los napisal(a): Tego antypisa nie jest dziewięć milionów a tyle trzeba do wygrania wyborów.
Paczpan, okazało się że jest.
Po mojemu wychodzi na to, że od twarzy pod którą antypis zbiera głosy, ważniejszy jest sam antypis - istnieje i nie zniknie. Tymczasem Gość Niedzielny plecie: Trzeba nas posklejać. Odnaleźć to, co łączy.
Gość Niedzielny pisze tak no bo jak ma pisać. Posklejać będzie można jak totalna zostanie zajebana i w jej miejsce pojawi się jakaś normalna opozycja. Czyli pewno nigdy.
los napisal(a): Tego antypisa nie jest dziewięć milionów a tyle trzeba do wygrania wyborów.
Paczpan, okazało się że jest.
Po mojemu wychodzi na to, że od twarzy pod którą antypis zbiera głosy, ważniejszy jest sam antypis - istnieje i nie zniknie. Tymczasem Gość Niedzielny plecie: Trzeba nas posklejać. Odnaleźć to, co łączy.
TecumSeh napisal(a): Gość Niedzielny pisze tak no bo jak ma pisać. Posklejać będzie można jak totalna zostanie zajebana i w jej miejsce pojawi się jakaś normalna opozycja. Czyli pewno nigdy.
to oni rozszyfrowali ruch 5 czy 8 gwiazdek jako Lubmy się! ?
Wczoraj w tylewizji rozmówca z Am Pn mówił, że Trump ukuł NATO nowe słowo "buycott". Jak przeciwnicy ludzkości namawiają do boycott tak my winniśmy kupywać. Tak było wcześniej u nasz z Nałęczowianką owdp.
No, niestety, Kruk jest drogi i ma kiepską bijou. Próba au chyba 333?
No na sprawy inwestycyjne brylanty i zegarki, to fakt jest drogi ale niektóre kolekcje ze srebra są artystycznie niezłe i trzymają cenę. Pojawiaja się nawet ich podróbki na alledrogo.
TecumSeh napisal(a): Gość Niedzielny pisze tak no bo jak ma pisać. Posklejać będzie można jak totalna zostanie zajebana i w jej miejsce pojawi się jakaś normalna opozycja. Czyli pewno nigdy.
GN tak (a nie inaczej) pisze od czasu ingresu arcy biskupa Wiktora na głowę Kościoła katowickiego...
pisałem już, nawet poseł i szefowa jego biura już tego czytać nie mogą, i kiedy im powiedziałem o ks. Zieli!skim i Idziemy, to przy mnie (!) zamowili pronumeratę, a GN nie przedłużą! (a tutaj, na G. Śląsku np. Niedzieli praktycznie nie ma)
trep napisal(a): No, niestety, Kruk jest drogi i ma kiepską bijou. Próba au chyba 333?
znajomię się z jubilerem (prawy, dudowy, katolik) (tworzy pierścionki za 20 - 30.000 zł) i twierdzi, że Kruk to taki hipermarket biżuteryjny, czyli barachło..
na boku: polecam, znam również pracownię (swoje prace na instagramie) (a grafika, logo - moje!) dbijou.pl
Pani_Łyżeczka napisal(a): No na sprawy inwestycyjne brylanty i zegarki, to fakt jest drogi ale niektóre kolekcje ze srebra są artystycznie niezłe i trzymają cenę. Pojawiaja się nawet ich podróbki na alledrogo.
srebro to kunszt i rzemiosło, w złocie nie trzeba się tak wysilać
to jedna ze słabości, do których się przyznawam piekna biżuterja na interesującej kobiecie
Kruk to akurat wsławił się sponsorowaniem nagrody "Wysokich Obcasów" i to w czasie, gdy bohaterką była tam Natalia Przybysz, więc jakoś nie mogę się przekonać.
GN tak (a nie inaczej) pisze od czasu ingresu arcy biskupa Wiktora na głowę Kościoła katowickiego...
pisałem już, nawet poseł i szefowa jego biura już tego czytać nie mogą, i kiedy im powiedziałem o ks. Zieli!skim i Idziemy, to przy mnie (!) zamowili pronumeratę, a GN nie przedłużą! (a tutaj, na G. Śląsku np. Niedzieli praktycznie nie ma)
GN zaniast pleść androny, niech da sam przykład i połączy sie z FiM albo Nie.
trep napisal(a): Wczoraj w tylewizji rozmówca z Am Pn mówił, że Trump ukuł NATO nowe słowo "buycott". Jak przeciwnicy ludzkości namawiają do boycott tak my winniśmy kupywać. Tak było wcześniej u nasz z Nałęczowianką owdp.
A nie Cisowianką czy tam Staropolanką?
Kruka bojkotuję od paru lat od jakiejś tam akcji proaborcyjnej, ale widzę, że się pozmieniało.
Komentarz
Tymczasem Gość Niedzielny plecie:
Trzeba nas posklejać. Odnaleźć to, co łączy.
No jak?
Posklejać będzie można jak totalna zostanie zajebana i w jej miejsce pojawi się jakaś normalna opozycja. Czyli pewno nigdy.
Tymczasem Gość Niedzielny plecie:
Trzeba nas posklejać. Odnaleźć to, co łączy.
No jak?
Akcja nie kupuj z Podlasia, nie kupuj z Podkarpacia- tłumaczyć ile sie da, każdemu
Ostatnio natrafiłam też-nie kupuj biżu od Kruka, bo Andrzej Jaworski zamieścił tweeta popierającego PADa
http://wstroneretro.blogspot.com/2020/07/gdybym-kupowaa-w-kruku-to-bym-przestaa.html#co
Moralnym obowiazkiem kazdgo jest wytłumaczyć choćby jednej osobie bezmiar głupoty takich akcji
a ja właśnie sie zastanawiam nad pewnym zakupem i post Michała5 mnie przekonał - serio serio
(noiji jestem po urlopie na Podkarpaciu)
no wuasnie dlatego trafiłam na takie kuriozalne strony
Lubmy się!
?
No, niestety, Kruk jest drogi i ma kiepską bijou. Próba au chyba 333?
Pojawiaja się nawet ich podróbki na alledrogo.
oo P Łyżeczka - czyzby tesz?
dobra, sorry za off
i twierdzi, że Kruk to taki hipermarket biżuteryjny, czyli barachło..
na boku:
polecam, znam również pracownię (swoje prace na instagramie) (a grafika, logo - moje!)
dbijou.pl
moje zdjęcia z pracowni:
w złocie nie trzeba się tak wysilać
to jedna ze słabości, do których się przyznawam
piekna biżuterja na interesującej kobiecie
Kruka bojkotuję od paru lat od jakiejś tam akcji proaborcyjnej, ale widzę, że się pozmieniało.
zlecasz wg autorskiego pomysłu?
https://bezprawnik.pl/partia-razem-bojkot-cisowianki/
Przreklamowany
Orno to je to!
I wogóle polska szkoła srebra
na all.... jest trochę pereł.
Podziwiam cyklicznie i zawsze z zachwytem.
Jak kto ma troche kasy na zbyciu, bardzo polecam. Ciągle zwyżkuje.