Skip to content

Wybory, wybory i po wyborach - 2025

123457

Komentarz

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
    Wiadomo, że prawdziwie demokratyczna karta do głosowania powinna wygląda tak:

Czy jesteś za wyborem Rafała Trzaskowskiego na prezydenta?
    Tak — nie

Stimmzettel-Anschluss

Przeżyjmy to jeszcze raz.

• Lech Wałęsa ogłosił po wyborach, że udaje się na emigrację wewnętrzną. Długo nie wytrzymał, obsesja wygrała.

• @Przemko powiedział(a):
    Na wykopie dokonali już analizy matematycznej, oczywiście wszystko zakłada się na założeniu, że nie ma przepływu elektoratu między turami między Trzaskowskim a Nawrockim, a przecież nawet w sondażach wychodziła. A poza tym przyznali się że są debilami którzy nie zwracają uwagi gdzie stawiają krzyżyk.

Jest ciąg dalszy śledztwa.

• @Brzost powiedział(a):
    Jest postęp. Prawidłowo napisane nazwisko Cenckiewicza.

Też mnie to uderzyło 😁

• @los powiedział(a):
    Ja bym koleżkom odpowiedział: Tak właśnie jest. My jesteśmy wszechmocni a wy jesteście niczym. Po naszej stronie są Trump, Merc, Wonder Jeleń i reszta świata. To spisek przeciw Tuskowi. Możecie zrobić tylko jedno - przyłączyć się do niego.

No właśnie, też mię przyszło do głowy że ten PIS to jakiś niesamowity jest. Niby opozycja, niby robi się im pod górkę, a tu, trach, jak gdyby nigdy nic fałszuje wybory. He he.

• Tymczasem będziemy prawdopodobnie mieli nowy Park Narodowy Dolna Odra....

W pakiecie ekologicznym blokada rozwoju portów i żeglugi, także tak.

• Tymczasem wiewiórki zaczęły ćwierkać o nowym triumwiracie: Sikorski, Giertych i ktoś trzeci, który to ma się zamachnąć na Donalda. Tam się coś mocno kotłuje. Bo z jednej strony zarówno Sikorski jak i Giertych przez aktyw PO jest mocno nielubiany i traktowany jako ciało obce, natomiast wszyscy widzą, że międzynarodowo ten rząd nie istnieje, bo Mertz szczerze Tuska nienawidzi.

• A to jest pewne? Tak przynajmniej z zewnątrz wygląda. Może niby być inscenizacja ale ja nie wierzę w inscenizacje. Jeśli Merz istotnie kieruje się bardziej swoją naturą niż interesem, to sytuacja małego Donalda jest nie do pozazdroszczenia. Jak człowiek butny wobec słabszych i usłużny wobec silniejszych potrzebuje patrona a tym patronem nie będzie duży Donald, nie będzie Putin i nie będzie Giorgia. Mógłby być Makaron ale kończy mu się termin przydatości do spożycia.

• @los powiedział(a):
    A to jest pewne?

Tego nie wiem, bo moje znajomości w kręgach okołoPO skończyły się definitywnie po roku 2010, więc nie mam jak weryfikować. Trochę za tym przemawia przystąpienie Giertycha do PO. Jedyne co w tym jest interesujące, to trzeci triumwir. Ba, nawet gdyby to nie była prawda, to i tak warto to rozpowszechniać aby Donald zawzięcie tropił wrogów wewnętrznych.

• Kolejna sprawa to określenie 'błąd statystyczny', czyli używamy kretyńskiego określenia, zamiast poprawnego 'niepewność statystyczna' , która zdecydowanie lepiej określa charakter zjawiska?

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Tymczasem wiewiórki zaczęły ćwierkać o nowym triumwiracie: Sikorski, Giertych i ktoś trzeci, który to ma się zamachnąć na Donalda. Tam się coś mocno kotłuje. Bo z jednej strony zarówno Sikorski jak i Giertych przez aktyw PO jest mocno nielubiany i traktowany jako ciało obce, natomiast wszyscy widzą, że międzynarodowo ten rząd nie istnieje, bo Mertz szczerze Tuska nienawidzi.

Więc czemu Giertych tą akcją z fałszerstwem ratuje dupę Tuskowi przekierowując gniew za przegrane wybory z Tuska?

