Skip to content

Aktualności, newsy, krótkie wiadomości tekstowe

1…803804805806807809»

Komentarz

• @Zima powiedział(a):

@los powiedział(a):
    Coraz bardziej uważam, że zadaniem małego Donalda jest sprowadzenie Polski do właściwego miejsca i rzetelnie owo zadanie realizuje, jak to Niemiec.

Moim głównym problemem poznawczym z ostatnich lat była identyfikacja - czy Donald robi to celowo czy po prostu tak mu wyszło. Co raz bardziej uważam, że wszystko to jest intencjonalne.

A to nie bylo oczywiste?

W zasadzie było. Ale ja też zachowuję się jak większość ludzi - przy takim spiętrzeniu Zła odruchowo się cofam i szukam innego wytłumaczenia. A może Donek jest tylko zwykłym psychopatą...

• @peterman powiedział(a):

@los powiedział(a):
    Coraz bardziej uważam, że zadaniem małego Donalda jest sprowadzenie Polski do właściwego miejsca i rzetelnie owo zadanie realizuje, jak to Niemiec.

Moim głównym problemem poznawczym z ostatnich lat była identyfikacja - czy Donald robi to celowo czy po prostu tak mu wyszło. Co raz bardziej uważam, że wszystko to jest intencjonalne.

Powtarzam to samo od pierwszego dnia.

I tak, to jest plan.

nie tylko Tuska, takiego Sienkiewicza też.

• Donek z całą pewnością nie jest psychopatą zwykłym.

• loslos
    edytowano 10:38

@KazioToJa powiedział(a):

@peterman powiedział(a):

@los powiedział(a):

Powtarzam to samo od pierwszego dnia.

I tak, to jest plan.

nie tylko Tuska, takiego Sienkiewicza też.

Nie jestem pawian. Mały Donald jest zwykłym nudnym niemieckim urzędnikiem - dostał zlecenie przepuszczenia przez komin miliona Żydów, przepuszcza przez komin milion Żydów. Jakby mu kazali hodować nagietki, hodowałby nagietki. Ale ludzie, którymi się posługuje, mają wyraźne psychotyczne skłonności, w tym się objawia profesjonalizm Donalda, że umie z tego korzystać. Mistrzowsko. Sienkiewicz jest zwykłym świrem i niczego nie planuje. Jak oni wszyscy - są to albo pojeby albo zwykłe żule zupełnie nieświadome tego, w czym uczestniczą. Normalny człowiek jednak odruchowo cofa się przed Piekłem.

• Rozmawiałem niedawno z pewnym kapłanem, bardzo konkretnym, bardzo wyważonym, takim powiedziałbym oficjalnym w obejściu i u niego w ocenie thuska też się pojawiło (bez mojej sugestii) słowo "demoniczne".

• @los powiedział(a):

Sprowadzenie Polski do właściwego miejsca, zlecono psychopacie.

• Trzeba mieć obniżony poziom empatii, by podjąć się tego zadania. A nawet jeśli na początku się miało cechy ludzkie, z czasem musiały one zanikać.

• Jeszcze nie wiemy jaką rolę odegrał w sprawie Smoleńska.
    Teraz sprawił - za sprawą swoich podchujaszczych - że niejeden z tubylców marzy o zabiciu obecnego prezydenta.
    Swoje najgorsze cechy przypisuje tym, których nienawidzi. To coś więcej niż kłamstwa.
    Nie ulega wątpliwości, że Zły Duch go prowadzi jak marionetkę.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.