Skip to content

Kanał 0

1303132333436»

Komentarz

• Czyli Stano może mieć solidne plecy.

• @qiz powiedział(a):
    Czyli Stano może mieć solidne plecy.

Wywiad z urzędującym prezydentem na start kanału na Youtube nie bierze się znikąd. Teraz ma całkiem ładny skład reporterów z wielu opcji więc i sporo danych stało się dostępnych.

• @ms.wygnaniec powiedział(a):

@qiz powiedział(a):
    Czyli Stano może mieć solidne plecy.

Wywiad z urzędującym prezydentem na start kanału na Youtube nie bierze się znikąd. Teraz ma całkiem ładny skład reporterów z wielu opcji więc i sporo danych stało się dostępnych.

Za PiS kontrwywiad rekomendował wydalenie Kozłowskiej z kraju i tak się stało, a potem przyszedł Tusk i sąd uznał, że może wrócić bo co prawda są dowody na pranie pieniędzy ale zdaniem sędziego niewystarczające.

• No to na drugą nóżkę, atak fałszywkami ze strony Press:

Artykuł serwisu Press.pl o starcie portalu Zero.pl wywołał kontrowersje po tym, jak dziennikarze nowej redakcji zakwestionowali przypisane im w tekście wypowiedzi. Redaktor naczelny Patryk Słowik oraz inni członkowie zespołu twierdzą, że cytowane słowa nigdy nie padły, a niektórzy z nich w ogóle nie rozmawiali z autorem tekstu.

Źródło omówienia.
    Czyli znana metoda obrzucania gównem z różnych stron, bardziej przekłamania i półprawdy niż twarde kłamstwa. Byle dużo i byle z wielu stron.

• Stanowski doświadczył tego, co politycy PiS od zeszłego tysiąclecia:

chwała mu za to, że kłamstwa i manipulacje Jakuba Wojewódzkiego (lat 63) nagłaśnia i pokazuje.
    Czyli jednak walka pozycję przy dzieleniu tortu medialnego trwa.

• Sadysta. To dobrze.

• A pamiętacie, kto wynalazł Jakuba Władysława Wojewódzkiego?

• @los powiedział(a):
    A pamiętacie, kto wynalazł Jakuba Władysława Wojewódzkiego?

Walter PPK?

• edytowano 31 March

@los powiedział(a):
    A pamiętacie, kto wynalazł Jakuba Władysława Wojewódzkiego?

Dla szerszego audytorium pojawił się on po raz pierwszy chyba jako szef Festiwalu w Jarocinie, w 1993, więc Walter Chełstowski?

• Był na takim słynnym reportażu z Jarocina, jak mnie pamięć nie okłamuje, to było za schyłkowej komuny.

• Ojtam. Przecież urodził się AD 1963 czyli po tym czasie żył i ktoś go znał. Znaczenie szersze zyskał dopiero AD 1997 dzięki stacji RTL7 i jej szefowi Maciejowi Pawlickiemu, gdzie prowadził dość kultowy program. A teraz wyguglajcie co to takiego owo RTL7 i co miało.

• @los powiedział(a):
    Ojtam. Przecież urodził się AD 1963 czyli po tym czasie żył i ktoś go znał. Znaczenie szersze zyskał dopiero AD 1997 dzięki stacji RTL7 i jej szefowi Maciejowi Pawlickiemu, gdzie prowadził dość kultowy program. A teraz wyguglajcie co to takiego owo RTL7 i co miało.

Internety podpowiadają że na początku lat 90-tych to już w TVP na programie Rockandroller wypłynął?

• Right to left.

• @Przemko powiedział(a):

@los powiedział(a):
    Ojtam. Przecież urodził się AD 1963 czyli po tym czasie żył i ktoś go znał. Znaczenie szersze zyskał dopiero AD 1997 dzięki stacji RTL7 i jej szefowi Maciejowi Pawlickiemu, gdzie prowadził dość kultowy program. A teraz wyguglajcie co to takiego owo RTL7 i co miało.

Internety podpowiadają że na początku lat 90-tych to już w TVP na programie Rockandroller wypłynął?

Wtedy był w tle. Pytanie było, kiedy został gwiazdą.

• Nie jako juror Idola czasami w 2002 roku?

• Ech, młodzież...

• Z RTL7 pamiętam tylko Dragon Ball xd a Wojewódzkiego pierwszy raz widziałem w Idolu

• @los powiedział(a):
    Ech, młodzież...

No nie mów Losie że Rozgłośnia Harcerska się liczy.
    Pamietam, że słuchałam jakiejś audycji z nim jako prezenterem ale za nic sobie przypomnieć tytułu nie mogę Windą na Szafę czy cos w ten deseń

• Ja RTL7 prawie nie oglądałem, więc nie mam pojęcia. A z osiągnięć pampersów obecna pani Sznepfowa dwojga nazwisk się wywodzi.

• Pan KW pojawił mi się dopiero w Polsacie i z miejsca mnie od niego odrzuciło. Teraz go obejrzałam - nie do końca, bo znów mnie zemgliło - po raz drugi (ze Stanowskim w charakterze gościa) i więcej tej gęby oglądać nie zamierzam.
    Wyjątkowo obrzydliwa kreatura.

• edytowano 06:07

Niezła analiza manipulacji i sztuczek erystcznych Wojewódzkiego. Internet nie boi się już Wojewódzkiego.

• @Pani_Łyżeczka powiedział(a):

@los powiedział(a):
    Ech, młodzież...

No nie mów Losie że Rozgłośnia Harcerska się liczy.
    Pamietam, że słuchałam jakiejś audycji z nim jako prezenterem ale za nic sobie przypomnieć tytułu nie mogę Windą na Szafę czy cos w ten deseń

Rozgłośnia Harcerska jak najbardziej się liczy. Tam właśnie tow. Walter debiutował swoje aktywa, włącznie z najcenniejszym (TPChR).

• @los powiedział(a):

@Przemko powiedział(a):

@los powiedział(a):

Wtedy był w tle. Pytanie było, kiedy został gwiazdą.

No to co z tym RTL7? Kolega Budyń właśnie pisze tekst o Wojewódzkim to bardzo mu się przyda taka informacja.

• loslos
    edytowano 07:07

No po prostu - o 19 z minutami był kultowy program satyryczny, był (chyba) Pietrzak, był Fedorowicz (wtedy jeszcze nie lubił komuny), był Brzóska Brzóskiewicz a obok nich Wojewódzki. Zapamiętałem, bo pasował do tego programu jak pięść do nosa.

Wcześniej być może był znany wśród amatorów nieudolnego brzdąkania, w jakiś rozgłośniach harcerskich czy coś, ale zwykłej publice ujawinił go Maciej Pawlicki. Pewnie do dziś się wstydzi.

• @los powiedział(a):
    No po prostu - o 19 z minutami był kultowy program satyryczny, był (chyba) Pietrzak, był Fedorowicz (wtedy jeszcze nie lubił komuny), był Brzóska Brzóskiewicz a obok nich Wojewódzki. Zapamiętałem, bo pasował do tego programu jak pięść do nosa.

Wcześniej być może był znany wśród amatorów nieudolnego brzdąkania, w jakiś rozgłośniach harcerskich czy coś, ale zwykłej publice ujawinił go Maciej Pawlicki. Pewnie do dziś się wstydzi.

Czy to był program Komentarz Okropnie Poważny? Tak wskazują stare ramówki, coś jak przez mgłę pamiętam, nagrań żadnych nie widzę na youtube.

• Tak to się zwało.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.