Mówią też, że Tusk nie znowu Trzaskowskiego i jego ekipy, bo ci nigdy nie oddawali mu należytych hołdów - nie będzie chciał ich w ofierze złożyć?

• @Przemko powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):
    Na wykopie dokonali już analizy matematycznej, oczywiście wszystko zakłada się na założeniu, że nie ma przepływu elektoratu między turami między Trzaskowskim a Nawrockim, a przecież nawet w sondażach wychodziła. A poza tym przyznali się że są debilami którzy nie zwracają uwagi gdzie stawiają krzyżyk.

Amerykanie mu tak kazali napisać!

• Silni Razem TV?

• mega gość
    zauważył

• edytowano 6 June

Zauważyliście, że trendy się zmieniają? Zastanawiające na ile to spontaniczne?

Tu po wyborach pojawiła się 2 zwrotka

• Sorry, nie mogie znieść takiej muzyki.
    Wyłączyłem po dziesięciu sekundach.
    Cheba za stary jestem.

👣

🐾
    🐾

• @MiejSen powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

Amerykanie mu tak kazali napisać!

Oczywiście.

Tyle że nie wiemy, na którym etapie wszechmocy i wszechwiedzy Trumpa kazali.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

@los powiedział(a):
    A to jest pewne?

Tego nie wiem, bo moje znajomości w kręgach okołoPO skończyły się definitywnie po roku 2010, więc nie mam jak weryfikować. Trochę za tym przemawia przystąpienie Giertycha do PO. Jedyne co w tym jest interesujące, to trzeci triumwir. Ba, nawet gdyby to nie była prawda, to i tak warto to rozpowszechniać aby Donald zawzięcie tropił wrogów wewnętrznych.

Misiek Kamiński

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    Sorry, nie mogie znieść takiej muzyki.
    Wyłączyłem po dziesięciu sekundach.
    Cheba za stary jestem.

No rozumiem, ale nas nie trzeba musi przekonywać.

• Info lajfstajlowe: Onet wykrył tatuaż u Pierwszej Damy.

:D

Być może to stanie się przyczyną uznania tego wyboru za nieważny, bowiem jak wiemy tatuaże to ZUO, no i jakże tak, pani prezydentowa i coś takiego??

Rany julek, jeszcze parę miesięcy temu by nie uwierzyła, jakby mi ktoś takie historie opowiedział.

• @Berek powiedział(a):
    Info lajfstajlowe: Onet wykrył tatuaż u Pierwszej Damy.

Być może to stanie się przyczyną uznania tego wyboru za nieważny, bowiem jak wiemy tatuaże to ZUO, no i jakże tak, pani prezydentowa i coś takiego??

Rany julek, jeszcze parę miesięcy temu by nie uwierzyła, jakby mi ktoś takie historie opowiedział.

Słusznie mówią, że powinna siedzieć.

• Istotnie, wymęczyli się w tych wyborach, niech usiądą.

• @Berek powiedział(a):
    Info lajfstajlowe: Onet wykrył tatuaż u Pierwszej Damy.

Widziałem też relacje tabloidów, że Pierwsza Dama sama pierze. Gdyby to wyszło między turami byłby game changer.

• loslos
    edytowano 09:25

Przepraszam, a kto ma prać? Nie wiem, jaki procent Polaków ma służbę, ale obstawiam, że jest on mikroskopijny. Czasem ludzie kogoś wynajmują do sprzątania ewentualnie prasowania ale to jest jedna wizyta na tydzień lub dwa. Pierze praktycznie każdy sam, nawet ludzie bardzo bogaci.

• Konfa nie powinna się zgadzać, w wyborach dostaną dużo więcej kresek.

• Panstwo Nawroccy mają autentyczność, twardość i zawziętość, kto zna dziewczyny z blokowisk wie o czym mówię. Nie jestem znawcą, ale jeśli chodzi o elegancję też wygladają świetnie.

• @Kuba_ powiedział(a):
    Panstwo Nawroccy mają autentyczność, twardość i zawziętość, kto zna dziewczyny z blokowisk wie o czym mówię. Nie jestem znawcą, ale jeśli chodzi o elegancję też wygladają świetnie.

Jeżeli dziewczyna w szkole średniej urodziła dziecko, zdała starą maturę a następnie ukończyła studia no to wiadomo że to konkretny zawodnik.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.