Utrzyma, W warunkach zamknięcia turystyki zagranicę nawet ta ograniczona liczba chętnych wystarczy. Zresztą pani Emilewicz to jak wszyscy jej współstokowicze to pewnie z przymusu pojechała. Zatem bez obaw. Wdrożyć reżim sanitatny i szlus.
Statystykę plus predykcję poproszę. Pomogę, współpracowałem z jedną z większych firm robiących soft dla horeco, bo tam są bazy danych pod spodem. Poza tym, mamy specjalistę z branży na forum, niech rozsądzi.
Statystykę plus predykcję poproszę. Pomogę, współpracowałem z jedną z większych firm robiących soft dla horeco, bo tam są bazy danych pod spodem. Poza tym, mamy specjalistę z branży na forum, niech rozsądzi.
W październiku czy listopadzie branża miała obłożenie na poziomie niecalych 50% rok do roku. Nieźle jak na obostrzenia i oficjalny zakaz hotelowania.
Dziś Panie urzędniczki wpadły na pomysł totalnego lockdowna na 3 tygodnie. Dać po 6 kg mąki i suche drożdże, 15 kg ziemniaków i zamknąć wszystkich, łącznie z nimi, zamknąć cały kraj. 3 ygodnie wystarcza żeby wirus sam się zabił. Wystraszyłem się stanem naszej wladzy
Przemko napisal(a): W październiku czy listopadzie branża miała obłożenie na poziomie niecalych 50% rok do roku. Nieźle jak na obostrzenia i oficjalny zakaz hotelowania.
Ja mam dane sprzed 2 lat, jak jest obecnie, to nie mam pojęcia (o hotelach piszę).
Nie jestem w stanie zrobić 1600 za jednym razem (w 24h) bo będę zagrożeniem dla siebie i użytkowników dróg. Muszę gdzieś się zatrzymać. Chciałam wynająć miejsce parkingowe-pokój-gratis ale nie było takich niemniej zaoferowano mi sprzątanie obiektu i się zgodziłam.
ms.wygnaniec napisal(a): Gadomski bardzo pomstuje na jakość szczepionek Pfizer'a, ciekawe123 czy zasadnie?
nie słuchałam Gadomskiego, ale słuchałam znajomej lekarki zawodowo na poziomie konsultanta krajowego - Izrael jako na razie jedyne wiarygodne pole doświadczalne - odnotowane zostały tam przypadki zachorowania po 2 szczepieniach
Z tego, co dowiedziałam sie od znajomej lekarki coraz częstsze są zakazenia bakterią Clostridium Difficile. Zwłaszcza starsi , którzy dostaja antybiotyk w związku z zapaleniem płuc, juz po kilku dobach maja silna biegunke, potworne bóle brzucha, wzdęcia i perforacje jelit.. Lekarze są przerazeni, bo idzie to blyskawicznie, i czesto konczy sie zapaleniem otrzewnej i zgonem
zakażenie Clostridium Difficile przebiegało w spsób ciężki u osoób starszych i wycieńczonych chemiterapią. Teraz objawia się także u silnych młodych ludzi. Niedawno zmarł w Łodzi 42 latek, o dobrym rokowaniu, leczony antybiotykiem poza odziałem Covidowym, który miał opuścić.
Komentarz
Pomogę, współpracowałem z jedną z większych firm robiących soft dla horeco, bo tam są bazy danych pod spodem.
Poza tym, mamy specjalistę z branży na forum, niech rozsądzi.
Wystraszyłem się stanem naszej wladzy
[ekscytuję się]
Wielkanocne wyjazdy są aż tak popularne?
Zwłaszcza starsi , którzy dostaja antybiotyk w związku z zapaleniem płuc, juz po kilku dobach maja silna biegunke, potworne bóle brzucha, wzdęcia i perforacje jelit..
Lekarze są przerazeni, bo idzie to blyskawicznie, i czesto konczy sie zapaleniem otrzewnej i zgonem
Teraz objawia się także u silnych młodych ludzi.
Niedawno zmarł w Łodzi 42 latek, o dobrym rokowaniu, leczony antybiotykiem poza odziałem Covidowym, który miał opuścić.
eksperci sponsorowani