Skip to content

Wybory, wybory i po wyborach - 2025

1141516171820»

Komentarz

• I przesalali zupę.

• Ooo, to bardzo ciekawe.

• OK, źle zapamiętałem. 12 lat w PiS a nie w RKW.

• Coś mi się zdaje, że Jacek Murański jest bardziej wiarygodny.

• No nie no, to wszystko staje się tak piramidalnie, absurdalnie głupie, że zaczynam podejrzewać że to jakaś alternatywna rzeczywistość.

• Tego Dobrzyńskiego wyciągają już co najmniej drugi raz. Żelazny zasób Norges SS.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

@Brzost powiedział(a):

@trep powiedział(a):
    Nazywa się Jacek Murański?

Nie. Marek Zagrobelny.

To robi się jeszcze bardziej śmiesznie:

Jest byłym politykiem Prawa i Sprawiedliwości. Po procesie przemiany osobowej porzucił partię w roku 2015 i przeprowadził się do Oslo w Norwegii.

a sam pisze o sobie:

Przez 12 byłem w PiS. Kilka razy uczestniczyłem w tzw. Ruchu Ochrony Wyborów. To jednym słowem partyjny twór, który z jakąkolwiek "ochroną" nie ma nic wspólnego. To organ stworzony w pierwszej kolejności do nachalnej mobilizacji PiS-owskich działaczy przed wyborami. A w drugiej? Do fałszowania! "Szkolenia" tego czegoś odbywają się w atmosferze nieustannego nagabywania członków i sympatyków PiS do przejmowania totalnej kontroli nad obwodowymi komisjami wyborczymi.

Nie to że się coś nie spina z datami...no chyba że 2 to kilka, bo mógł uczestniczyć max 2 razy, jak dotrwał do końca roku 2015. Poza tym, wtedy były praktycznie 2 ruchy kontroli wyborów. Generalnie to odszukali obsesjonata, który nawet o PiS książki wydał.

no i Ruch Obrony Wyborów był wygaszany jako antypartyjny.

• Tak mnie najaszło, że poprzednio to Palikot był używany do brudnej roboty dla Tuska, pytanie teraz czy Quń wie gdzie ostatnio przebywał Janusz i pod jakimi zarzutami?

• Sąd Najwyższy uznał za zasadne trzy protesty wyborcze. Stwierdzone nieprawidłowości nie miały wpływu na wynik wyborów
    https://www.sn.pl/aktualnosci/SitePages/Komunikaty_o_sprawach.aspx?ItemSID=719-b6b3e804-2752-4c7d-bcb4-7586782a1315&ListName=Komunikaty_o_sprawach

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.