyby być 6-kolorowe.
"powierzył w ręce ludzi, których wieczorem, w noc wyborczą widziałem jak skączą na własnym pogrzebie"
To właściwie do wątku o Chinach powinno iść.
@Przemko
A już na pewno nie tutaj.
Pamiętam wstrząsający oryginał.
Cenzurę jednak pokonuje się śmiechem. To zdjęcie to też przykład dobrej propagandy, na Placu wojsko strzelało z ciężkich karabinów do tłumu a do przestrzeni medialnej przebiło się to zdjęcie sugerujące, że biernym oporem cywile zatrzymali czołgi partii komunistycznej. Nie zatrzymali, tam była masakra, zginęło kilka tysięcy osób a więcej zostało rannych.
Mazowiecki, premier, który zaoferował grubą kreskę dla wszystkich!
Dobra.
Oburzanko było, że zaatakowali tą 7 latkę. Słusznie, słusznie to rozdmuchano.
Nie potrafię się jednak z tego nie śmiać. Z tej wściekłej bezsilności, która każe komuś tłuc pięściami w klawiaturę. Bo gdzieś tam w tle mignęło mu uśmiechnięte dziecko.
Czytałem parę dni co europejczycy wypisują w internecie. W końcu dałem spokój, bo troche żal czasu. Co się uśmiałem to moje.
Najlepsze jakie zapamiętałem. Bo to jednak dział humor.
"Co jeszcze mamy zrobić aby te pier** wsioki nie głosowały na prawicę ??
Już nawet odpuściliśmy temat uchodźców! Mamy jeszcze zacząć rzygać na lgbt ??"
Bez związku z obecną sytuacją, dowcip z czasów prlu mnie naszedł:
Obecna rekonstrukcja rządu nie ma z tym nic wspólnego złośliwcy.
Bełło. I to jako wątek.
Więc właśnie Leszczyna nie zdaje sobie sprawy, że jest już etap drugiej koperty.
Dlatego słuchając pani Leszczyny mnie to synapsy przypomniały, na co los zwrócił uwagę.
Niesamowite są możliwości tego AI:
chodzi o te kontenery przy granicy?
Paskowy TVPiS w formie.
Koń, jaki jest, każdy widzi - Giertych w stajni Tuska.
"Moi prawnicy" xDDDDD
Jakby całe stado prawników dla niego pracowało...
Sprawdzałem czy te przeprosiny wiszą i faktycznie. Epickie - jak mawia młodzież.