@Mania powiedział(a):
Focia obsikanego Apfelbauma w zestawie z focią facjaty Apfelbaumowej załatwią Radzia już na starcie.
Poza tym Radzio ma skrzeczący głos ropuchy :-) I te kałmuckie rysy gęby!
Że tej parce marzy się najwyższy urząd w Polsce! Podziwiam zadufanie...
@rozum.von.keikobad powiedział(a):
Teraz doczytałem że szczegółami. Na Śląsku - ze Śląskiem z medialnie rozważanych związany jest tylko Trzaskowski. Czyli na dziś planują Trzaskowskiego, ale czekają.
mój kolega Uszi mówił . pierdol Śląsk, jedziemy do Katowic
tak że tego, no
bym sie nie prewiązywał
nota male
posłem ze Ś;ląska był MM Morawiecki
@los powiedział(a):
Czarnek nie przyciągnie nikogo z wyjątkiem kompletnych świrów. Wbrew pozorom nie dominują oni w populacji, choć mogą sprawiać wrażenie widocznych.
A za chwilę będzie, że oferty dla idiotów nie było.
Czy Hujownia nie może wygrać wg wasz pierwszej tury z którymś ze złodziei i sprzedawczyków a jeśli tak, czy to by było korzystniejsze czy przeciwnie dla kandydata PiS?
@trep powiedział(a):
Czy Hujownia nie może wygrać wg wasz pierwszej tury z którymś ze złodziei i sprzedawczyków a jeśli tak, czy to by było korzystniejsze czy przeciwnie dla kandydata PiS?
Pigwa dobrego określenia użyła: dobry wnuczek. Wygrywa dobry wnuczek. Czyli z naszych wielu ma szansę (ale nie Morawer, Czarnek i Płaszczak) a z tamtych Hujownia mniej i Czajkowski bardziej. Zauważcie, że oni nie mają ludzi takich po prostu sympatycznych, najsympatyczniejszy jest Czajkowski i to nawet nie ze względu na zachowanie ale dlatego że ładny.
@trep powiedział(a):
Pigwa dobrego określenia użyła: dobry wnuczek. Wygrywa dobry wnuczek. Czyli z naszych wielu ma szansę (ale nie Morawer, Czarnek i Płaszczak) a z tamtych Hujownia mniej i Czajkowski bardziej. Zauważcie, że oni nie mają ludzi takich po prostu sympatycznych, najsympatyczniejszy jest Czajkowski i to nawet nie ze względu na zachowanie ale dlatego że ładny.
Koleżanka Pigwa niezwykle celnie trafiła. Pamiętam czasy , gdy młody Don Aldo wyglądał jak w/w dobry wnuczek i cieszył się wówczas estymą wielu pań w wieku balzakowskim (równiez w mojej rodzinie) . Licznym z nich niestety owo fatalne zauroczenie zostało do dziś.
Dziś wygląda jak wnuczek po długim pobycie w zakładzie Arkham w uniwersum Batmana, Jokera i Pingwina.
Komentarz
Zrób się odwyk od Twittera, przykro się czyta.
Policja zapowiedziała strajk w tym okresie kładąc nacisk na 1 i 11. To mógł być dodatkowy bodziec zdroworozsądkowy.
Tak, ale dopiero zmiana na dwuwarstwowe z przodu załatwiają problem.
mój kolega Uszi mówił . pierdol Śląsk, jedziemy do Katowic
tak że tego, no
bym sie nie prewiązywał
nota male
posłem ze Ś;ląska był MM Morawiecki
Na dzisiaj tak właśnie jest.
Taka tradycja.
Qn-federassija już ma kandydata na drugą turę. W pierwszej połowa jej splunie na Mem-cena
Się okazuje, że dr Bartoszewicz był już perzd rokiem u Roninów
...Jabłoński ma poparcie nowojorczyków, poniekąd w 2015 poparcie nowojorczyków miał Duda
...u "swoich" stracił, słabość okazał wobec "faszystów"
Swoi się nie liczą.
Dlatego Mencen usilnie pracuje, aby pispojednozuo.
...niby nie, ale po obu stronach jest walka o tych, co to "w drugiej turze zostaną w domu", w tym przypadku wyalienowane lewactwo
W mojej ocenie walka idzie o to, aby nieprzekonani zostali w domu, a wyborcy pośredni w drugiej turze też zostali w domu.
Czyli jednak Rafau.
To by wymagało od Tuska racjonalności. Czy ostatni rok wskazuje na coś takiego? (Pytanie nie retoryczne)
Tylko przy założeniu, że Tusk chce, by wygrał kandydat PO. Chce?
...i Błaszczak? Bo jednak Przemek Czarnek to plan na przyciągnięcie w II turze części wyborców Konfy i PSL
...a czy należy w zupełności pomijać, czego sobie życzą starsi bracia z narodu prawniczego w USA?
Na szczęście nie nasza w tym głowa.
Czarnek nie przyciągnie nikogo z wyjątkiem kompletnych świrów. Wbrew pozorom nie dominują oni w populacji, choć mogą sprawiać wrażenie widocznych.
A za chwilę będzie, że oferty dla idiotów nie było.
touché!
Świr i idiota to inne osoby.
Hołownia to niech się modli, żeby był choć trzeci.
Według mnie strasznie obleśny.
Koleżanka Pigwa niezwykle celnie trafiła. Pamiętam czasy , gdy młody Don Aldo wyglądał jak w/w dobry wnuczek i cieszył się wówczas estymą wielu pań w wieku balzakowskim (równiez w mojej rodzinie) . Licznym z nich niestety owo fatalne zauroczenie zostało do dziś.
Dziś wygląda jak wnuczek po długim pobycie w zakładzie Arkham w uniwersum Batmana, Jokera i Pingwina.
Dla niektórych obleśny to tyle co ładny