...Nawrocki ma charyzmę, której nie miał Duda, to robi różnicę 180 stopni w społecznym odbiorze tych samych sytuacji, na korzyść Nawrockiego oczywiście
A propo limuzyny za 2 duże bańki dla Prezydenta.
Grzeją świry narrację że się wozi luksusowo za nasze, a skąpi zamrożenia cen prądu (wiemy o co chodzi w ustawie wiatrakowej).
No to mi się od razu przypomina sprawa wypadku Prezydenta Dudy.
Powinni im tym zatkać te zakłamane gęby....
@marniok powiedział(a):
Grzeją świry narrację że się wozi luksusowo za nasze, a skąpi zamrożenia cen prądu (wiemy o co chodzi w ustawie wiatrakowej).
@marniok powiedział(a):
Wczoraj w "Piachem w tryby" powiedzieli, że limuzynę, którą jeździ prezydent, zakupił SOP dla Trzaskowskiego, ale ten przerżnął, to się dostała Nawrockiemu. Podobno taką samą jeździ Tusk. Na marginesie, powinien jeździć maluchem, to by się nie czepiali.
@marniok powiedział(a):
Wczoraj w "Piachem w tryby" powiedzieli, że limuzynę, którą jeździ prezydent, zakupił SOP dla Trzaskowskiego, ale ten przerżnął, to się dostała Nawrockiemu. Podobno taką samą jeździ Tusk. Na marginesie, powinien jeździć maluchem, to by się nie czepiali.
Takie auta zamawia się z co najmniej 3-miesiecznym wyprzedzeniem, zamawiał to MSWiA więc na 100% nie Nawrocki. I tak, Tusk ma taki sam model.
@marniok powiedział(a):
"Szef kancelarii Prezydenta Nawrockiego zapowiedział, że ten ZAWETUJE proponowane przez rząd Tuska podwyżki podatku cukrowego oraz akcyzy na alkohol! To efekt zobowiązania, jakie Karol Nawrocki podpisał w tzw. deklaracji toruńskiej w rozmowie ze Sławomirem Mentzenem!
„Nie podpiszę żadnej ustawy, która podnosi Polakom istniejące podatki, składki i opłaty lub wprowadza nowe obciążenia fiskalne dla Polaków” - tak brzmiał pierwszy punkt deklaracji."
@posix powiedział(a):
Miło patrzeć na tą furię z każdym kolejnym wetem. Bezsilność. A na razie tylko były cztery.
Koalicja 13 grudnia w potrzasku.
Te głąby jeszcze nie zorientowały się że nie mamy 2007 roku gdy TVN24 nadawał ton lecz 2025 i wszystko co powiedzieli wisi dostępne trzema kliknięciami z telefonu w kibelku dla każdego.
Komentarz
Rozkład jazdy jest znany.
https://tysol.pl/a145448-do-kanalu-zero-dodzwonil-sie-karol-nawrocki-z-gdanska
Do Kanału Zero dodzwonił się... "Karol z Gdańska"
Niedobrze. Ma pokusę by pajacować. Jego poprzednik też taki był.
...wyniki wyborcze były, może ludzie to lubią
Będzie kiedyś jak z Dudą, który wybrał się na jakąś błazenadę i sławna piosenkareczka pokazała mu zad.
Bokserów się boją.
...Nawrocki ma charyzmę, której nie miał Duda, to robi różnicę 180 stopni w społecznym odbiorze tych samych sytuacji, na korzyść Nawrockiego oczywiście
E tam, nikt tego pokazania zadu już nie pamięta. Takie czasy, że polityka to w połowie PR i trzeba umieć być błaznem.
Taki Trump swoją czapką błazna przebił wszelkie szklane sufity, a było ich sporo.
Duda też ma charyzmę, przecież rok 2015 to było trzęsienie ziemi. Tylko kilka razy okazał słabość i przestali go się bać.
Cóż, wszystkim nie dogodzi. Ja tam wolę żeby się go bali, niż uważali za wesołka.
Jakim "waszym".
Fajny film.
https://x.com/KnightCziwi/status/1958996502803882479
Raptem 4 jachty z KPO, fistaszki. A poza tym:
Wspaniałe. Nikt nie wie co Nawrocki powiedział na tej telekonferencji ale wszyscy wiedzą.
https://www.facebook.com/reel/1270815511391680
Najśmieszniejsze jest to, że ja Ciaputa znałem już 40 lat temu i wiedziałem, kto zacz. Ech, ta pisowa polityka kadrowa...
Takie auta zamawia się z co najmniej 3-miesiecznym wyprzedzeniem, zamawiał to MSWiA więc na 100% nie Nawrocki. I tak, Tusk ma taki sam model.
...syrenką!
Państwo z dykty, gówna i patyków to ich cel.
Żeby chociaż, po co nam w ogóle państwo skoro jest w Niemczech?
Konfederacja:
"Szef kancelarii Prezydenta Nawrockiego zapowiedział, że ten ZAWETUJE proponowane przez rząd Tuska podwyżki podatku cukrowego oraz akcyzy na alkohol! To efekt zobowiązania, jakie Karol Nawrocki podpisał w tzw. deklaracji toruńskiej w rozmowie ze Sławomirem Mentzenem!
„Nie podpiszę żadnej ustawy, która podnosi Polakom istniejące podatki, składki i opłaty lub wprowadza nowe obciążenia fiskalne dla Polaków” - tak brzmiał pierwszy punkt deklaracji."
Prezydent Karol Nawrocki ma dużych popleczników:
Miło patrzeć na tą furię z każdym kolejnym wetem. Bezsilność. A na razie tylko były cztery.
Koalicja 13 grudnia w potrzasku.
Te głąby jeszcze nie zorientowały się że nie mamy 2007 roku gdy TVN24 nadawał ton lecz 2025 i wszystko co powiedzieli wisi dostępne trzema kliknięciami z telefonu w kibelku dla każdego.