Skip to content

Wybory 2025

13435363840

Komentarz

• Gnębon jest celowo męczący.

To nieładnie jest.

• Przeczytałem jeszcze raz treściwy regulamin i nic tam nie ma o popisywaniu się i kabotynizmie.

• Są dozwolone i dlatego Gębona nikt nie tępi. Ale jak to napisano w takiej grubej książce z cienkimi kartkami: Wszystko wolno, ale nie wszystko przynosi korzyść.

• Ale mu fajnie wychodzi. ;)

• Jak zwykle winien PiS.

• Kataryna, ta chodząca katastrofa! A tak tu się nią zachwycano, podobnie jak Rosą z N. Zresztą personalnych wpadek nasze forumowe towarzystwo zaliczyło więcej (te wszystkie Bosaki, Terlikowskie, Ice'y, Kukizy, Banasie, PTP itd.).

• Piszą, że źli ludzie szykują gruby wał wyborczy za pomocą aplikacji m-obywatel, co to za aplikacja i na czym miałby wałek polegać ?

• M-obywatel to aplikacja, w której masz dowód osobisty, prawko, recepty, punkty karne, badania techniczne, oc aut i różne inne takie.

Absolutnie nie wiem, na czym wałek może polegać.

Dowód i prawko mają różne zabezpieczenia, która pozwalają letigimującemu zweryfikować, czy to jest istotnie mdowód czy może zwykłe jpg albo jakiś gif. Są to: falująca flaga, mieniące się godło ale również aktualny czas z sekundnikiem. Chodzi o to, że mało kto wie, że takie zabezpieczenia istnieją. Pewnie dla grubej większości pokazanie jotpega odniosłoby taki sam skutek.

Na razie jednak nie potrzeba żadnych wałków, gdyż Rafalala ma bezpieczną i stabilną przewagę zondażową.

• Ta przewaga dotyczy tylko pierwszej tury i wynika z konsumpcji elektoratu lewicy, której kandydaci przegrywają z prawicowym planktonem.

• @trep powiedział(a):
    M-obywatel to aplikacja, w której masz dowód osobisty, prawko, recepty, punkty karne, badania techniczne, oc aut i różne inne takie.

I jeszcze teraz listy polecone. Działa świetnie od tego roku, póki co z urzędami i tym co mają skrzynkę.

• @JORGE powiedział(a):

@trep powiedział(a):
    M-obywatel to aplikacja, w której masz dowód osobisty, prawko, recepty, punkty karne, badania techniczne, oc aut i różne inne takie.

I jeszcze teraz listy polecone. Działa świetnie od tego roku, póki co z urzędami i tym co mają skrzynkę.

Tylko że kurierzy klientów tracą.

• @Berek powiedział(a):
    Ale mu fajnie wychodzi. ;)

Nwm ocb z cenzurowanym dla Gnębona, ale go pozdrawiam, jako że mnie raz wsparł tu.

• Gnębona albo się lubi albo nie znosi.
    Trzeciej tercji nie ma - jak to mawiali hokeiści w starożynej Grecji.

👣

🐾
    🐾

• a kto to Gnębon? Nie znam człenia 🤔

• Do gnębonienia nic nie mam i nigdy nie miałem.

• Ja również.

• edytowano 16 February

@Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    Gnębona albo się lubi albo nie znosi.
    Trzeciej tercji nie ma - jak to mawiali hokeiści w starożynej Grecji.

Daj spokój. Już los na niego wymyśla paragrafy.

@Eden powiedział(a):
    a kto to Gnębon? Nie znam człenia 🤔

https://excathedra.pl/profile/comments/Gnębą był na rebe pod tym samym nickiem

• Czy byłby kolega uprzejmy powstrzymać się od wyrażania opinii, co kto myśli? Nie ma kolega najmniejszej szansy, by to wiedzieć.

• Gnębą jest spoko.

A to nie alter ego Consumera?

• A to by dopiero bełło!!!

👣

🐾
    🐾

• edytowano 17 February

Jaką motywację do pisania ma koleś, który dużo robi, żeby zrozumienie go było problemem ? A kiedy przestał męczyć tą swoją gadką, a był taki okres, co z tego zostało ? Szydera.

Nie zgadzam się z Mordechlajem, akurat mi wszystko jedno, jest czy go nie ma, dziwna język plus szydera ... Pffff, ile razy to przerabialiśmy ?

• Co do offtopa, to dla mnie Gnębon jest jak domniemanie że surstromming jest smaczny. No może jest ale sposób podania jest na tyle odpychający, że mało mnie interesuje. A no i jest trzecia tercja, jak z wulgarnej piosenki Chwytaka, że coś odbywa z nim stosunek.
    A co do nie offa Dawid Jackiewicz ogłosił zamiar kandydowania .
    Wywiad w aspektach przeszłości bardzo intrygujący, natomiast środowiska za nim stojące już tak trochę mniej.

• @Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    A to by dopiero bełło!!!

No skąd.

• Samorządowcy dla Trzaskowskiego, urocze.

https://www.facebook.com/watch/?v=632524985813775

• @trep powiedział(a):

@Mordechlaj_Mashke powiedział(a):
    A to by dopiero bełło!!!

No skąd.

No więc ja mam teorię że to Los jest Gnębonem. I tak sobie nas tu podczytuje, chichocząc w kułak i co jakiś czas dorzucając drewienek do kominka.

• Przynajmniej gnębi.

• Wracając do naszych baranów, czyli wyborów, to wczoraj dopiero doczytałam, że mamusia Bążura, TW Justyna, z domu Arens, to czystej wody Żydówka, więc gdyby Dupiarz wygrał, mielibyśmy pierwszego w Polsce prezia Żyda. No i czemu on się nie chwali takim atutem? Zamiast mamusią, chwali się dziadkiem Trzaskowskim, który, "w wolnych chwilach" zakładał żeńskie licea... No, nie rozumiem ;)

• edytowano 19 February

Czyli Prezydenta Judę zmieni Prezydent Jude?!
    W sensie jest/był Prezydą Juda, a zastąpi go Prezydą bonżur Jude?!

o_O
    Parch parcha parchem pogania w tej Polszcze.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.