Skip to content

Wybory 2025

1414244464749

Komentarz

• To jest mistrz lawirowania i ściemy. On pewnie te dane sam znalazł, bo nie jest w stania zarządzać nawet asystentką. Piszę bardzo poważnie, on mi wygląda na łba, który albo ludzi straszy i drze ryja, tak wymuszając pewne działania, albo unika jakiegokolwiek kontaktu i robi sam. A że jest opierdalaczem genetycznym to nie ma niczego.

• Odbieram to inaczej. Gdyby on nic nie robił, wszytko by pięknie banglało. Żeby rozwalić taki kraj jak Polska trzeba sporo pracy.

• Albo Polacy są idiotami albo tylko sondażyści.

• lewica?

• Czyli Mazurek pracował "u bauera". A teraz Terlik i inni.

• @los powiedział(a):
    Albo Polacy są idiotami albo tylko sondażyści.

jedno założenie nie wyklucza drugiego

• Jeśli partia od gazrury dostała 1 % to faktycznie coś jest nie tak w tej świadomości.

• edytowano 5 March

"Okrągły stół ws. wyborów w Polsce? Wiceszefowa KE zapowiada

Michał Gostkiewicz Bruksela

3 godz. temu3 godz. temu

Myślę, że stanie się to w nadchodzących tygodniach – mówi DW Henna Virkkunen nt. okrągłego stołu ws. wyborów w Polsce. Wiceprzewodnicząca KE zapowiada też „wkrótce” decyzję UE ws. X i Elona Muska."

https://www.dw.com/pl/okrągły-stół-ws-wyborów-w-polsce-wiceszefowa-ke-zapowiada/a-71834431

• Ustalą wyniki?

• Zmienią ordynację w połowie jeśli będzie trzeba.

• @los powiedział(a):
    Ustalą wyniki?

To akurat, mniemam, już dawno zrobili.
    Teraz tylko robocza narada, jak cel osiągnąć.

• @Maria powiedział(a):

@los powiedział(a):
    Ustalą wyniki?

To akurat, mniemam, już dawno zrobili.
    Teraz tylko robocza narada, jak cel osiągnąć.

przed wyborami do Sejmu ze stycznia 1947 przybył z Moskwy płk. Pałkin i udzielił stosownych wskazówek

• Ńowicki czy jak mu tam --- kaputt!

Z tej mąki chleba nie będzie.

• Chciałem zarejestrować się w row,
    https://row2025.pl/?account=newAccount
    Podałem różne dane, potem kazało mi wybrać województwo, okręg i okazało się, że mojego powiatu nie ma. Czy ktoś ma do nich jakiś żywy kontakt? Wysłałem @ ale prawdę mówiący wolę kontakt telefoniczny, jako znacznie praktyczniejszy i skuteczniejszy.

• a nie możesz się zgłosić do innego niż śwój powiatu jako obserwator, mąż zaufania czy członek KW?

• Jeśli "mogę" = "mam taką możliwoś" to mogę. Ale wolałbym u siebie. Zwłaszcza że na ostatnich wyborach pytali czy wyborcy chcą karty referendalne.

• To ta kobita ma czuwać nad prawidłowością wyborów w Polsce:

• @ms.wygnaniec powiedział(a):
    Wygląda na to, że mając Rumunię i Polskę, USA miały zbyt duże przełożenie na sytuację Ukrainy, więc UE stara się ze dokonywać 'zamachów stanu' .

Tak mnie najszło, że w 2023 roku mieliśmy do czynienia z medialno-sądowym skręceniem wyborów. Okazało się, że ruskie, Niemcy i USA grały do jednej bramki, a PiS licząc na życzliwą neutralność USA był jak pewne Stronnictwo Patriotyczne na Sejmie Czteroletnim.

Pytanie, jakie z tego wnioski na przyszłość.

• edytowano 7 March

@peterman powiedział(a):

@ms.wygnaniec powiedział(a):
    Wygląda na to, że mając Rumunię i Polskę, USA miały zbyt duże przełożenie na sytuację Ukrainy, więc UE stara się ze dokonywać 'zamachów stanu' .

Tak mnie najszło, że w 2023 roku mieliśmy do czynienia z medialno-sądowym skręceniem wyborów. Okazało się, że ruskie, Niemcy i USA grały do jednej bramki, a PiS licząc na życzliwą neutralność USA był jak pewne Stronnictwo Patriotyczne na Sejmie Czteroletnim.

Pytanie, jakie z tego wnioski na przyszłość.

Żadne, bo na razie, cały czas obowiązuje parafraza 'żarliwość o to by konkurenci polityczni/medialni po mojej stronie nie urośli przepełnia serce moje' to nic się nie uda.
    Jarosław Kaczyński, z nieznanych mi przyczyn, gra w gry z zeszłego tysiąclecia.

• Z przyczyny wieku. Przecież Max Planck już wszystko wyjaśnił https://pl.wikipedia.org/wiki/Zasada_Plancka

Nowa prawda naukowa nie zwycięża przez przekonanie jej przeciwników i zmuszenie ich do zobaczenia światła, ale raczej dlatego, że jej przeciwnicy w końcu umierają i wyrasta nowe pokolenie, które jest z nią zaznajomione.

• Ciekawe czy Planck czytał lwowiaka Ludwika Flecka (pisał po niemiecku), który zaproponował Denkkollektiv jako wytlumaczenie sposobu, w jaki powstaje i zarazem ogranicza się nauka.

• Trzaskowski ma chyba kreta w urzędzie, kolejna "medialna" inwestycja sławna na cały kraj.

• Jeśli miałbym coś doradzać, to ogólnie tzw. prawa strona powinna zorganizować "Marsz Wolnych Polaków" w sobotę 10 maja 2025.

• @starybelf powiedział(a):
    Jeśli miałbym coś doradzać, to ogólnie tzw. prawa strona powinna zorganizować "Marsz Wolnych Polaków" w sobotę 10 maja 2025.

Jest lepszy pomysł.

https://www.facebook.com/profile.php?id=61573699047588

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.