Skip to content

Kanał 0

1313233343537»

Komentarz

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):
    Ale aparat do EKG, coś co leży w pierwszej lepszej (albo i gorszej) placówce medycyny pracy...

Ergo...?

• @rozum.von.keikobad powiedział(a):
    Ale aparat do EKG, coś co leży w pierwszej lepszej (albo i gorszej) placówce medycyny pracy...

To tylko sztafaż, bo rozchodzi się o kierowanie karetką, do czego nie miał uprawnień, użycie karetki do celów prywatnych, a na nagranym filmiku widać pono, że pacjentka była niezabezpieczona. No jak nie było tam jakiegoś stanu wyższej konieczności to jest mega bagno.

• jakiś idiota, przecież na wyposażeniu każdej karetki jest EKG, po co zabierać z oddziału?
    chyba że to był transportowy samochód pogotowia ale równie dobrze można wziąć własny pojazd i przewieźć to EKG
    jakieś przekłamania w tej relacji
    zdanie:
    "wparował na izbę przyjęć i zabrał aparat EKG z jednego z oddziałów" jest bez sensu - po co na IP "wparowywał" skoro aparat zabrał z "innego oddziału" - zrobił szum, tam go wykopali i poszedł na oddziały?

• Dlaczego @marnioku zakładasz, że wzmiankowany dyrektor posiadał jakiekolwiek kwalifikacje do czegokolwiek, poza zostaniem Dyrektorem w wieku lat 31? Wnioskuję, że posiadał stosowną wiedzę, że karetka to taki samochód, a reszta była pokryta mgłą niedopowiedzenia.
    Ciekawe123 jak sobie kluczyki załatwił i co na to dyspozytor?

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):

@rozum.von.keikobad powiedział(a):

Ergo...?

Już @marniok i @ms.wygnaniec trochę wyjaśnili, że debil.
    W najlepszym razie facet, chcąc pokazać waaadze zgarnia najprostszy sprzęt medyczny, prawdopodobnie zupełnie zbędny.

• A może to wszystko jest o dużo prostsze?

Może tyn szumilas potrzebował aparat MRI ale typson nie mając wykształcenia medycznego wzioł i ukradł karetkie z aparatem EKG, bo ciemniak, i mu sie skróty po...merdały, a?
    hehe.

👣

🐾
    🐾

• Wziełem, sprawdziłem i dodam, że nie znając się na waszem zdrowiu, wypowiedziałem się:
    Nawet u nasz aparat EKG jest w każdej karetce a na MRI trza czekać z miesiąc, więc z grubsza rozumiem.

👣

🐾
    🐾

• Giertych bierze się za Stanowskiego.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.