Skip to content

Kanał 0

1282930313234»

Komentarz

• @kulawy_greg powiedział(a):

@Mania powiedział(a):
    Mazurek odpowiedział Zielkiemu
    https://x.com/wina_Mazurka/status/1987557263620329972

Bez konta na x to nie za bardzo widać co napisał,bo widać tylko jeden post. Można prosić o cytat?

@wina_Mazurka
    1) Chcecie „CAŁEJ PRAWDY O KANALE ZERO”? Nie uwierzycie w nią, bo jest zbyt banalna, ale trudno.

2) Zielke - Mariusz przychodził na kolegia codziennie z nowym tematem. Pytany o poprzedni zawsze odpowiadał w stylu: „Tam muszę jeszcze trochę poczekać na potwierdzenie, ale teraz to mam prawdziwą bombę”. Osiągnęło to poziom anegdotyczny, a bomby nigdy nie zobaczyliśmy.

3) Stanowski nie potrafi nikomu odmówić i przyjmuje na staż lub tymczasowo ludzi, którzy się do tego nie nadają. Snują się oni później po redakcji i nikt nie wie czym się zajmują. Pożytku z nich dla widzów i Kanału żadnego, ale są. Z tym wiąże się pkt 4.

4) Krzysztof Stanowski nie potrafi nikogo zwolnić. Jeśli ktoś się bardzo, bardzo nie nadaje i do Krzysztofa to w końcu dociera, to czeka aż ten ktoś sam odejdzie. Czasem trwa to baaaardzo długo.

5) Pana, który ponoć pomagał przy materiale o Katandze w ogóle nie kojarzę. Nie sądzę, bym go kiedykolwiek spotkał, choć przez tę redakcję codziennie przewalają się tłumy gości, więc teoretycznie to możliwe. Z pewnością sformułowanie, że „pracował dla KZ” to piramidalne nadużycie

6) Mistrzem był młody człowiek, który miał być researcherem, więc poproszono go o najbardziej znane cytaty z polityków ostatnich lat. Dostałem to i coś mnie tknęło - wielu z nich w ogóle nie kojarzyłem. Poproszono go o żródło. Okazał sie nim Chat GPT, który nazmyślał, ile wlezie.

7) Wytłumaczyliśmy mu co to znaczy żródło i czym jest cytat. Następnego dnia nasz niedoszły researcher zadzwonił do kogoś, mówiąc, że Kanał Zero jest niepoważny, a on spodziewał się czgeoś bardziej serio i wększych wyzwań, więc rezygnuje.

8) I na koniec: sensacji o Kanale Zero będzie na pewno więcej. Powody są dwa: zbyt wielu ważnym ludziom nadepnęliśmy na odcisk, by to pozostało bezkarne. A poza tym na atakowaniu KZ łatwo się wylansować, nieprawdaż?

• @Przemko powiedział(a):
    Mariusz Zielke: "Krzysztof Stanowski zablokował publikację newsów o SKOK Wołomin oraz zmanipulował materiał o Krzysztofie Porowskim, ukrywając związki Kanału Sportowego z grubą rybą - Przemysławem Krychem, oskarżonym o korupcję twórcą firmy Griffin. To będzie gruba afera. Dowody w linku:"

Przed chwilą ten film nazywał się "kim naprawdę jest Stanowski"

...facjata jak wygenerowana w AI

• edytowano 10 November

@Mania powiedział(a):
    I Pinkwart:
    Joanna Pinkwart
    @jpinkwart
    ·
    12 g.
    Problem z tym chłopcem, który nie wiem jak się nazywa polega na tym, że on NIE pracował w Kanale Zero. Jeśli dobrze rozumiem zrobił jeden scenariusz na próbę, którym wsadził na minę Marysię Stepan i to była jedyna rzecz, która pojawiła się na antenie. W redakcji widziałam go raz, jak przyszedł mówiac, że na wiecu prosił o rozmowę z Krzysztofem.
    Jakby pracował u nas to by chyba pokazał w swoim filmie jakieś przykłady tej pracy, oprócz materiału, który - jak sam mówi - źle zdokumentował? 🤷🏼‍♀️
    Myślę, że lepiej, żeby na przyszłość zajął się tym, co potrafi. Bo podobno gdzieśtam pracuje i cośtam robi. Nie znęcajcie sie nad nim. Może jak dorośnie będzie świetnym księgowym, czy coś.

Ten "chłopiec" mógłby być jej ojcem, niby młoda a pisze jak stara kodziara, poza ad personam nic na temat, jakie to przewidywalne. Zielke stawia konkretne zarzuty:

"Krzysztof Stanowski zablokował publikację newsów o SKOK Wołomin oraz zmanipulował materiał o Krzysztofie Porowskim, ukrywając związki Kanału Sportowego z grubą rybą - Przemysławem Krychem, oskarżonym o korupcję twórcą firmy Griffin. To będzie gruba afera."

• Żadna osoba zatrudniona przez Stanowskiego nie zasługuje na zaufanie. Jest jak jest.

• @peterman powiedział(a):
    Żadna osoba zatrudniona przez Stanowskiego nie zasługuje na zaufanie. Jest jak jest.

No to dobrze że nie zatrudnił Zielkiego.

@peterman powiedział(a):
    Żadna osoba zatrudniona przez Stanowskiego nie zasługuje na zaufanie. Jest jak jest.

No to dobrze że nie zatrudnił Zielkiego.

I tak trzymać!

Ten "chłopiec" mógłby być jej ojcem, niby młoda a pisze jak stara kodziara, poza ad personam nic na temat, jakie to przewidywalne. Zielke stawia konkretne zarzuty:

To nie jest o Zielke, tylko o stażyście który próbuje wypromować swój kanał na dramie ze Stanowskim. Wyszło trochę jak z Kaliną Jędrusik i strażakiem :)

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.